- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.081
meyve salatsina jöle döküp kasenin kalıbını çıkarıp mum dikebikirajb :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meyve salatsina jöle döküp kasenin kalıbını çıkarıp mum dikebikirajb :))
Ozaman tamam canim yapcak bisey yok sonucta onlarda mecburmus. Sen al kimse anlamazbanada gereksız gelıyo ama buyuk nısan ıste mecbur adet dıye gereklı kullancagım seylerı aldırcam sadece onada aynı sekıl kullanmıcagımız gereksız seylere para verdırıp evde kalabalık yaptırmıcam tüylü terlik, röpteşambır, ayna seti, sandık
Aileasi aslında cok ilgili ama köydeler 15 tane hayvanları var bırakabılcek kımselerı yok bıde yakın degıller bize uzaklar yakında olsalar ben onların yanında iç çamaşırı vs almaya cekınırım boyle yanlız almak en güzeliama işte millet ne der düşüncesi
![]()
Ozaman tamam canim yapcak bisey yok sonucta onlarda mecburmus. Sen al kimse anlamaz
Aynen yapalım 63 görürüm belki bende yarın başlıyorum
Abovvvvvvv tamam canımKizlar.
poncikbirgelincik @selcanmehmetcan @elaalemi
SchonerDuft
zuzuzuzu1234 @Alina_ @senad @sarraf
kaptinn
Bu hafta herkes en az 500 gram verecek.
Vermeyenlerin spor listesinden rakam dusucem. Buda diger arkadaslariniza haksizlik olucak.
Ola ki bizim gruptan birinin eksilirse vay halineeeeee benden kurtulamaz.
Aile ne zaman gidip geldiğini biliyorsa hangi ara çıktınız demesin![]()
Bnde ordan alıyorum geneldebende alayım önce fi mi yada kitapyurdundan alayım seri olarak ucuz oluyo öyle
Annenler biliyo ama dimi?tamam o zamanaramızda
![]()
Abovvvvvvv tamam canım
ne yedin kahvaltıda say bakiiim sağlık ocagından sonucları ne zaman alıyosunnBende çok mizmizlandim ama 11 de kahvaltımı bitti 11:30 da bulantı başladı
Ay ben neden böyle oldum ki
Şimdi kalkınca oturunca eğilip dogrulunca gözümün onu kararıyor
Napsam ki bolbol su da içiyorum
Şişmanlık benim kaderim mı![]()
ay bende meraklandım
bizde şey dedik simdi ben alcam temmuzdada sankı ıkımız bırlıkte almısız gibi o götürcek süslücekler ne eklıceklerse ekleyıp gondercekler
Folik kullanmıyorum...herkes hayırlısı olsun derse bir laf söylerse insan daha çok stres yapıyor bakıyorum çocuğu var torunu var boşver diyir o insanı boğasım geliyor bunu da kv söyler gerçi çocuk çocuk tuttursa daha kötü olur .... olacağına inanıyorum ben ya zamanı varmış demekki belki kıymetini bilmicektim şimdi kıymetini bilecemAllah kolaylik versin yaakeske kendiliginden beklemedigin anda kalsan
Stresss yapma sende birak dusunmeyi kendi haline birakinca kalanida cok duydum.
Streeees ah o streeesss butun hastaliklarda başta.
Saglikli beslen ozaman daha da proteinli bol sebzeli vitaminli.
Bide folikasit kullaniyomusun sen hamile kalmadan once baslayin diyolar ya hem yardimcida oliyomus vitamin acisindan
Oda sen uzulme diye diyodur bence kotu kotu laf sokan kotu kalpli biri olsa cok yipranirdin. Senin icini serinletmek icin soyluyordur eminim.Folik kullanmıyorum...herkes hayırlısı olsun derse bir laf söylerse insan daha çok stres yapıyor bakıyorum çocuğu var torunu var boşver diyir o insanı boğasım geliyor bunu da kv söyler gerçi çocuk çocuk tuttursa daha kötü olur .... olacağına inanıyorum ben ya zamanı varmış demekki belki kıymetini bilmicektim şimdi kıymetini bilecem
Sağlık ocağından döndüğümde 1 kayısı ya tarçın serptim yedim ve üzerine iki bardak su ictimne yedin kahvaltıda say bakiiim sağlık ocagından sonucları ne zaman alıyosunn
o olur bak hem kendi zevkine göre almış olursun hemde vakit kaybetmemiş olursunuz
Annenler biliyo ama dimi?
ne yedin kahvaltıda say bakiiim sağlık ocagından sonucları ne zaman alıyosunn
o olur bak hem kendi zevkine göre almış olursun hemde vakit kaybetmemiş olursunuz
Doktorum yok canım yeni dr arıyorum adetten sonra alayım o zaman bırakmıştım çünkü....Oda sen uzulme diye diyodur bence kotu kotu laf sokan kotu kalpli biri olsa cok yipranirdin. Senin icini serinletmek icin soyluyordur eminim.
Folik hamile kalmayi dusunmeden once baslayin diyolar ya ondan sordm yardimi oluyomus diye biliyorum sanki tabi sen dr la gorusuyosundur daha iyi bilirsin.
Bence annene haber ver ozaman beraber alin. Ailesi nisana gelirken bosmu gelicek ben anlamadim biraz karisikhayır şuan sadece siz biliyonuzama anneme derim illaki görcek eve getirince yada eve getirmeden bizim oturcağımız evede götürebilirim boş bide anahtarı sadece bende sözlüm geldiğindede alır getiririz ordan bugün aldık diye kim anlıcak
zaten birlikte geçirdiğimiz zamanlar kısıtlı onuda alışverişle öldürmek istemiyoruz zaten nişan telaşesi bisürü işimiz var
![]()