- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.241
Bende yeşil çay yaptım kendime midem bulandı bugün yemekte yemedim doğru düzgünsu içmekten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yeşil çay yaptım kendime midem bulandı bugün yemekte yemedim doğru düzgünsu içmekten![]()
Bende yeşil çay yaptım kendime midem bulandı bugün yemekte yemedim doğru düzgün![]()
Bir tabak tas kebabi yaninds yogurt ve salata harika olurdu. Birak su bi lokma ekmekleri.Sabah:2 lokma ekmek 2 zeytin 1 parça peynir
Ara:kahve
Ogle:yarım kase çorba 1 Hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek
ara:Nescafe
Aksam: 2 lolma ekmek 4 kaşık tas kebabı
Su yeşil çay çok fazla içtim bugün bide yemekte börek vardı zor tuttum kendimi ama yemedim![]()
Bence 2 bardak icin yesil cay max 3 icin kizlar tansiyonu etkilemesin.Sabah:2 lokma ekmek 2 zeytin 1 parça peynir
Ara:kahve
Ogle:yarım kase çorba 1 Hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek
ara:Nescafe
Aksam: 2 lolma ekmek 4 kaşık tas kebabı
Su yeşil çay çok fazla içtim bugün bide yemekte börek vardı zor tuttum kendimi ama yemedim![]()
Bence 2 bardak icin yesil cay max 3 icin kizlar tansiyonu etkilemesin.
Ben sallama iciyorum tarcinli bazen limonlu3 koca kupa içtim![]()
Yagliydi çok yemek istemedim ondanBir tabak tas kebabi yaninds yogurt ve salata harika olurdu. Birak su bi lokma ekmekleri.
Tarçın karanfil kimyon kaynatım onun içtim bende normalde sade yeşil çay demleme içiyorum Ayy midem bi fena ödem atsin diye abandim bugünBence 2 bardak icin yesil cay max 3 icin kizlar tansiyonu etkilemesin.
Ben sallama iciyorum tarcinli bazen limonlu
Hatta simdi iciyim :)
Fresgdhd prendjdj ne ola kiSallama hafif oluyo bende öyle iciyodum ama normal yesil cayda vardı french press e koyup yapayım dedım 2 tk koydum sonuççç böööğğğğğğğğğğğ![]()
iyi yaptin ozaman annen nye oyle yagli yapiyo. Ben ilk dyetten beri yemege cok az yag atiyorum. Bu hafta bilmemdm de haftaya sende -500olcaksin.Yagliydi çok yemek istemedim ondan
Tarçın karanfil kimyon kaynatım onun içtim bende normalde sade yeşil çay demleme içiyorum Ayy midem bi fena ödem atsin diye abandim bugün![]()
anladim ben suyu kaynatiyorum icine koyuyorm tarcinli cok hos 5 dk drmleniyo sonra atiyorum hafif olmuyo ozaman sanki..Sallama hafif oluyo bende öyle iciyodum ama normal yesil cayda vardı french press e koyup yapayım dedım 2 tk koydum sonuççç böööğğğğğğğğğğğ![]()
Geceleri en buyuk huzurum. Kizimin uyuyunca etrafi toplayip kalan bardaklari yerlestirip mutfagnda piril piril olmasaylaaaaa bitki cayimi yudumlamak
Cok eglenceli ama haebi huzur veriyo![]()
Hahaahahahahah aynennnnişte annelerin keyfi de bu oluyo ablam da çocukları uyutunca napcani şaşırıyo beni arıyo uyusam mi çay mi demlesem bilemedim diyo
![]()
Arkdasima caaaahııl demee bilmiyodu belkimcahilyazamıyo bilem
![]()
iyi yaptin ozaman annen nye oyle yagli yapiyo. Ben ilk dyetten beri yemege cok az yag atiyorum. Bu hafta bilmemdm de haftaya sende -500olcaksin.
anladim ben suyu kaynatiyorum icine koyuyorm tarcinli cok hos 5 dk drmleniyo sonra atiyorum hafif olmuyo ozaman sanki..
Tamammmm sizlanmaaaa bari yarin eksii ciksan bea![]()
Arkdasima caaaahııl demee bilmiyodu belkimsen buyuluyu biliyomuydun
hakettin sabahtir yememistin
Bana boylee pelevereler atmaoda bilmiyodu büyülü çayııııııııtemem ben gidiyom
![]()