• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün 15 dk mekik ip atlama karışık yaptım bugünde kosturuyom evin içinde ara ara gelip ip atlıyorum yeni liste nerde ??? kaptinn kaptinn

o da akşamları siteye girmediğinden kaynaklanıyo baştan sona bütün mesajları okumayınca arada gözden kaçabiliyo :KK51: moonlii bana hedef bildirmedi bak bi heves bende hedef koycm dedi gitti şidi aklıma geldi :KK70::KK70:

mesajları okuyorum genelde kuzuum okumasam bile tek tek tüm sayfaları gözden geçirip son listeyi alıp paylaşıyorum :110: ama bazen oluyo böyle affola :olamaz:

bugün düzenlencek yeni liste bebeğim günlük sporunu akşam yada sonraki gün toplu olarak yazarsın poncikbirgelincik poncikbirgelincik ayarlasın paylaşır zati

Aylnaylm1 Aylnaylm1 canım senı listeye eklicem bugun yeni oluşturcağım ama bu yaptığın spor bugüne mi ait yani düne kadar olanlar eski listede olcak cünkü

Bence gayet başarılı bir menü afiyet olsun :dondurma:
Tartıyı nereden kaça aldın canım?? Bende düşünüyorum ama daha araştırmadım.

Aylnaylm1 Aylnaylm1 canım senı listeye eklicem bugun yeni oluşturcağım ama bu yaptığın spor bugüne mi ait yani düne kadar olanlar eski listede olcak cünkü

Dün 15 dk mekik il ip atlasim bugün 10 dk koşturdum ara ara ip atladim evi temizledikten sonrada yarım saat dans edicem dunku yazmıyorum onzmaan bugunkuleri topluuyup gece yazıyorum öyle mi

Dün 15 dk mekik il ip atlasim bugün 10 dk koşturdum ara ara ip atladim evi temizledikten sonrada yarım saat dans edicem dunku yazmıyorum onzmaan bugunkuleri topluuyup gece yazıyorum öyle mi

saati farketmez canım dünkünü yazamıyorsun evet bugünkünüde son listelere yazabılırsın günlük yazarsan unutmazsın karışıklıkta olmaz

Back
X