• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gitmiycem gitmiyceemm benim değil mi gitmiyceemm kuruyup gitsemde gitmiyceemm:ukala:
Uydu valla :KK70::KK70:
Bi susarmisin diyet konusuyoruz:işsiz:
Ceyrek paket kaldi,bitsin ekmege gecerim yine.yulaf biur kez aldim,ama tuketemedim ben,bugun markette oyle bakarken tam karsimda rafta ,alayim almayayim derken ,oyle kaldi.aslinda arada degisiklik iyi olur da.ben kahvalti da cay peynir yemeyince kendime gelemiyorum:-)
O da aklim da ilk firsatta alayim.
hangi yulafi aldin toz olanimi.

Yok toz olani ekmek falan yapiliyo ya ama tadi sana tuhaf gelebilir sabahlari bugday ekmegi sana daha iyi olucaktir. Ama dene istersen ben gozleme ekmek fln yapiyodum
Unuttum ki,tozu da kullandim ben,ruseymi ile,ama kizima,dedigin gibi damak zevkine uymadi ve kaldi.
Diyet icin alayim yine de.arada degisiklik olur .akitma,(krep)yaparim.

Unuttum ki,tozu da kullandim ben,ruseymi ile,ama kizima,dedigin gibi damak zevkine uymadi ve kaldi.
Diyet icin alayim yine de.arada degisiklik olur .akitma,(krep)yaparim.
Evet guzel olur ben yogurtla sertlestirio ixine peynir koyuyodum tavada yapiyodum 3 kucuk parca cikiyodu ama acayip doyurucu.
Zaten lifli gidalar sart canm az yiyimde eriyimle olmaz. Sarkarsin skilasmazsin vs birsuru sey.

:skandal::KK70::KK70::KK70:
:confused::KK37: seviyom seni ben:KK4::KK70:
Thank you beybi bende seni :D:KK19:
Gecen bi tatlı yaptım ben kv ye giderken güzelde yaparım yani ovunmek gibi olmasın :D önümde silip süpürdüler nisanlimin kuzenleri teyzesi kv falan akşam nisanlima hiç güzel değildi kimse yemedi demisler ben şok:sus: bidaha bulurlar dedim yaparsam :ukala::ukala:

Evet guzel olur ben yogurtla sertlestirio ixine peynir koyuyodum tavada yapiyodum 3 kucuk parca cikiyodu ama acayip doyurucu.
Zaten lifli gidalar sart canm az yiyimde eriyimle olmaz. Sarkarsin skilasmazsin vs birsuru sey.
Kesinlikle,
İlk is yarin aliyorum ,ara da,krep yaparim,iyi olur.:hamarat::KK68:

Thank you beybi bende seni :KK70::KK19:
Gecen bi tatlı yaptım ben kv ye giderken güzelde yaparım yani ovunmek gibi olmasın :KK70: önümde silip süpürdüler nisanlimin kuzenleri teyzesi kv falan akşam nisanlima hiç güzel değildi kimse yemedi demisler ben şok:sus: bidaha bulurlar dedim yaparsam :ukala::ukala:
Hadi yaa :KK57: kötü olsa bile öyle denirmi ay ne kötü niyetli insanlar ya:olamaz: sen bunlarla fazla samimi olma.

Thank you beybi bende seni :KK70::KK19:
Gecen bi tatlı yaptım ben kv ye giderken güzelde yaparım yani ovunmek gibi olmasın :KK70: önümde silip süpürdüler nisanlimin kuzenleri teyzesi kv falan akşam nisanlima hiç güzel değildi kimse yemedi demisler ben şok:sus: bidaha bulurlar dedim yaparsam :ukala::ukala:
Neyse bir sey demiyeyim ben kendilerine:tokat::KK57::KK20:

Back
X