• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahah:KK70: :KK70: aynen bak görürsün okula hemen adapte olup grup falan kurar seninki:KK70:
Ay hahahaahahhaahahahahah krize girdim. Benim arkdsm vardi seker dagitmisti herkese grupa girmek isteyen varmi diyip liste hazirlamisti ay hala anlatir guleriz hahaahahahahahahah :D grup diyince ben kriizzz:rolleyes:

O hic belli.olmaz aslinda teyzemn oglu evde cok sessizdi. Okulda okadar kotu seyler yapiyodu ki teyzem eve agliya agliya geliyodu. Kalbine tekmemi atmalar kafasinami vurmalar teyzem agla agla bikmisti artk sonra duzeldi

Ay hahahaahahhaahahahahah krize girdim. Benim arkdsm vardi seker dagitmisti herkese grupa girmek isteyen varmi diyip liste hazirlamisti ay hala anlatir guleriz hahaahahahahahahah :KK70: grup diyince ben kriizzz:rolleyes:

O hic belli.olmaz aslinda teyzemn oglu evde cok sessizdi. Okulda okadar kotu seyler yapiyodu ki teyzem eve agliya agliya geliyodu. Kalbine tekmemi atmalar kafasinami vurmalar teyzem agla agla bikmisti artk sonra duzeldi
bnizimki anca dayak yiyo okulda :D:D:D:D:D cocuklarla ilgilenmekte cok zor yaaaa

Ay hahahaahahhaahahahahah krize girdim. Benim arkdsm vardi seker dagitmisti herkese grupa girmek isteyen varmi diyip liste hazirlamisti ay hala anlatir guleriz hahaahahahahahahah :KK70: grup diyince ben kriizzz:rolleyes:

:D :D ayy cok tatli ama yaaa:D
Ayy benimki de bu sene okula baslicak ya napacak bakalim benim kiz ne cok pisirik ne de cok girisken ikisinin ortasi ilk defa benden ayrilip bi ortama girecek :dua:

:KK70: :KK70: ayy cok tatli ama yaaa:KK70:
Ayy benimki de bu sene okula baslicak ya napacak bakalim benim kiz ne cok pisirik ne de cok girisken ikisinin ortasi ilk defa benden ayrilip bi ortama girecek :dua:
Aaaa ilk okulamii baslicaaaaaakk yerimmmm buyumusteeeeeeeeee bide bunlarin odevleri yeter :D

o zaman bende poncike kızayım dur :KK70:
poncikbirgelincik poncikbirgelincik gelmicek mi sandın he :tokat: bak geldi kızıyo işte :tokat: al sana :tokat:
:tokat:
poncik zaatennn daayaaa yicek :tokat: :D

Ayy ben sesli oyuncaklara hic tahammül edemiyom migrenim vaa:KK70:
Ayy ben ediyodum suan anne cinnett iykusuda gelmiyo yatsada kitap okusam :D
Anaokula baslicak aplasi:anne: he kiz büyüdü valla simdiden ben okulun birincisi olmalıyım diyo:KK70: bakalim napacak:KK70:
hahahahahaha ozguvenini yesinlerrrr :super: insallaaaah benim esim ikinci olmus :Dbana cekmez insallah:oops:yoksa okuldan kacar:p hahahahahahahaahah

Back
X