• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:tokat::tokat: hem kaçamak yap yememen gerekn bişeyi ye hemde dalga geç :tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

akşamki börekler ne ? dün perşembeydi ve sen akşamına börek mi yedin ?
bugün sabah tartılıcksın bu listeyi etkilicek biliyosun bütün gün basbas bagırdık dikkat edin diye
çarşambadan başlaman gerekiyo dikkatli beslenmeye hatta bütün hafta dikkat etmen gerekiyo
ben anlamıyorum ki diyet yapıyosunuz ve o evdeki yemekleri siz yapıyosunuz yani istesen o böreği yapmayabilirsin illa yicem diyosan hafta sonu yiyebilirsin :işsiz:
Aboww fena azarlandik ya perşembe bide pazar bı yemek aşkı geliyor bana :D

Bu yzudeler nasıl hesaplanıyor acaba

Şu yüzde işinden hala bişey anlamadım ben :KK43:(
siz yazın kilolarınızı ben eklerim analtıcam sizede su yüzde işleri bitsinn
Valla haklısın sıkı tutmaya başladılar ballim
çünkü yeni döneme başlangıcımız uyarıyla oldu takıma uyarı verdiler :mapus:
Her cuma pişman oluyorum ama :/ zaten arada kacirmasam sıkıntı olmayacak hep zayıf kalican :KK43:((
pişman olmamak için yememen gerekiyo :tokat:
Herhalde ben bugün o sayı cikacam diye az yedim valla dunde sprumu çok iyi yaparım dün sabah plates de yapmadın direk yürüdüm 45 dk gitsin diye :KK70:
dikkat edince oluyo ve düzgün beslenince :super:

şişkinliğe ragmen 100gr da olsa vermiş olman cok iyi bence kuzum :super:
o şişlik gitmedi ya kimyon alacam bir poşet vardı tertemiz yıkanıp kurutmuştu annem onu bulamıyorum :kızgın: kafayı da ona taktım neyse bu haftasonu yapıyoruz değil mi önümüzdeki cuma 69ları görmek istiyorum

Gunaydin kizlar:KK200:
Gecen cuma kilom : 51.7:dua:bir rüya gibiydi
Pazartesi kilom: 54.7
Şimdiki kilom: 52.8 :halay: Eski kiloma dönemesemde 1.9 kilo verdim şükür :halay:
Sonuc kaptinn kaptinn poncikbirgelincik poncikbirgelincik SchonerDuft SchonerDuft kizlar iki gün cok yedim ve detoksda verdigimin iki katini aldim ve bu hafta geri detoks önceki kiloma döndüm bi hatada geri geliyo bu detoksda verilen kilolar:sus:benden dimesi:sus:

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(40)Hedef52:+40
()Senad:
(221)SekerPancarii:68+73+80
()Alina_:
(205)zuzuzuzu1234:90+105+105
(50)ParteMoralll :50

MOR TAKİM

(180)Poncikbirgelincik:60+60+60
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(45)selcanmehmetcan:45
(130)sarraf: 130
(150)Aylnaylm1 :30+120

PEMBE TAKİM:621
MOR TAKIM:815
Bu liste yanliss

:KK74::KK74::KK74:beni savuncak birisi varmış duygulandımdı :KK61: bana cahil didi abla :KK61:o dedi:63:

ne dmek bilmiyo hep içeirm o caydan ben onunla dogudk büyüdük biz büyülü çay akar bizim kanımızdan kızıııımmm :p

atmasın dimi kız ona :KK51::KK51::KK51:

hee yav heee benimde zaten her sabah french presste demlenirdi çayım güccükkene:kahve:

Back
X