Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben sevmen icin demedim ki :KK53:
Ben cok seviyorum valla baska sehirde asla yasiyamam.
Siz şura köy bura il dediginiz icin bende istanbul dedim cicim:KK51::süslü:

normalde çok güzel şehir aslında türkiyemin her yanı güzel :KK68: ama ben alışkın değilim o yüzden orada yaşayamam gibi geliyo

:ruh::ruh::ruh::ruh:
Siz konusurken ben
:ruh::ruh::ruh:
Ben istanbuldayim ben size bisey diyomuyu.:KK53::KK51: icimi baymayin:ruh:
sen hiç konusma :D:D ülkenin yarısı istanbulda yaşıyo zaten batıya gök dediğimde aklıma ilk gelen şehir :D:D:D
hee ne sandındı :KK53::KK53:
İstanbulu hiç sevmiyorum :kusmuk:
al benden de o akdar korkuyorum ben oranın trafiğinden insanlarından niyeyse :ruh: gerci bn burdanda korkuyorum köyde yaşıcak insanmışım :D:D:D

temem anneme söylücem :sus: zaten ben söylemeden yapamam ki :sus:
Bide simdi anneler günü ya hersey ındırımde oda dedı begendıgın ayakkabı canta makyaj malzemesi ne alıncaksa gönderiyim al hem ondan hemde aslında zaman kaybı degıl ama ne bılıyım alısverıs yapmaktansa daha kaliteli vakit geçirme taraftariyiz ikimizde yeni yerler gezip görmek gibi :dondurma: belkim keptinin oraya giderik :KK14:@keptinn
temem gecelik beraber bakalım:sus: o beğensin :sus: ay utandım :KK33:
kız geceliksiz olur mu kız jartiyerde al çorabını almayı da unutma :D hem dantel hemö saten gecelikler var ben kısa seviyorum değişik değişik almışım renklerde tek beyaza kaça :sus:

sen hiç konusma :KK70::KK70: ülkenin yarısı istanbulda yaşıyo zaten batıya gök dediğimde aklıma ilk gelen şehir :KK70::KK70::KK70:

al benden de o akdar korkuyorum ben oranın trafiğinden insanlarından niyeyse :ruh: gerci bn burdanda korkuyorum köyde yaşıcak insanmışım :KK70::KK70::KK70:

he valla bende korkuyom orda burda biz mesela kapı falan kitlemeyiz balkon kapıları camlar hep açık yatarız suana kadarda hıc hırsızlık falan gelmedı basımıza Allaha şükür bide insanlar birbirine güvenir genelde yani :deli:

kız geceliksiz olur mu kız jartiyerde al çorabını almayı da unutma :KK70: hem dantel hemö saten gecelikler var ben kısa seviyorum değişik değişik almışım renklerde tek beyaza kaça :sus:

kız yok gecelik alcamda beraber alırık dedim sözlümlen :sus: rengarenk :sus: ama gereksiz şeyleri almıcam tüylü terlik ayna takımı vs gibi :KK70:

Banane git poncigi tokatla:işsiz:
çok kalabalık ve trafik sorunu :kusmuk: burdan oraya 1 saat 10 dkda gidiyoruz otobüsten inip eve ulaşmamız 2 saat

sen hiç konusma :KK70::KK70: ülkenin yarısı istanbulda yaşıyo zaten batıya gök dediğimde aklıma ilk gelen şehir :KK70::KK70::KK70:

al benden de o akdar korkuyorum ben oranın trafiğinden insanlarından niyeyse :ruh: gerci bn burdanda korkuyorum köyde yaşıcak insanmışım :KK70::KK70::KK70:
burda herkes cakal ondandir bakarsin donunu almislar hahahaahah tobe ya :D :D

terliğe pek gerek yok ayna seti ne ya :KK70: .... almayacan utanyorsun sandım :KK70:
FB,9231,38,ceyizlik-gelin-terligi-e1.jpg

terlik dediğim bu :kusmuk::kusmuk:
camomile-celenk-ayna-tarak-seti-uh1219.jpg

ayna seti de bu :kusmuk::kusmuk::kusmuk:

burda herkes cakal ondandir bakarsin donunu almislar hahahaahah tobe ya :KK70: :KK70:

ahahahhaha :KK70::KK70: benım amcamın kızına 2 kere hırsız gırdı bılezıklerı falan hep gıttı ben gıdıyorum ayakkabılarımı falan ıcerı alıyolar dıyorum nıye ayakkabılarını çalmışlar kaç kere ki bide güzel bi yerde oturuyolar yeni ev aldılar ben şok :KK57:

he valla bende korkuyom orda burda biz mesela kapı falan kitlemeyiz balkon kapıları camlar hep açık yatarız suana kadarda hıc hırsızlık falan gelmedı basımıza Allaha şükür bide insanlar birbirine güvenir genelde yani :deli:
bizimde aynı öle rahatız bulundugum semtte ama arabalarımızın aküsü çalındı bi kaç evlere girmiyolar da arabalara dadandılar :oha:
kız yok gecelik alcamda beraber alırık dedim sözlümlen :sus: rengarenk :sus: ama gereksiz şeyleri almıcam tüylü terlik ayna takımı vs gibi :KK70:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demkkkkk tüylü terlikkkkk almıcammmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SekerPancarii SekerPancarii dimi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

burda herkes cakal ondandir bakarsin donunu almislar hahahaahah tobe ya :KK70: :KK70:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:o yemiştir şimdi kesin toktur :işsiz:tok ne anlar açın halinden :KK51:

ahahahhaha :KK70::KK70: benım amcamın kızına 2 kere hırsız gırdı bılezıklerı falan hep gıttı ben gıdıyorum ayakkabılarımı falan ıcerı alıyolar dıyorum nıye ayakkabılarını çalmışlar kaç kere ki bide güzel bi yerde oturuyolar yeni ev aldılar ben şok :KK57:
bnmde 2 kere botlarım gitti kapının önünden :D:D:D:DD:D: bi kere ablamda calındı ablamın ayakkabılarını giyip gitmişti eve :D:D

Bende teerlik var ama bunlardan almadim hic sevmem ama madem aliyoruz didim ve baya yuksek topuklu terlik almistim sade guzel yani bunlarla alakasi yok ki giyiyodum :KK70: takkidi tukkudu ahahahahahahaha

aahhahah yokkkk yokkk ben almam zati yürüyemiyom nişanlığın altına bi topuklu aldım nasıl yürüceğimi düşünüyorum :KK53: sen bunlarla nasıl yürücen diyo koluna yapışcam bırakırsan düşeriiiiiim eeeeeen derineeeeeee diyorum :KK70::KK70:

Back
X