• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:2 lokma ekmek 2 zeytin 1 parça peynir
Ara:kahve
Ogle:yarım kase çorba 1 Hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek
ara:Nescafe
Aksam: 2 lolma ekmek 4 kaşık tas kebabı
Su yeşil çay çok fazla içtim bugün bide yemekte börek vardı zor tuttum kendimi ama yemedim :mapus:

Su yeşil çay çok fazla içtim bugün bide yemekte börek vardı zor tuttum kendimi ama yemedim :mapus:
Bir tabak tas kebabi yaninds yogurt ve salata harika olurdu. Birak su bi lokma ekmekleri.

Bence 2 bardak icin yesil cay max 3 icin kizlar tansiyonu etkilemesin.

Fresgdhd prendjdj ne ola ki :KK70::KK70:

cahil :KK70: yazamıyo bilem :KK70::KK70:
NMA993_1.jpg

Yagliydi çok yemek istemedim ondan :bicak:

Tarçın karanfil kimyon kaynatım onun içtim bende normalde sade yeşil çay demleme içiyorum Ayy midem bi fena ödem atsin diye abandim bugün :deli:
iyi yaptin ozaman annen nye oyle yagli yapiyo. Ben ilk dyetten beri yemege cok az yag atiyorum. Bu hafta bilmemdm de haftaya sende -500olcaksin.

Sallama hafif oluyo bende öyle iciyodum ama normal yesil cayda vardı french press e koyup yapayım dedım 2 tk koydum sonuççç böööğğğğğğğğğğğ :kusmuk:
anladim ben suyu kaynatiyorum icine koyuyorm tarcinli cok hos 5 dk drmleniyo sonra atiyorum hafif olmuyo ozaman sanki..
Tamammmm sizlanmaaaa bari yarin eksii ciksan bea:işsiz:

Geceleri en buyuk huzurum. Kizimin uyuyunca etrafi toplayip kalan bardaklari yerlestirip mutfagnda piril piril olmasaylaaaaa bitki cayimi yudumlamak:işsiz:
Cok eglenceli ama haebi huzur veriyo :D

Geceleri en buyuk huzurum. Kizimin uyuyunca etrafi toplayip kalan bardaklari yerlestirip mutfagnda piril piril olmasaylaaaaa bitki cayimi yudumlamak:işsiz:
Cok eglenceli ama haebi huzur veriyo :KK70:
:D:D:D işte annelerin keyfi de bu oluyo ablam da çocukları uyutunca napcani şaşırıyo beni arıyo uyusam mi çay mi demlesem bilemedim diyo :D:D

iyi yaptin ozaman annen nye oyle yagli yapiyo. Ben ilk dyetten beri yemege cok az yag atiyorum. Bu hafta bilmemdm de haftaya sende -500olcaksin.

anladim ben suyu kaynatiyorum icine koyuyorm tarcinli cok hos 5 dk drmleniyo sonra atiyorum hafif olmuyo ozaman sanki..
Tamammmm sizlanmaaaa bari yarin eksii ciksan bea:işsiz:

inşallah :dua:

Back
X