- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.041
Napyonuz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo vermeye ile uğraşıyorum canım sıkkınNapyonuz kızlar
bende gitmek için uyandım sonra gitmiyorum dedim kalktım kendime granola yaptımbende işe geldim işte nasıl olduğumu sen düşün![]()
Bende bebek tebriğine gittim şimdi oturmuş ağlıyorumKilo vermeye ile uğraşıyorum canım sıkkın
Hayırdır. Ne oldu kicok mı bunaltı seniBende bebek tebriğine gittim şimdi oturmuş ağlıyorum![]()
Benim yok bebeğim olsun diye uğraşıyorum annemde siz tembelsiniz dediHayırdır. Ne oldu kicok mı bunaltı seni
Bebeğim niye agliyosunnnBende bebek tebriğine gittim şimdi oturmuş ağlıyorum![]()
Diyet yaparken bide oruç tutarken en çok görülen şeyler yemek tarifleriİnadına mı yapıyor.kadinlar kulübü![]()
Dikkat etttt vitaminleri dusukmu aliyorsunnnnn. Ohoo ben ilk ay 9.5 kilo vermistm hic oyle bisey yasamafim ilk gunler bas agrisi olmustu okadar. Ee biraz alisana kadar halsizlik mod dusuklugu oluyor. Ama ellerden bisey dusucek kadarsa yetersiz beslenmedigin anlamadina gelir canm dikkat etKızlar elim ayağım tutmuyor yaa çok.mu hızlı verdik kilo anlamadım ki bı halsizim elimde bişey tutamıyorum bardaklar tabaklar en son telefonu düşürüp kırdım(
Evet canim dk.olarak yaziyoruzSpor listesinde ki rakamlar dk mı oluyor ??poncikbirgelincik @Alina_ @ParteMoralll
sarraf
sekerpancari
hedef56
hahahaha geliyorumm cok yakinda yarin dogum gunu bitiyo ay okadar yogun gunler gecirdimki sessizligi ozledm 1 2 gun bana yeterNihayet ses verdin tatlimmm yazmasaydinn kayip araniyir ilani verecektim
Cok sukur cnm iyiceyiz ama seni osluyos arayi cok actinnne isler pesindesinnn
![]()
Inan söylüyorum bana diyor ki ne olacak anlamıyor kafayı yicem artık biri hayırlısı olsun der diğeri böyle davranır.. sanki ben derviş mertebesinde bir insanımda hayırlısı olsun diyim gelene katlanacak gücüm varmış gibiBebeğim niye agliyosunnnyapma öyle ama üzülme olucak allah in izniylee annemi de bu konu da konuşturma bence uzuyo seni farkında değil mi