• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu lif icin olan ıpler varya benım evde onlardan vardı onla yapıyorum 2 katlı normalde ben salak gibi 4 kat yaptım ama sen o hataya düşme :silah: tığla örüyom ben sana youtubedaki videosunuda atarım çook basit günde 5 parça yapsann oooohoooo biter tığ numaraasını söylücem sana 2 renk al bide birleştirmek icin sonrasında beyaz veya siyah alırsın ben pembeyle su yesılı yapıyom beyazla bırlestırcem
ayy renk seçeyim kendime o zaman ben :KK51::KK51: toplamda 3 renk olcak he mi :KK51: günde 5 tane yapsam :kahve: ayda 130tane yapar:kahve: bi battaniye için kaç tane lazım dı:KK64:

PEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1589

Morardık mıo_Oevet morardıko_O

SchonerDuft SchonerDuft @selcanmehmetcan E elaalemi sarraf sarraf Aylnaylm1 Aylnaylm1

Kızlar haftaya bu tabloyu görmek istemiyorum :KK67:
☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.

Son düzenleme:

SchonerDuft SchonerDuft @selcanmehmetcan E elaalemi sarraf sarraf Aylnaylm1 Aylnaylm1

☆ MAYIS AYI 4.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.
İyiden gecenkide ben yoktum ki. Şimdi dün paArtesiydi dünkü nu yazam mı ?? Artı Mayıs ayı 4. Hafta derken biz daha 1. Haftada degilmiyiz??

İyiden gecenkide ben yoktum ki. Şimdi dün paArtesiydi dünkü nu yazam mı ?? Artı Mayıs ayı 4. Hafta derken biz daha 1. Haftada degilmiyiz??

Biliyorum senin olmadığını canım spor yap diye etiketledim seniiiiii :KK47: Dünkü sporunu yazmıcaksın bu liste bugünde pazartesi günü akşamına kadar geçerli. Yanlışlık olmuş düzelttim

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

yendik mi :cool:du bakim :cool:evet evet yendik :KK59::KK59:

Ben geldimdii:halay::KK25: IMG_8258.webp

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:68
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:68
MOR TAKIM:

Back
X