- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.601
Yanına da çayGecen sabah bende yedimhahahahahahahaha superdi pek guzel oluoms sabah sabah sicacik
ama yok saaaa bidaha yook

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanına da çayGecen sabah bende yedimhahahahahahahaha superdi pek guzel oluoms sabah sabah sicacik
ama yok saaaa bidaha yook
Bi susarmisin diyet konusuyoruzGitmiycem gitmiyceemm benim değil mi gitmiyceemm kuruyup gitsemde gitmiyceemm
Uydu valla![]()
hangi yulafi aldin toz olanimi.Ceyrek paket kaldi,bitsin ekmege gecerim yine.yulaf biur kez aldim,ama tuketemedim ben,bugun markette oyle bakarken tam karsimda rafta ,alayim almayayim derken ,oyle kaldi.aslinda arada degisiklik iyi olur da.ben kahvalti da cay peynir yemeyince kendime gelemiyorum
O da aklim da ilk firsatta alayim.
Bak simdi sordugun soruya bakYanına da çayhiç mi yok
tm
![]()
Ozeldende yazip duruyosun bi rahatlik yok sendenYanına da çayhiç mi yok
tm
![]()
Hayir,neydi,lifalif ti sanirim taneli olan,tuketemedim,onu ben.Bi susarmisin diyet konusuyoruz
hangi yulafi aldin toz olanimi.
Yok toz olani ekmek falan yapiliyo ya ama tadi sana tuhaf gelebilir sabahlari bugday ekmegi sana daha iyi olucaktir. Ama dene istersen ben gozleme ekmek fln yapiyodumHayir,neydi,lifalif ti sanirim taneli olan,tuketemedim,onu ben.
In bi bişey konuşcazBi susarmisin diyet konusuyoruz
hangi yulafi aldin toz olanimi.
Ayy pogcaysa zeytinli borekse ıspanaklı diyorumBak simdi sordugun soruya bak,dun ben de oateteslimi,peynirlimi yapsam diye dusunurken buldum kendimi
![]()
Ben her yerdeyim (luck)Ozeldende yazip duruyosun bi rahatlik yok senden
Unuttum ki,tozu da kullandim ben,ruseymi ile,ama kizima,dedigin gibi damak zevkine uymadi ve kaldi.Yok toz olani ekmek falan yapiliyo ya ama tadi sana tuhaf gelebilir sabahlari bugday ekmegi sana daha iyi olucaktir. Ama dene istersen ben gozleme ekmek fln yapiyodum
Senin tavan nasıl bakım bakim bende istiyorum onlardan da hangisi iyidir bi karar veremedimYarin karniyarik yapiyimm mis gibii simdiden onu dusunuyorumne pis bogazim yaaa. Patlicanlari izgara tavada yapim yagsiz.
Ayy pogcaysa zeytinli borekse ıspanaklı diyorum![]()
Evet guzel olur ben yogurtla sertlestirio ixine peynir koyuyodum tavada yapiyodum 3 kucuk parca cikiyodu ama acayip doyurucu.Unuttum ki,tozu da kullandim ben,ruseymi ile,ama kizima,dedigin gibi damak zevkine uymadi ve kaldi.
Diyet icin alayim yine de.arada degisiklik olur .akitma,(krep)yaparim.
Iki tarafli kapakli tava cevirmeliler varya ondan cicim.Senin tavan nasıl bakım bakim bende istiyorum onlardan da hangisi iyidir bi karar veremedim
Thank you beybi bende seni
seviyom seni ben
![]()
Yanları silikon olanlar dan dimiIki tarafli kapakli tava cevirmeliler varya ondan cicim.
Kesinlikle,Evet guzel olur ben yogurtla sertlestirio ixine peynir koyuyodum tavada yapiyodum 3 kucuk parca cikiyodu ama acayip doyurucu.
Zaten lifli gidalar sart canm az yiyimde eriyimle olmaz. Sarkarsin skilasmazsin vs birsuru sey.
Hadi yaaThank you beybi bende seni
Gecen bi tatlı yaptım ben kv ye giderken güzelde yaparım yani ovunmek gibi olmasınönümde silip süpürdüler nisanlimin kuzenleri teyzesi kv falan akşam nisanlima hiç güzel değildi kimse yemedi demisler ben şok
bidaha bulurlar dedim yaparsam
![]()
Neyse bir sey demiyeyim ben kendilerineThank you beybi bende seni
Gecen bi tatlı yaptım ben kv ye giderken güzelde yaparım yani ovunmek gibi olmasınönümde silip süpürdüler nisanlimin kuzenleri teyzesi kv falan akşam nisanlima hiç güzel değildi kimse yemedi demisler ben şok
bidaha bulurlar dedim yaparsam
![]()