***yeni takım kuralları***
(evet kızlar kurallarla ilgili yapmak istediğiniz bi düzenleme vs. olursa bana mesajla bildirebilirsiniz)
bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız;
- hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
- Herkes menülere yorum yapıcak
- diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
- 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
- Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
- Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
kızlar bu bir takım yarışması ve bi ek kendinizden değil takımdaki herkesten sorumlusunuz yanlış yapana çekinmeden yanlış yapıyosun demelisiniz dogru yapanlardan örnek alıp kendi hatalarımızı düzeltmeliyiz..
ben bu yarışma sayesinde 6 kilo verdim daha da vermeye devam ediyorum aramızda 20 kilo verenlerde var bu iş ciddiye almakla ilgili. yeri geldiğinde gülüyoruz eğleniyoruz vs. tamam ama ciddiye alalım rica ederim
bu hafta herkes sıkı tutuyor ve cuma günü ilk e girmiş oluyoruz
@ParteMoralll ve
poncikbirgelincik
kaptan yardımcıları bunu hepiniz biliyosunuz
@ParteMoralll takım içi disiplinden sorumlu yaptıgı uyarılar vs hep bu yüzden çünkü siz beni fazla yumuşak buluyosunuz sanırım pek ciddiye alınmıyorum
poncikbirgelincik
spor listesini düzenliyor her hafta yeniliyor ama hafta sonu pc olmadıgından dolayı siteye girmekte zorlanıyor sizden ricam listeye spor yazarken daha dikkatli olup dogru listeyi almak çünkü gercekten kafa karıştırıcı bi işlem.
bu arada bi hafta boyunca hiç spor yapmayanlar ertesi hafta listeden cıkartılıcak sonra vay efendim bn niye yokum demeyin
SchonerDuft
zuzuzuzu1234
Aylnaylm1
@Alina_
sarraf
SekerPancarii
senad
htc71
@selcanmehmetcan