• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Thank you beybi bende seni :KK70::KK19:
Gecen bi tatlı yaptım ben kv ye giderken güzelde yaparım yani ovunmek gibi olmasın :KK70: önümde silip süpürdüler nisanlimin kuzenleri teyzesi kv falan akşam nisanlima hiç güzel değildi kimse yemedi demisler ben şok:sus: bidaha bulurlar dedim yaparsam :ukala::ukala:
Ayy inanmiyorum yaa gercekten demis mi bunu:oha: yani hem senin onunde yeyip hem aksam nişanlına begenmedi kimse mi demiss:oha::oha: ayy sonra da neden kvde sevilmiyo:işsiz:nidin acaba :işsiz: ne tatlisi yaptindi:sus:

Ay yok kuzenini sildim zaten dedim aynı ortamda bulunmak istemiyorum ona göre ayarla bundan sonra digerleriyle de biswkilde uzak durcam kV bişey dememiş sanırım ama bunu diyen kuzenine ifrit oluyorum nişanlıma seviyom seni len falan diye mesajlar atıyo laubali bisi
Kuzen de neymis yaa hic sevmem cok samimi olan kuzenleri yani tabiki akraba kuzen konusulur sohbet edilir ama yapisik olamaya ne gerek var dimi:mapus: iyi yapmışsın koy mesafeyi:mapus:

Ayy benimde cok canim cekiyo bu aralar bende cumartesi pazardan alip yapcam :dua: bende üstünü fırçayla yaglayip firina atiyom orda kizartiyom ve ben boylesini kizartmadan daha cok seviyom yaa hafif oluyo demi kizartmayinca:kk77:
oyle bikere yaptim cok onceden. Ben genelde kizartirim ama gerek yok tavada yagsiz yapcam imhh cok harikaaaa patlican yaa cok severimmm salatasini hunkar begendi karniyarik islimmm heosini yerimmmmmm

Yap begendiyi ustune sotele sebzeki but yada kusbasi et ohhhhhhhhhhh yemede ne yap yaninda yat :D

oyle bikere yaptim cok onceden. Ben genelde kizartirim ama gerek yok tavada yagsiz yapcam imhh cok harikaaaa patlican yaa cok severimmm salatasini hunkar begendi karniyarik islimmm heosini yerimmmmmm

Yap begendiyi ustune sotele sebzeki but yada kusbasi et ohhhhhhhhhhh yemede ne yap yaninda yat :KK70:
Aynen bendee:rolleyes: her cesidine bayirim patlicanin:rolleyes: ay bi tek yemegini sevmiyom ben gii:KK75:

Dünkü menüm:kahve: esim erken geliyo bu hafta o yuzden aksamlari giremiyom:kahve:
Sabah 1 tatli kaşığı fıstık ezmesi nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 az yagda baharatlı yumurta, 2 yesil 3 siyah zeytin, az peynir ve labne, bi lokma tahinpekmez, bi lokma kaymakli bal, sekersiz cay
Öğle: 1 tatli kasigi fıstık ezmesi,2 tane sekersiz üzümlü cevizli yulaf bar, nescafe
Ara: 1 bardak çilekli süt(kendim yaptim 3-4 cilek yarim bardak sütle)
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak et haslama(2 parca kemikli et 3-4 kare pattis vardi tabagimda suyunda cok az ictim)
:eğlence:
Spor: sabah 30 dk twist shape
Ogleden sonra: 38 dk ağırlıkla kol bacak karin kalca çalışma:kahve: superim bence:kahve:

bende iki yumurta, domates, salata, zeytin, peynir, krempeynir cay suan yiyoree:kk77:
bende su içiyom istersin mi :bicak:
Bi ben mi korkmamişim partisten yaaa pampığım kii partis benimmmm nasill korkunc olabiler bu tatlilik:KK36::KK74:
tatlııışşşşşş mı tatlııışşşşşş :KK74:
Afiyet ola:KK8: o yogurtlu biberi araya sıkıştırdın görmedim sanma kizartmaydi demi o biber:tokat: hadi karlll itiraf et:tokat:
yok közlenmiş gibiydi ama bilmiyorum zaten yogurdu lezzetlendirmek için içine küçük küçük dogramışlar emze gibiydi yani öle yemeklik değil :kk77::kk77:
Ayy maden suyunu hiç tuzlu limonlu içtin mi cok leziz oluyo en sevdigim içeceklerden biridir kendisi:KK8:
ne değişik tarifler çıkıyo sizden öle :D:D ramazanda her akşam içerim ben dediklerinizi hep deniyciiimmm:KK76:
O zamanlar narin bi melekdi kaptanimiz dicikdin:tokat::KK70:
narin mi nariiinnn incecikti şimdi 54 kilo :D:D::D:D
Diyosun ve beni kalbimden vuruyosun:KK70: aynen bendee bendee:cry:verinn verinnn:cry:yirim ben 54 kiloyim:cry:
demek yemek zevklerimiz aynı :ruh: bende 55 :bicak::bicak::bicak:

bende su içiyom istersin mi :bicak:

tatlııışşşşşş mı tatlııışşşşşş :KK74:

yok közlenmiş gibiydi ama bilmiyorum zaten yogurdu lezzetlendirmek için içine küçük küçük dogramışlar emze gibiydi yani öle yemeklik değil :kk77::kk77:

ne değişik tarifler çıkıyo sizden öle :KK70::KK70: ramazanda her akşam içerim ben dediklerinizi hep deniyciiimmm:KK76:

narin mi nariiinnn incecikti şimdi 54 kilo :KK70::KK70:::KK70::KK70:

demek yemek zevklerimiz aynı :ruh: bende 55 :bicak::bicak::bicak:
Hii közlenmişse supeğ:super:
İc ic hele ramazanda cok iyi geliyo buz gibi:KK50:
O zamanlarda 54 kiloydum bi kerem:D:D cuma gorecez kac kiloyuh:işsiz:

Yokki bitti:işsiz: cok guzel gidiyo yanyana:işsiz:
Ben eve dahada fistik almam yiter adam bana antepfistgi yetistiremiyo hatta bu ara siirt fistigina takdim:işsiz: dahada olsa aldirmam yeter
Bitirdim rahatladim diyosun:D:D bizde var ama az az yiyom ben kii:sus:en coh kahveyle yer fistigi ikilisini seviyim:sus:

Bugun hic spor yapasim yok ama yapiyorum zoru zoruna:KK51: biraz fit bağyanlara bakip kendimi gaza getiriyim barimm:kahve:
Tam moda giriyorum ki hafifden uykum var sanki:uykucu::olamaz: keske oglen uyuyabilen biri olsaydim accik uyurdum:olamaz:
Kahvemide kizim uyuyunca icicem sabah 7 den beri ayakta :skandal: ne yediriyorum ben bu cocugaaaa yaa:silah:
Kitabimada bi turlu baslayamadim laklaka tutmayin beni

Bugün fit browni yapicimmm kendime:halay:
Tam bugday ve Sekersiz :halay:pekmezle:halay: ogle öğünümde yicum guzel olursa size de yazaram tarifi:sus:

Back
X