Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

GENELDE HERKESE PAHALI GELİYOR DA BENCE DEĞİL BİR EMEK VAR SONUÇTA KORSAN ALAN ÇOK İNSAN VAR Fİ Pİ Çİ Yİ OKUDUN MU PEKİ ?

yokk bana pahalı gelmez onceden cok alırdım ınternetten cok okurdum ama su ıse gırdım gırelı hıc okumuyorum bı yerden baslamam lazım :KK43: bir sürü kitabım var onları hep götürdüm kolileyip çeyizlerimle birlikte evimizde duruyo inşallah kitaplık yapıcam :super: alıp okusam mı canım okudun mu sen güzel miydi

hm zaten çıkıyor yemek ona göre düzenlersin 3 gideceğine 2 gitsin ama geri gelmesin
aynen corba salata geçiririm öğleni :super:
Aha sende dimisin panduf al diye:KK70:
hee aklın yolu bir zati pijamaya başka ne olur :DD:D:D
ahahahhaha :KK70::KK70::KK70: aynı ben dimi tişikkir idirim :KK70::KK70:
:KK53::KK53::KK53: tatlı mı tatlı şeker mi şeker baabında şeettim :D:D bnmde peluş pijama takımım var hediye geldi ona böle bişi alcam bn ışıkta uyuyamayanlardanm gerçi nişanlımda öleymiş ama olsun elimde bulunsun :KK53:

aynen corba salata geçiririm öğleni :super:

hee aklın yolu bir zati pijamaya başka ne olur :KK70:D:KK70::KK70:

:KK53::KK53::KK53: tatlı mı tatlı şeker mi şeker baabında şeettim :KK70::KK70: bnmde peluş pijama takımım var hediye geldi ona böle bişi alcam bn ışıkta uyuyamayanlardanm gerçi nişanlımda öleymiş ama olsun elimde bulunsun :KK53:

yaa ama ben yazlık aldım :KK57:

yokk bana pahalı gelmez onceden cok alırdım ınternetten cok okurdum ama su ıse gırdım gırelı hıc okumuyorum bı yerden baslamam lazım :KK43: bir sürü kitabım var onları hep götürdüm kolileyip çeyizlerimle birlikte evimizde duruyo inşallah kitaplık yapıcam :super: alıp okusam mı canım okudun mu sen güzel miydi
bnmde öle bi kitaplık hayalim var :dondurma: sürekli kitap alıyorum okumaya yetiştiremiyorum evlenince de bulunsun belki almaya vaktim olmaz en azından minik bi kitaplıgım olursa ordan okurum :kahve::kahve:

niye yazlık alıyon :tokat: peluş alaydın ya :tokat::tokat:
ay boşver yaa düşünmüşün almışın güle güle giysinn :21: bide pasta alırsın minicik bişi sen yeme ama :tokat:

hani bi reklam var ya köpek eve bi giriyo ne varsa döküp yıkıyo :KK70::KK70::KK70:

pasta almıcam oda spora geliyo benlen kilo mu alalım :tokat: yoh pasta filan :tokat:

Aynen bacsgim da agriyodu hantallik ya kilo kadar beter bisey varmi kilo diyince midem kalkiyo artik ya uufffff bende oyleyim hastaneye zorla surunerek goturmeleri lazim gebermeden gitmiyorum.
Aminn ama allah once cok bekleyenlere versin insallah bizede daha zamanli. Beklemiyorum aslnda ama olsada sok gecirirm yapcak bisey yok napalm allah ne derse o olur.
Burda bi arkds hamile kalamiyodu 68 yanlis hatirlamiyosam 67 o civarda hamile kaldi gitti. Darisi sana insallah tahlillerini yap aksstma senin icin daha onemli:dua:
benim de bulanıyor atık göbeğimi görüyorum ya tiksiniyorum kendimden :D bende kiloma bağlıyorum birazda ne kadar dr ilgisi olmaz desede bence var rahimde yumurtalıkta yağlanıyor kilo ile .. ay inşallah bir 65 olsam bende kalacam hep buna inandım belki inandığım için 65 te olur :dua::dua: bu işler nasip olması gereken zamanda oluyor ben hiç şaşırmıcam çünkü bu ara istemeyenler hamile kalıyor gibi :D
dr hangi tahlilleri yaptı bilmiyorum yapmadı hepsini uyuz adam bileydim direk özel hastaeye giderdim istediklerimi yapardı hiç olmazsa

benim de bulanıyor atık göbeğimi görüyorum ya tiksiniyorum kendimden :KK70: bende kiloma bağlıyorum birazda ne kadar dr ilgisi olmaz desede bence var rahimde yumurtalıkta yağlanıyor kilo ile .. ay inşallah bir 65 olsam bende kalacam hep buna inandım belki inandığım için 65 te olur :dua::dua: bu işler nasip olması gereken zamanda oluyor ben hiç şaşırmıcam çünkü bu ara istemeyenler hamile kalıyor gibi :KK70:
dr hangi tahlilleri yaptı bilmiyorum yapmadı hepsini uyuz adam bileydim direk özel hastaeye giderdim istediklerimi yapardı hiç olmazsa
Kiloyla bazen alakasi olabiliyomus ama nasip isimi yoksa bunye ile ilgimi bilmiyorum ben 78 le kaldim 90 la kalanda var bi tanidigim cok sisman di kaldi dogurdu ama hamileyken tansion seker hepsi fenaydi neyseki dogurdu bitti..yani belkide bunun kiloyla alakasi vardir.
Belkide bizede oyle olcak 1 de olmadi ikide olcak belkide bu isler belli olmuyo ki.
Keske bi cihaza girsek butun sorunlari belirlerese bizde bilsek. Ney neyden anlayamiyoruz.
Ama cocuk olmamasinda birsuru biseyler yuksek olunca diyolar zaten sen bunlari biliyosundur.
Peki senin tup bebek gibi biseylemi oluyo yoksa neyden yani sebebi neymis zamana mi biraktiniz yoksa tedaviyimi bekliyosunuz

kız ne var onu temizlemeye üşengeç misin sen acebaaa :tokat:

yok pasta :tokat::tokat: o zaman meyve tabagı yolla alevli falan :KK53::KK53:

yaa hayır değilim takıntılıyım temizim toz görmeye dayanamam :KK8: mümkün olduğunca az eşya istiyorum temizliği zor olan şeyler almak istemiyorum :mad: kitaplarda tozlanıyo :ıslık:

heee oldu bi otel odası kiralayayım bide olar mı :KK70::KK70::KK70: alevli meyve tabağı gelir sonra şarap falan :eğlence:

Back
X