Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa hayır değilim takıntılıyım temizim toz görmeye dayanamam :KK8: mümkün olduğunca az eşya istiyorum temizliği zor olan şeyler almak istemiyorum :mad: kitaplarda tozlanıyo :ıslık:

heee oldu bi otel odası kiralayayım bide olar mı :KK70::KK70::KK70: alevli meyve tabağı gelir sonra şarap falan :eğlence:
romantık bir akşam :D:D:D:D:D ben bugün gdiyom hediyemi almaya neymiş çatlıcam artık :sus::sus:
bana aldırdılar zorla o terliklerden :kusmuk: istemem dedim nişanlım alacaaasın dedi dalga geçmek için aldık duruyo öle:deli:
Kizlar.
poncikbirgelincik poncikbirgelincik @selcanmehmetcan E elaalemi SchonerDuft SchonerDuft zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 @Alina_ senad senad sarraf sarraf kaptinn kaptinn
Bu hafta herkes en az 500 gram verecek.
Vermeyenlerin spor listesinden rakam dusucem. Buda diger arkadaslariniza haksizlik olucak.
Ola ki bizim gruptan birinin eksilirse vay halineeeeee benden kurtulamaz.
:mapus::mapus:

romantık bir akşam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ben bugün gdiyom hediyemi almaya neymiş çatlıcam artık :sus::sus:

bana aldırdılar zorla o terliklerden :kusmuk: istemem dedim nişanlım alacaaasın dedi dalga geçmek için aldık duruyo öle:deli:

:mapus::mapus:
Benimde pelüşsuz deri kirimizi var hic giymedim minik ince topuklu :D

Benimde pelüşsuz deri kirimizi var hic giymedim minik ince topuklu :KK70:

ben aldırmıcam cünkü giymem :bicak: yaaa benimki doğuda ya ablası istanbulda ve 3 cocugu kvsi var bi kız kardesi memlekettee onu hıc gormedım bu bohca ıcın ben sana para gondereyım ıstedıgını al dıyo sızce olmaz mı böyle kızlar kaptinn kaptinn kimse bilmicek tabi benim aldiğimi o geldiğinde birlikte aldık dicez

yokk bana pahalı gelmez onceden cok alırdım ınternetten cok okurdum ama su ıse gırdım gırelı hıc okumuyorum bı yerden baslamam lazım :KK43: bir sürü kitabım var onları hep götürdüm kolileyip çeyizlerimle birlikte evimizde duruyo inşallah kitaplık yapıcam :super: alıp okusam mı canım okudun mu sen güzel miydi
okudum +18 var içinde severek okudum ben 2 hafta 3 kitap bitmişti

ben aldırmıcam cünkü giymem :bicak: yaaa benimki doğuda ya ablası istanbulda ve 3 cocugu kvsi var bi kız kardesi memlekettee onu hıc gormedım bu bohca ıcın ben sana para gondereyım ıstedıgını al dıyo sızce olmaz mı böyle kızlar kaptinn kaptinn kimse bilmicek tabi benim aldiğimi o geldiğinde birlikte aldık dicez
Ablasimi diyo ben niye anlamadim ki simdi bu yaziyi :işsiz:

Back
X