Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ablasimi diyo ben niye anlamadim ki simdi bu yaziyi :işsiz:

şimdi hani nişanda bohça oluyo ya normalde onun aılesınden bırıyle alısverıse gıtmek gerekıyomus ama gıdebılcegımız kımse yok ee sozlumde doguda zaten nısan zamanında gelcekk oda diyo ben sana göndereyim sen al istediğini ben geldiğimde birlikte aldığımızı söyleriz diyo olur mu ki

şimdi hani nişanda bohça oluyo ya normalde onun aılesınden bırıyle alısverıse gıtmek gerekıyomus ama gıdebılcegımız kımse yok ee sozlumde doguda zaten nısan zamanında gelcekk oda diyo ben sana göndereyim sen al istediğini ben geldiğimde birlikte aldığımızı söyleriz diyo olur mu ki
Tamam ama ailesinin gelmesi gerekmiyomu yaniniza? Olabilir herkes uzak diye biraz sacma geldi en azindan annesi ya da ablasi birinin size misafir olmasi lazim yada istanbuldan alincaksa sizi annenle misafir edebilirler. Yani bilemedim

Kiloyla bazen alakasi olabiliyomus ama nasip isimi yoksa bunye ile ilgimi bilmiyorum ben 78 le kaldim 90 la kalanda var bi tanidigim cok sisman di kaldi dogurdu ama hamileyken tansion seker hepsi fenaydi neyseki dogurdu bitti..yani belkide bunun kiloyla alakasi vardir.
Belkide bizede oyle olcak 1 de olmadi ikide olcak belkide bu isler belli olmuyo ki.
Keske bi cihaza girsek butun sorunlari belirlerese bizde bilsek. Ney neyden anlayamiyoruz.
Ama cocuk olmamasinda birsuru biseyler yuksek olunca diyolar zaten sen bunlari biliyosundur.
Peki senin tup bebek gibi biseylemi oluyo yoksa neyden yani sebebi neymis zamana mi biraktiniz yoksa tedaviyimi bekliyosunuz
bende sorun çok situs inversus um organlar ayna görüntüsü
2.sorun yarım rahimliyim ameliyat ile açıldı kapalı alan dış gebelik riskim vardı onlar kalktı görünüyor
3.sorun kaliteisz yumurta bu noktada kilo devreye giriyor sağlıklı beslenme giriyor devreye
hiç hamile kalmadım transferde olmadı hiç döllenme problemi vardı embriyo kalitesizdi kilo verip başlıcam maddiyatı da bekliyoruz ocak ayında son tedavim oldu battık resmen :D en önemli şey psikoloji stres engelliyor herşeyi bende de almış başına gidiyor

Benimde pelüşsuz deri kirimizi var hic giymedim minik ince topuklu :KK70:
bnmkide durcak öle işte bedavaya para verildi :bicak: topuklu nere giyiyon alt komsu kapıya dayanır sonra hevesin varsa sokakta giy diye :D:D:D
kaptinn kaptinn siz çok yaratıcısınız gecelikle terlikleri alcam otel kiralicam alevli meyveyle şampanya vuuuhhhhhhhu :KK70::KK70:
ertesi gn bize teşekkür edersin ahahahahah :D:D:D:D
hediyeni alinca bene resim at :sus: merak ederim :sus:
taam bn bi göreyimde bakam :dondurma::dondurma: ayy heyecan bastı :halay:
Kızlar noluyo fanteziler havada uçuşuyoooo :KK30::KK70:
ahaha sorma kuzum hep bunlar yüzünde yoksa ben bilmem öle şeyler :KK53::KK53::KK53:
sen kactin cuma ogun bildirim yaptinmi listede yoksun ya oyuzden sordum
Sen bence birak 500 1kg
sabit kuzuum sarraf 2 haftadır falan sabit kilosu
ben aldırmıcam cünkü giymem :bicak: yaaa benimki doğuda ya ablası istanbulda ve 3 cocugu kvsi var bi kız kardesi memlekettee onu hıc gormedım bu bohca ıcın ben sana para gondereyım ıstedıgını al dıyo sızce olmaz mı böyle kızlar kaptinn kaptinn kimse bilmicek tabi benim aldiğimi o geldiğinde birlikte aldık dicez
bence olurr ama zaten bohca hazırlayamıcaksalar ne anlamı var sen al al kardesinin evine gönder bnce onlar hazırlayıp getirsin nettende alabilirsin tabi güvenilir markalardan

bende sorun çok situs inversus um organlar ayna görüntüsü
2.sorun yarım rahimliyim ameliyat ile açıldı kapalı alan dış gebelik riskim vardı onlar kalktı görünüyor
3.sorun kaliteisz yumurta bu noktada kilo devreye giriyor sağlıklı beslenme giriyor devreye
hiç hamile kalmadım transferde olmadı hiç döllenme problemi vardı embriyo kalitesizdi kilo verip başlıcam maddiyatı da bekliyoruz ocak ayında son tedavim oldu battık resmen :KK70: en önemli şey psikoloji stres engelliyor herşeyi bende de almış başına gidiyor
Allah kolaylik versin yaa:dua: keske kendiliginden beklemedigin anda kalsan :dua:
Stresss yapma sende birak dusunmeyi kendi haline birakinca kalanida cok duydum.
Streeees ah o streeesss butun hastaliklarda başta.:duduk:
Saglikli beslen ozaman daha da proteinli bol sebzeli vitaminli.
Bide folikasit kullaniyomusun sen hamile kalmadan once baslayin diyolar ya hem yardimcida oliyomus vitamin acisindan

