• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen mi :/ ne biliyim senin ustun mu kalin acaba? Tam anliyamadim. Ama senin bacaginin belki biraz daha basenli haliyimdir. Ustum kiloma gore cok ince belki senin ustun kalinsa o gosteriyodur. Ustmu calissan sen daha iyi bilirsin vucudunu.
Pff bilemedim ya sisko falan deglsn ama giyim vs hersey gosterebilir

evett benim üstüm cok kalın kollarım kalın sırtım geniş göğsümde büyük 90 beden :oha: birazda basen var bacaklarım ince ama :KK76: inceltcem hepsiniiii :spor: evet giyim çok gösteriyo kiloları kıyafetle kamufle edebilmek çok önemlii

evett benim üstüm cok kalın kollarım kalın sırtım geniş göğsümde büyük 90 beden :oha: birazda basen var bacaklarım ince ama :KK76: inceltcem hepsiniiii :spor: evet giyim çok gösteriyo kiloları kıyafetle kamufle edebilmek çok önemlii
90mi takiyosun yani olcusumu 90?
Immmmmmm ustune daha da bol giyersen daha kilolu gorunursun bende bol severm ama gicik oluyorm giyince kilolu durdum diye. Ama ustume yapisinca belim faln inceligi cikio ay daha hos oluyo sanki. Iyice takintili olduk yaa :D
Ozaman sen ust calis. Bende basen kol ic bacak :D

90mi takiyosun yani olcusumu 90?
Immmmmmm ustune daha da bol giyersen daha kilolu gorunursun bende bol severm ama gicik oluyorm giyince kilolu durdum diye. Ama ustume yapisinca belim faln inceligi cikio ay daha hos oluyo sanki. Iyice takintili olduk yaa :KK70:
Ozaman sen ust calis. Bende basen kol ic bacak :KK70:

90 beden takıoyurm ama ölçsem 95 falan cıkar dıye dusunuyorum ölcmedım hıccc
Bende kafama göre takılıyorum işe gelirken ne bulursam giyiyorum önemsemiyorum cunku yanlızım :KK70:
ben basen ic bacak kol sırt Allah ne verdıyse calıscam :KK70:

Zaten en az 500 veriyosunuz kizlar.
Yeni geldiniz ama senle @Alina_ soz dinlemesi azmi hosuma gitti. Boylr devam kizlar.
İki hafta bosa kurek salladim ,biraz benden,biraz dis etkenler,ancak bu kadar oldu bu hafta.ama bugunle basladim yeni haftanin hazirligina.bir kilo verecegim.

Ben kac gosteriyorum poncikbirgelincik poncikbirgelincik yeni gordun :KK70:
Sanada soriyim bari kaptinn kaptinn
net 62 63 diyebilirimmm hatta daha zayıf senin etin sıkı fit duruyosunn :confused::KK36::KK36:
Hahahahahahaahah kiz kilomu didim :KK70:
Ama 23 24 icin tesekkurler :KK70:
27 olucam eylulde. Ama diyorum ya hep disarda kizimi gorunc3 aaa seninmi diyolar :KK70: ay simardim :KK70:
hem genc hem fit :KK8:
Puffff Mayıs hedefim kaçtı benim yaaa mayısı da ortalasan nerdeyse..
dur beybi mayıs hedeflerini payylaşaym ben hemencikkk:KK50:
Sonunda çıkıyorum inşallah otobüsten indikten sonra kronometre yıl çalıştırılan haksızlık olmasın :)) yürüyüş yapmaya yuppiii
hadi başlasın spooorrr :KK73::KK73:

90 beden takıoyurm ama ölçsem 95 falan cıkar dıye dusunuyorum ölcmedım hıccc
Bende kafama göre takılıyorum işe gelirken ne bulursam giyiyorum önemsemiyorum cunku yanlızım :KK70:
ben basen ic bacak kol sırt Allah ne verdıyse calıscam :KK70:
kiz 90 eminmosn ben emzirirken takiyodum yanlismi aliyosun yoksam :D
Benim olcum 92 miydi htrlamiom ama en son 80b aldim ten den

İki hafta bosa kurek salladim ,biraz benden,biraz dis etkenler,ancak bu kadar oldu bu hafta.ama bugunle basladim yeni haftanin hazirligina.bir kilo verecegim.
:KK19:
net 62 63 diyebilirimmm hatta daha zayıf senin etin sıkı fit duruyosunn :confused::KK36::KK36:

hem genc hem fit :KK8:

dur beybi mayıs hedeflerini payylaşaym ben hemencikkk:KK50:

hadi başlasın spooorrr :KK73::KK73:
kizlar yeter simdi havalara giricem zaten hep o moddayimda :P hahahahaahaha kendimi övmesem olmaz SekerPancarii SekerPancarii

tisiikrler bebekler cok tatlisiniz:KK200: poncikcik sende :KK200:

Benim bittide noldu is bitermi
Ayy hee orasi oyle de daha ben kışlıkları kaldirmadim:D bi gardrobu duzenleyip duvarlari sileydim gerisi kolay:KK51: bide gardrobun arkasini çekmek cok zor esimin evde oldugu günü bekliyom bi yakalayim yatak odasini bitiririm hemen:KK53:

kiz 90 eminmosn ben emzirirken takiyodum yanlismi aliyosun yoksam :KK70:
Benim olcum 92 miydi htrlamiom ama en son 80b aldim ten den

:KK19:
kizlar yeter simdi havalara giricem zaten hep o moddayimda :p hahahahaahaha kendimi övmesem olmaz SekerPancarii SekerPancarii

tisiikrler bebekler cok tatlisiniz:KK200: poncikcik sende :KK200:

evettt emınım nbb'nin 90b takıyorum suan penti var o 85 galiba çok emin değilim ama bende göğüs var baya baya sanki emziriyomuşumda süt doluymuş gibi tövbe :KK53: ama zayıflayınca azbısı kuculuyolar :skandal:
:KK200::KK200:

Ayy hee orasi oyle de daha ben kışlıkları kaldirmadim:KK70: bi gardrobu duzenleyip duvarlari sileydim gerisi kolay:KK51: bide gardrobun arkasini çekmek cok zor esimin evde oldugu günü bekliyom bi yakalayim yatak odasini bitiririm hemen:KK53:
Valla ben kiskliklari dogum gnu haftasi yaptim. Bitirdim suan hic yok bi iki ince gomlek var esimn giydigi genelde kisa kol giyiyo.
Ee halilari vermistim evde fayanslara kadar temizlendi camlar vs dip.kose rahatladim.
Ben yatak odami yatak altini dolap sifonyer altlarini haftada bir yapiorm ama gor nasil tozlaniyo sanki yapilmamis gibi sinir oluyorum yaa.

Back
X