• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben rahatım :KK53: battaniye örüyom ben çeyizime parça parça kaneviçe falan yapıyom sepet örüyom iğne oyası yapıyom elimden gelmeyen yok:KK53: getiriyom burda yapıyom bazen :işsiz:
ne kadar boş kalıyosan demek ki :D::D ay özendm bende mi muhasebeciliğe dönsem gayri resmi muhasebe kolay oluyo

İsleri bitirdim kızımla keyif yapiyoh:kahve: simdi yatmaya gondercem onu bende spor yapacumm:KK69: ayhh havalar guzel olunca is yapmak bile keyifli oliyo:temizlik:
he yaa acıcan camı kapıyı temizlk yapcan en sevdiğimm:temizlik: şimdi badana ya başlarsak bizde baya spor niyetine hareket ederm bendd:ukala:

1 kase corba kuru fasulye 1 dilim ekmek bide yogurtlu biber yedim cok mu olmş ben doymadım ama o_Oo_O
Aslinda baya iyi yimisin:deli: bende kendime unsuz sekersiz yulaf kurabikler yapmistim üzümlü cevizli kahvemle ondan yidim:kahve:bide fistik ezmesi yidim 1 cay kasigi:kahve:spor yapacum yaaa kas ossun:kahve:enerji ossun:kahve:hee bek guzelim:kahve:evet saol biliyoğum:kahve:hii hii:kahve:coh sportifim :kahve:saolasin gülkiz:kahve:

biliyorum bilmem mı :KK69: battaniye örüyom diyom sana:KK69: daha ne öriim :KK69:
ayy örme battaniyeeee aha bunlardan istiyom bende bulamıyom hç satılık

degisik-tig-isi-yatak-ortusu-modelleri-16.jpg

he yaa acıcan camı kapıyı temizlk yapcan en sevdiğimm:temizlik: şimdi badana ya başlarsak bizde baya spor niyetine hareket ederm bendd:ukala:
Hee bek guzel:temizlik: bahar temizligine baslama vakti geldi:temizlik: yarin gardirobu boşalticam:temizlik: ama ben yavas yavaş yapiyom :sus:relaks yani :sus:gelenim gidenim olmii yaa aklima estikce döküyom biyerleri :D duvarlarimi silecem bende :ukala:biz badana yapmiyoh daha:ukala:

Aslinda baya iyi yimisin:deli: bende kendime unsuz sekersiz yulaf kurabikler yapmistim üzümlü cevizli kahvemle ondan yidim:kahve:bide fistik ezmesi yidim 1 cay kasigi:kahve:spor yapacum yaaa kas ossun:kahve:enerji ossun:kahve:hee bek guzelim:kahve:evet saol biliyoğum:kahve:hii hii:kahve:coh sportifim :kahve:saolasin gülkiz:kahve:
:D:D::D:D kurabik yeme :tokat::tokat: ama spor yap :KK8: 54 kilo oldun sen:tokat: kendine gel :tokat:kah cabıhh:tokat:

ayy örme battaniyeeee aha bunlardan istiyom bende bulamıyom hç satılık

degisik-tig-isi-yatak-ortusu-modelleri-16.jpg

maxresdefault.jpg

ben bu model örüyorum su yeşili pembe beyaz bitsin resmini atarım :rapci: arada başka şeylerde yaptığım için çok üstüne düşmüyorum :KK48:
Ama bunları çok pahalıya örerler kuzum çünkü bayaaaa uğraştırıcı

Hee bek guzel:temizlik: bahar temizligine baslama vakti geldi:temizlik: yarin gardirobu boşalticam:temizlik: ama ben yavas yavaş yapiyom :sus:relaks yani :sus:gelenim gidenim olmii yaa aklima estikce döküyom biyerleri :KK70: duvarlarimi silecem bende :ukala:biz badana yapmiyoh daha:ukala:
bende kışlılarımı kaldırem barim akşam mesai olmazsa :d heveslendirdin :D:D:D

:KK70::KK70:::KK70::KK70: kurabik yeme :tokat::tokat: ama spor yap :KK8: 54 kilo oldun sen:tokat: kendine gel :tokat:kah cabıhh:tokat:
Kurabik dedigime ne bahiyon adi kurabik:tokat: icinde yulaf var yumurta var pekmez var accik de üzümle ceviz var saglikli bisey:tokat: yulaf bar gibi düşün oyle bisey:sus:aha bak bunlağIMG_8257.webp:sus:

maxresdefault.jpg

ben bu model örüyorum su yeşili pembe beyaz bitsin resmini atarım :rapci: arada başka şeylerde yaptığım için çok üstüne düşmüyorum :KK48:
Ama bunları çok pahalıya örerler kuzum çünkü bayaaaa uğraştırıcı
Ayy ni guzilll rengiii:KK37: cohh tatlii ne guzel oruyon bende hic bilmem örgü:confused:

bende yulaflı az şekerli kurabiye tarifi istiyom kahvenin yanına :sus:
Bunu ben kafamdan uydurdum ama guzel oldu verim mi tarif:sus:yaz kimse duymasin ses etme:sus: 2 bardak çekilmiş yulaf:sus: 1 bardak yulaf ezmesi:sus: 1 yumurta :sus:yarim bardak süt:sus: 2 yemek kaşığı tahin pekmez:sus:yarim cay kaşığı kabartma tozu:sus:yarim cay kasigi tarcin :sus:göz karari ceviz ve kuru üzüm :sus: Üzüm hariç herseyi koy yogur:sus:sonra sekil vermek icin kalpli kurabiye kalibi kullandim ben kalibi yagli kagit serili tepsiye koydum icine bi tatli kasigi hamurdan koyup icine sıkıştırıp sekil verdim ve üzümleri eşit sekilde 4 5 tane batirdim üstüne kalibi çıkardım boyle boyle hepsine ayni sekli verdim :sus:ustune cok az yag sürdüm kizarsin diye:sus: anlatabildim mi ki nasil sekil verdigimi çünkü ele gelmiyo yani açıp kesmek icin uygun degil :sus:

Back
X