- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.641
Gunaydin kizlaaar![]()
Grubu ben kapiyorum ben aciyorum![]()
günaydıınnnn

sabahın körü niye kalkıyosunnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlaaar![]()
Grubu ben kapiyorum ben aciyorum![]()
Bi ara kizim 9 a dogru kalkiyodu brnde sevinmistim oyle olcak diye yanilmisim yine ayni kalkiyoruzgünaydıınnnn
sabahın körü niye kalkıyosunnnn![]()
sabaaan köründeBi ara kizim 9 a dogru kalkiyodu brnde sevinmistim oyle olcak diye yanilmisim yine ayni kalkiyoruz![]()
Kalk baa kahvalti hazirlasabaaan köründeayy insan bunalım geçirir iş yok güç yok erkenden ayakta
![]()
BEN Bİ YUMURTA 2 DİLİM EKMEKLE KAHVALTI YAOTIMKalk baa kahvalti hazirla
ay hadi bakimgünaydın kızlar bugün kendime yoğrutlu karışım hazırladım buğday yeşil mercimek salatalık ve nohut acıktıkça yicem yarını da hafif geçiricem mesela öğlen köz patlıcan yanına çorba yada ayran ara öğünlerde granola bar akşam çorba ve inanılmaz gaz doluyum kimyonum vardı bulamıyorum 2 gündür yıkanmış kurutulmuştu ne güzel
aklıma bişi gelmiyor e olabilir ki bol su içiyorum sadeceBEN Bİ YUMURTA 2 DİLİM EKMEKLE KAHVALTI YAOTIM
ay hadi bakimbaşka rahatlatıcı bişey yok mu kuzum onu dene istersen
Canim kola hiç içmem zaten ben ayda yilda bir anca içerim light kolalar da gobekde yag yapiyor ama cok canim isterse arada içiyorumKolaya Nescafe ye ara versen tatlım Türk kahvesi iç bı bakalım belki idaha iyi olur
Afiyet olsun canimm benimmSekerPancarii canım yaptım fıstık ezmesini pekmezli..çok güzel oldu spordan önce bir tatlı kaşığı yerim sağol canım..
bende iki yumurta, domates, salata, zeytin, peynir, krempeynir cay suan yiyoreeBEN Bİ YUMURTA 2 DİLİM EKMEKLE KAHVALTI YAOTIM
ay hadi bakimbaşka rahatlatıcı bişey yok mu kuzum onu dene istersen
Bi ben mi korkmamişim partisten yaaa pampığım kii partis benimmmm nasill korkunc olabiler bu tatlilikInanmiyirmisen benim gözelligimede sahit oldun halbukisi gozlerimden meleklik fiskiriyodu
SekerPancarii bana ne diyo bu
cok yuz verdim ben buna
![]()
Dimi dmiii yaaaBi ben mi korkmamişim partisten yaaa pampığım kii partis benimmmm nasill korkunc olabiler bu tatlilik![]()
Afiyet olaSabah:keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su
Ara:kahve
Öğle: bi kase çorba bi tabak k.fasulye 1 dilim ekmek bide Yoğurtlu biber vardı ama yoğurt cogunluktaydi yani ondan yedim birazck
Aksam:1 dilim ekmek bezelye yemeği birazdan maden suyu içerim böyle biter bugün![]()
Cinimmmmmmmm kelebegimmm benimDimi dmiii yaaapanpilikooo ya
![]()
Ayy maden suyunu hiç tuzlu limonlu içtin mi cok leziz oluyo en sevdigim içeceklerden biridir kendisiSabah:keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su
Ara:kahve
Öğle: bi kase çorba bi tabak k.fasulye 1 dilim ekmek bide Yoğurtlu biber vardı ama yoğurt cogunluktaydi yani ondan yedim birazck
Aksam:1 dilim ekmek bezelye yemeği birazdan maden suyu içerim böyle biter bugün![]()
O zamanlar narin bi melekdi kaptanimiz dicikdinYok o zamanlarSekerPancarii kaptandi ben zaten takıma girdim listeye girdim 2 hafta sonra kaptan oldum
toydum büyüdüm
![]()
Cinimmmmmmmm kelebegimmm benim![]()
Diyosun ve beni kalbimden vuruyosunAyy pogcaysa zeytinli borekse ıspanaklı diyorum![]()
Ayy benimde cok canim cekiyo bu aralar bende cumartesi pazardan alip yapcamYarin karniyarik yapiyimm mis gibii simdiden onu dusunuyorumne pis bogazim yaaa. Patlicanlari izgara tavada yapim yagsiz.