Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

açlık kampı :KK53::KK53::KK53::KK53:

sabah pasta ne alakaaaaa kııııızzzzz ama spora gitmen güzel bişi tabisi :KK53:

:) anlıyorum ben seni merak etme
ayarın git sonuclarını al bi doktora göster bakalım ne dicekk ama bugün cok yorma kendini yinede öğle için ne yedin ne yiceksin :eğlence:

amin canım bence de cok erken rabbim veriyo sabrını ama yine de erken :KK35::KK35:

Şimdi fasulye var yiycem 1 tabak bulantilardan üzerine gittim baş dönmelerini umursamadim sonuç bayilmadim :D

Diyetisyen yarın çağırdıı sonuclar çıkınca

Ama bendeki reziloigi gorucektiniz kocaman çanta iki çocuk kan ter içinde :D

2018 temmuz :işsiz: ama evimiz hazır boş duruyo bizde herşeye hevesliyiz simdiden bakıyok :21: ekim gibi alcaz mobılyaları mart nisan gibi de gelsin :KK50::KK54:
Oooooo daha coookmus :D
hakket hee keşke kısa ve öz yazaydım ama en kısa hali bu oldu :KK70:

nefes alana ceza :KK70::KK70::KK70::KK70:D
:D burda isler böyle benim oldugum yerdeee kirbaç var.
Okudumm keptinn
Bugunku spor 90dk listeye eklenecekmi
evt canim bugunde yaziliyor yarin yenileniyo

Şimdi fasulye var yiycem 1 tabak bulantilardan üzerine gittim baş dönmelerini umursamadim sonuç bayilmadim :KK70:

Diyetisyen yarın çağırdıı sonuclar çıkınca

Ama bendeki reziloigi gorucektiniz kocaman çanta iki çocuk kan ter içinde :KK70:
:KK53::KK53: yanına 1 dilim ekmek alabilirsin yogurt yada salata :KK51:
ay evet sonuclarınla beraberr git ona göre liste hazırlasın saglıkla sayıfla inşallah kuuzuu :dua:

:KK53::KK53: yanına 1 dilim ekmek alabilirsin yogurt yada salata :KK51:
ay evet sonuclarınla beraberr git ona göre liste hazırlasın saglıkla sayıfla inşallah kuuzuu :dua:
Teşekkür ederim:KK52: geç okudum yaninda 1 kaşık pilav yedim:KK22: 2 porsiyon yedim zeytinyağlı diye fasulyeyi.:KK72::KK72:sonra canım çok tatlı istedi kayısının içini.tarcin doldurup. Yedim :KK30:

Şimdi akşama hafif .biseyler.bulmam lazım :KK66:
Bu arada senden başka sevenim yok burda benim :cry::cry:

Ramazan'da terki diyar edeyim :KK42::KK42:

Yoh yasak degel tuz bile attim ben :sus:
cok sevindim su annnnn
Teşekkür ederim:KK52: geç okudum yaninda 1 kaşık pilav yedim:KK22: 2 porsiyon yedim zeytinyağlı diye fasulyeyi.:KK72::KK72:sonra canım çok tatlı istedi kayısının içini.tarcin doldurup. Yedim :KK30:

Şimdi akşama hafif .biseyler.bulmam lazım :KK66:
Bu arada senden başka sevenim yok burda benim :cry::cry:

Ramazan'da terki diyar edeyim :KK42::KK42:
niye sevenin olmasınnn akşm pilav vs istemiyorum ama menüde kesinlikle corba yap yanına da ya et yada güzel bi bakliyat yemeği olabilir :kk77:
sevenim yok diye de düşünme :KK19:
Nednnn

Bananeeee:işsiz:
himmmm:kahve:
:tokat::tokat::tokat: bana banane ona hmmmm :tokat::tokat:

Back
X