• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi yaa :KK57: kötü olsa bile öyle denirmi ay ne kötü niyetli insanlar ya:olamaz: sen bunlarla fazla samimi olma.
Ay yok kuzenini sildim zaten dedim aynı ortamda bulunmak istemiyorum ona göre ayarla bundan sonra digerleriyle de biswkilde uzak durcam kV bişey dememiş sanırım ama bunu diyen kuzenine ifrit oluyorum nişanlıma seviyom seni len falan diye mesajlar atıyo laubali bisi

+1
Aynen mesafeyi simdiden iyi tut ,her herkes sozunu yerini bilsin:ukala::stop:
Aynen oyle sozunude hic bir zaman sakinma susmak cozum degil. Icimde kalicagina soyliyim daha iyi cook asiri abartili biseyse esime birakirim ama bisey deniyosaaa sakaylada olsa onu iletirim kim olursa olsun. Kimse icin canimi skimam
Ay yok kuzenini sildim zaten dedim aynı ortamda bulunmak istemiyorum ona göre ayarla bundan sonra digerleriyle de biswkilde uzak durcam kV bişey dememiş sanırım ama bunu diyen kuzenine ifrit oluyorum nişanlıma seviyom seni len falan diye mesajlar atıyo laubali bisi
ay onun kuzenler zaten ayri bi alemler yaaa tipler:tokat:
Essinde hoslanmiyosa ve size iyiligi dokunmuyosa samimiyete luzum yok. Oyle insanlari sevmem.
Selamdan oteye gitmem yapmisligimda var.

Aynen oyle sozunude hic bir zaman sakinma susmak cozum degil. Icimde kalicagina soyliyim daha iyi cook asiri abartili biseyse esime birakirim ama bisey deniyosaaa sakaylada olsa onu iletirim kim olursa olsun. Kimse icin canimi skimam
ay onun kuzenler zaten ayri bi alemler yaaa tipler:tokat:
Essinde hoslanmiyosa ve size iyiligi dokunmuyosa samimiyete luzum yok. Oyle insanlari sevmem.
Selamdan oteye gitmem yapmisligimda var.
Onlar küstü ben baristirdim:olamaz:
böyle olduğunu bilmiyodum :tokat:

Aman dikkat et vucud direnci dusmesin. Ayrica biliyosun vucudun bazi besinlere de ihtiyaci var dikkat et. Sebze yemegi yap protein yap. Pilav yeme tabi ama tavukla ygurt salata olurmus.
Hadi bu gunler boyle olsun :)
Liffffli seyler yee kabiz olma. Oyle ot mot cok tuketme alisirsan bu sefer onsuz vs cikamazsin aman.
Tamam çok tesekkur ederim :) sağol

Selam canlar,
Nasilsiniz,bugun firsat bulup giremedim.bu sabah geri uyuyunca anca islerimi hallettim,sonrasinda kizimla gezmeye ciktik,sonrasinda pazar alis verisi,ancak bu saat oturdum diyebilirim.
Gelisen sacma olaylkardan oturu,bugun hic yapmak istemedigim bir seyi yaptim,annemi de uzdum.garibim uzakta,olan bitenden bir haber.telde konusdurken agladim falan,hala basim agriyor bu yuzden.
Olsun sen sıkma canını canım inşallah geçer sıkıntıların bir an önce bebisinle ilgilen falan emin ozrdur yaşadıkların anneni de arar gönlünü alırsın sen mutlu konuşunca o zaten mutlu olur :)

Günaydın kızlarrrrr ay neler oldu bikaç günde bilemezsinz dün diyetisyene gidicktim randevu aldım sonra ani bi kararla arkadaşmla spor salonuna gittik herşey iyş hoştu hatta anlaştık içinde çocuk klubü ve bakıcıda vardı çok işimize geldi ikimizinde çocuğu olduğu şçin pek sevindikk. Akşam beyler gidip ödeme yapıcaklardı bide bakalım dediler beyse gittiker heldiker dedikerki siz Ramazan aynı düşğnmediniz heralde 1 ayınz boşa gidick dondurma hakkı yok klubün ama adamlar düşünmese biz hiç akıl etmedik oo tamm dedik gittik spor taytları t-shirtler falan aldık mal gibi. Neyse belakin bıgün arayıp ya dondurma hakkı yada aylık ğyelik isticm çünlü sadece senelik ğyelik yapıyolar biz 3 kişiyiz die 6 ahlık uapmşlardı bakalım nolcak sonuç @ParteMoralll
kaptinn kaptinn canm ben cuma taryılıcma ya o gün söylesem olmaz mı

Günaydın kızlarrrrr ay neler oldu bikaç günde bilemezsinz dün diyetisyene gidicktim randevu aldım sonra ani bi kararla arkadaşmla spor salonuna gittik herşey iyş hoştu hatta anlaştık içinde çocuk klubü ve bakıcıda vardı çok işimize geldi ikimizinde çocuğu olduğu şçin pek sevindikk. Akşam beyler gidip ödeme yapıcaklardı bide bakalım dediler beyse gittiker heldiker dedikerki siz Ramazan aynı düşğnmediniz heralde 1 ayınz boşa gidick dondurma hakkı yok klubün ama adamlar düşünmese biz hiç akıl etmedik oo tamm dedik gittik spor taytları t-shirtler falan aldık mal gibi. Neyse belakin bıgün arayıp ya dondurma hakkı yada aylık ğyelik isticm çünlü sadece senelik ğyelik yapıyolar biz 3 kişiyiz die 6 ahlık uapmşlardı bakalım nolcak sonuç @ParteMoralll
kaptinn kaptinn canm ben cuma taryılıcma ya o gün söylesem olmaz mı
aaa bende gitcektim salona bak ramzanı tamamen unutmştm :D
tm canım cuma haber verirsin :21:
diyetisyene mi gitsen acaba o daha mı iyi olur şimdilik sporu evde yaparsınnn

Back
X