Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok simdi önce buraya gelcek onların yanına gitmicek o arada biz aldığımızı söylücez aldıklarımı alıp götürcek ablasına orda süsleyip bişeyler daha ekleyip geri getircekler
Heh simdi anladim.oldu yani :) ama annene soylr yinede annenden gizli olmasin :) bir anne olarak hoslanmam :) hahaha bende yapmazdm soylerdm anneme.
Ee geldiginde alsaniz zaten ic camasir. Falan alcaksiniz bunlar 1 gunluk bisey yarim gun hatta. :)
Sen begendigin makyaj malzemelerini falan al ic camasr al. Gcelik takimi beraber begenirsiniz :KK53: pijama takimi vs. :sus:
:) kendine guzel kiyafet alirsin elbise olur baska bisey olurs sen bilin.
Bunlari almak zor deglki beraber alisveris yapmak zaman kaybimi ki yine berabersiniz:KK64:

Heh simdi anladim.oldu yani :) ama annene soylr yinede annenden gizli olmasin :) bir anne olarak hoslanmam :) hahaha bende yapmazdm soylerdm anneme.
Ee geldiginde alsaniz zaten ic camasir. Falan alcaksiniz bunlar 1 gunluk bisey yarim gun hatta. :)
Sen begendigin makyaj malzemelerini falan al ic camasr al. Gcelik takimi beraber begenirsiniz :KK53: pijama takimi vs. :sus:
:) kendine guzel kiyafet alirsin elbise olur baska bisey olurs sen bilin.
Bunlari almak zor deglki beraber alisveris yapmak zaman kaybimi ki yine berabersiniz:KK64:

temem anneme söylücem :sus: zaten ben söylemeden yapamam ki :sus:
Bide simdi anneler günü ya hersey ındırımde oda dedı begendıgın ayakkabı canta makyaj malzemesi ne alıncaksa gönderiyim al hem ondan hemde aslında zaman kaybı degıl ama ne bılıyım alısverıs yapmaktansa daha kaliteli vakit geçirme taraftariyiz ikimizde yeni yerler gezip görmek gibi :dondurma: belkim keptinin oraya giderik :KK14:@keptinn
temem gecelik beraber bakalım:sus: o beğensin :sus: ay utandım :KK33:

Bide simdi anneler günü ya hersey ındırımde oda dedı begendıgın ayakkabı canta makyaj malzemesi ne alıncaksa gönderiyim al hem ondan hemde aslında zaman kaybı degıl ama ne bılıyım alısverıs yapmaktansa daha kaliteli vakit geçirme taraftariyiz ikimizde yeni yerler gezip görmek gibi :dondurma: belkim keptinin oraya giderik :KK14:@keptinn
Niye utaniyosunnn pek guzel oluyo al al:KK60::KK37::KK30::KK30:

Sağlık ocağından döndüğümde 1 kayısı ya tarçın serptim yedim ve üzerine iki bardak su ictim
kahvaltıda 1 dilim çok tahılli siyam buğdaylı unoi ekmek
2 yumurta kırdım birinin satışını yedi kuzum diğerlerini ben yedim
25 Gr peynir 8 zeytin yarım domates salatalık 1 biber 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Şekersiz çay
Birazdan bebisime 1 elmanin suyu vericem yarısını kuzum içer bende lisansını yerim

Ama işte iş yapamıyorum yediğim gayet ideal bulantı ve baş dönmesinden uzanmisin şimdi çamaşır katlayayim dedim iki katladim geldim bı daha uzandım

Sonuc yarın öğlen dedi
kaç gündr var baş dönmesi sende? hamile misin diye düşündüm bi an .. gayet güzel beslenmişsin 2 dilim ekmek yiyebilirsin sabahları bence :super:
Spordan 50 dk mi dussem 100mu himm:işsiz: biraz dusuneyim.
abartma sende 100dk nedir onu yapana kadar canımız cıkıyo :KK53::KK53::KK53:
Bı fikir verin nolur çok mı yiyorum az mı geliyor yani kızmak yerine yardımcı olsanız :KK43:( ben bunu anlayamıyorum bana göre tam ideal ama niye böyle kötü oluyorum korkuyorum açıkçası panikliyorun daha kötü olursam bayılır falansam çocuklarım ne yapar eşim eve gelene kadar
kızmak değil tatlım burda hiç kimse sana kızmıyo biz sadece uyarıyoruz ama sen söylenenlere tepki verdiğin için farkındaysan sana yorum yapmaya da cekiniyolar bi tansiyonunu ölçtürsne acaba tansiyondan mı bas dönmesi o_O
Valla canıma tak etti diyetisyen den randevu aldım gidiyorum saat 1.30 da nasıl yetişecek sen ins yolda bayikmam :KK70:
oh şahane diiyetisyen desteği senin için en güzeli olcakk :KK19::KK19:

gelin gelin bizim bura köy ama artık begenir misiniz bilmem bizim çarsıyı :p:p:p

orası pahali :sus::sus: mobilyacılar caddesine gidin ora daha uygun :sus: mobiliumda deli gibi kira veriyolar büyük pahalı fırmalar orda :KK53: küçük esnaf hep ertugrulgazi caddesinde kaldı garibim:KK53::KK53::KK53:

aaa bizde ora ucuzdur oraya gideriz diyoduk :KK53: bi koltukçu bulduk koltukları oraya yaptırcez :deli: diğerlerini oraya gideriz ama ben unurum orayı tekrar sana sorarım o zaman gelsin :eğlence:

Ipeeeek saten olicek :D
kaç gündr var baş dönmesi sende? hamile misin diye düşündüm bi an .. gayet güzel beslenmişsin 2 dilim ekmek yiyebilirsin sabahları bence :super:

abartma sende 100dk nedir onu yapana kadar canımız cıkıyo :KK53::KK53::KK53:

kızmak değil tatlım burda hiç kimse sana kızmıyo biz sadece uyarıyoruz ama sen söylenenlere tepki verdiğin için farkındaysan sana yorum yapmaya da cekiniyolar bi tansiyonunu ölçtürsne acaba tansiyondan mı bas dönmesi o_O

oh şahane diiyetisyen desteği senin için en güzeli olcakk :KK19::KK19:
sanane disiplin benden sorumlu degilmi? Dusunuyorum 500 vermeyenler dusunsun

Back
X