- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.001
Haaiyle diyisin
o zaman panduf al pijamasiyla uyumlu
![]()
onada baktım pentiden ama hoşuma gitmedi yine bakcam bugun dedikleriniz aklımda bulunsunn icime sineni alırımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haaiyle diyisin
o zaman panduf al pijamasiyla uyumlu
![]()
Bekarsa ceyizine bisey olabilir.
Bardak takimi fincan yada baska seyler.
Yada panduf olabilir gecelik almissin
kitap en güzel hediye aslında kalıcı ömürlük seviyorsa kitapta olur ama orjinalleri pahalı gelebilir
Aynen bacsgim da agriyodu hantallik ya kilo kadar beter bisey varmi kilo diyince midem kalkiyo artik ya uufffff bende oyleyim hastaneye zorla surunerek goturmeleri lazim gebermeden gitmiyorum.kilo kemik ağrısı yapıyor zaten izler özellikle ... bendee gitmem ölmeyi tercih ederim okadar ama kilo veremiyorum diye baktırmak grekli vermezsem kilo tedavim uzuyacak..
parte allah gönlüne göre versin bu ara beklemeyenler kalıyorsağlığı bereketi ile gelsin eğer hjamişsen
![]()
Amin canim. Aslinda sol gogsumun ucu sisti evelsi gun ve sktim ordan beyaz kati bisey cikti sütun kurumusu sanki ama irin degildi.Amin inşallah canımAllah kolaylığını verir tabi ama inşallah istediğin hazır olduğun zamanda olur
![]()
Amin canim. Aslinda sol gogsumun ucu sisti evelsi gun ve sktim ordan beyaz kati bisey cikti sütun kurumusu sanki ama irin degildi.
Ozaman herkes tm sen hamilesn fln dedi ama yok cikmadi.
Suan yok sadece goguslerim agriyo. Bidaha olursa doktora gidicem
Himmmm dogruu cok ski yapip okadar vermen gercekten azmis ozaman sen tekrsr baktir suan dusukmu diye@ParteMoralll iki ay olacak tatlım bı kaç gün sonra hala dört buçuk kilo gitti o kadar spora o kadar kısmaya he Allah a şükür gitti ben ona bakıyorum sadece ayda bı kilo versem bile benim için kafi sonuçta gidiyor öyle düşünüp kendimi motive ediyorum brnim o kadar spora kismama aslında bu altı kilo gitmesi gerekirdi ne bilem gitsin de tatlım
ay bende cok severiiiimm çeşit çeşit alıyorum kendime sürekligüzel bir kupa bardak olur kupa bardakları severim de
Ya ben emzirdim sonucta acaba dedim ozamanlardan kalan biseymi cok arastirdim ama allah korusun insan nete bakarsa ben kanserim der . Daha fazla kafami kurcalamadan ciktim bidsha yasarsam hemen doktora gitcemay süt mü geldi yani o kadar erken gelir mi ki![]()
onada baktım pentiden ama hoşuma gitmedi![]()
Düşük düşük geçende gene gittim ilaç verecek çıkmıyor ki verdiği ilaç da bana ise açıp çok kilo yapıyor hastaneye gittiğinde sene yattgimdsa 78 kiloya kadar çıkmıştım ilaç çok fena onun ya onun yerine demir ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bu aralar oda yokHimmmm dogruu cok ski yapip okadar vermen gercekten azmis ozaman sen tekrsr baktir suan dusukmu diye
Ya ben emzirdim sonucta acaba dedim ozamanlardan kalan biseymi cok arastirdim ama allah korusun insan nete bakarsa ben kanserim der . Daha fazla kafami kurcalamadan ciktim bidsha yasarsam hemen doktora gitcem
Insallah oyuzdendir baska bir hastalik vs olmasinda allah korusunnnnnay valla ınternetten bakma ınsanın psıkolojısını bozuyo burda yazılanlar zaten dogru olsaydı burdakı cozumler ıse yarasaydı hastaneler kaldırılırdı o zaman ne gerek vardı ama bence ağrın falan olursa ihmal etme git şakaya gelmez ama tabi regl olcağın ıcın hassasiyette olabılır
GENELDE HERKESE PAHALI GELİYOR DA BENCE DEĞİL BİR EMEK VAR SONUÇTA KORSAN ALAN ÇOK İNSAN VAR Fİ Pİ Çİ Yİ OKUDUN MU PEKİ ?evet bende kitap çok severim ama o kitap okumuyokitap mı pahalı kuzu
yoo değil aslında benim okuduğum en pahalı kitap 30 tl falandır
daha pahalısını ben okumadım
![]()
Tüh yaa ozaman iyice arastir neler iyi gelirmis ben yasasam arastirir tavsiye verirdim ama bir fikrim yok. Ama bende bakayimm daha yararli.Düşük düşük geçende gene gittim ilaç verecek çıkmıyor ki verdiği ilaç da bana ise açıp çok kilo yapıyor hastaneye gittiğinde sene yattgimdsa 78 kiloya kadar çıkmıştım ilaç çok fena onun ya onun yerine demir ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bu aralar oda yok![]()
Insallah oyuzdendir baska bir hastalik vs olmasinda allah korusunnnnn