ben aldırmıcam cünkü giymem :bicak: yaaa benimki doğuda ya ablası istanbulda ve 3 cocugu kvsi var bi kız kardesi memlekettee onu hıc gormedım bu bohca ıcın ben sana para gondereyım ıstedıgını al dıyo sızce olmaz mı böyle kızlar kaptinn kaptinn kimse bilmicek tabi benim aldiğimi o geldiğinde birlikte aldık dicez
bana kv para verdi ben istediklerimi almıştım ama düğün içindi o bohça yapmadık öyle yap sende

poncikbirgelincik poncikbirgelincik bana bohca cok sacma gelsede adet diye yaptik. Ama onda bile kimse karisamadi tabi ama adet yerini bulsun dye yaptim.
Uzakta alirsiniz o aldi dersin tamam ama ailesi bu konuda ilgilimi yani gercekten gelemiyolarmi okadarmi zor. Ailesiyle alma sartin yok tavir onemli.

Bende çok mizmizlandim ama 11 de kahvaltımı bitti 11:30 da bulantı başladı o_O

Ay ben neden böyle oldum ki :KK17::KK17:

Şimdi kalkınca oturunca eğilip dogrulunca gözümün onu kararıyor :mad::mad:

Napsam ki bolbol su da içiyorum :110:

Şişmanlık benim kaderim mı :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Aile ne zaman gidip geldiğini biliyorsa hangi ara çıktınız demesin :KK53:

Kızlar saat 11 di kahvaltıyı bitirdim saat 3 tek taze fasulye var onu yemeyi planlıyorum bir saat su an yatmışim gerçekten ne kadar inaniyirusnuz bana bilmiyorum bulantı çekiyorum sanki orucluymusum iftara a kalmış gibi ne yapım ne atım ağzıma mu yiycem kalori yüksek kuruyemiş gene tutarlarmi ondan da emin değilim süt icsem yiensaat 3 e kadar kotu olucam :((

Tamam ama ailesinin gelmesi gerekmiyomu yaniniza? Olabilir herkes uzak diye biraz sacma geldi en azindan annesi ya da ablasi birinin size misafir olmasi lazim yada istanbuldan alincaksa sizi annenle misafir edebilirler. Yani bilemedim

ailesi suan bize 18 saat uzaktalar ablasıda istanbulda ama onunda 3 cocugu hasta kvsı var dışarı cıkmaya zamanı yok yani hiç o yüzden oda öyle ben göndereyim sen al dedi banada saçma geliyo ama iste yapcakta pek bişey yok

bnmkide durcak öle işte bedavaya para verildi :bicak: topuklu nere giyiyon alt komsu kapıya dayanır sonra hevesin varsa sokakta giy diye :KK70::KK70::KK70:

ertesi gn bize teşekkür edersin ahahahahah :KK70::KK70::KK70::KK70:

taam bn bi göreyimde bakam :dondurma::dondurma: ayy heyecan bastı :halay:

ahaha sorma kuzum hep bunlar yüzünde yoksa ben bilmem öle şeyler :KK53::KK53::KK53:

sabit kuzuum sarraf 2 haftadır falan sabit kilosu

bence olurr ama zaten bohca hazırlayamıcaksalar ne anlamı var sen al al kardesinin evine gönder bnce onlar hazırlayıp getirsin nettende alabilirsin tabi güvenilir markalardan

ay bende meraklandım :sus:
bizde şey dedik simdi ben alcam temmuzdada sankı ıkımız bırlıkte almısız gibi o götürcek süslücekler ne eklıceklerse ekleyıp gondercekler

poncikbirgelincik poncikbirgelincik bana bohca cok sacma gelsede adet diye yaptik. Ama onda bile kimse karisamadi tabi ama adet yerini bulsun dye yaptim.
Uzakta alirsiniz o aldi dersin tamam ama ailesi bu konuda ilgilimi yani gercekten gelemiyolarmi okadarmi zor. Ailesiyle alma sartin yok tavir onemli.

banada gereksız gelıyo ama buyuk nısan ıste mecbur adet dıye gereklı kullancagım seylerı aldırcam sadece onada aynı sekıl kullanmıcagımız gereksız seylere para verdırıp evde kalabalık yaptırmıcam tüylü terlik, röpteşambır, ayna seti, sandık :kusmuk:
Aileasi aslında cok ilgili ama köydeler 15 tane hayvanları var bırakabılcek kımselerı yok bıde yakın degıller bize uzaklar yakında olsalar ben onların yanında iç çamaşırı vs almaya cekınırım boyle yanlız almak en güzeli :KK76: ama işte millet ne der düşüncesi :KK12:

Back
X