- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.441
Canım mesajımı goremedin galiba..protein fazlası bobreği yoruyo doktora da sorabilirsin yanlış hatırlamiyosamhiç yaptırmam normalde korkarım gidip yaptırdım iyi oldu belki böbreğimi çok yordum ihmale gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mesajımı goremedin galiba..protein fazlası bobreği yoruyo doktora da sorabilirsin yanlış hatırlamiyosamhiç yaptırmam normalde korkarım gidip yaptırdım iyi oldu belki böbreğimi çok yordum ihmale gelmiyor
Hee öyle çok iyiyen var bebem![]()
bir ara heves ettim hazırladım yiyemedim döktümn yeşilliklerime yzık olduAyy en sevdigimmm kiz sevmiyon mu sen![]()
BaktimmAnneanneyi seviyon he yaz çıkar hemen![]()
Eveeettt marull roka dereotu misir dardanel imhh cok severm :Eton balıklı salata mı![]()
Komic yaniiiBaktimmfacemde okadar cok sayfa var herseyi aninda goruyodum bunu hic gormedim
![]()
![]()
BendeeEveeettt marull roka dereotu misir dardanel imhh cok severm :E
kimyager kuzen var ona sordum et fazla yeme dedi uzun zamandır da kırmızı et yemiyorum aslında sorun olmazmış 2 ay sonra gene yaptırırım .. bitki çayı içmiyorum boğazım kaşınıyor içindeCok bitki cayi falan yoruyo böbreği diyolar cok iciyomusun yada bitkisel seyleri cok kullaniyo msn olabilir belki ondan tam da bilmiyorum gerci
Ama iyi oldu bak görmüş oldun doktorda soyler zaten şöyle boyle yap diye
burdan linkatmak yasak değildir inşallahallah allah ben nasil gormem ben ben partee beni benilink atin acaba izledim jetonmu dusmedi ya
Kizimin laflarini çalmaaaKomic yaniii![]()
Yağını iyce süzüyorum ben salatanin ustune koyuyorum ceviz falan da atiyorum ama boyle koccaaamann bi kasedebir ara heves ettim hazırladım yiyemedim döktümn yeşilliklerime yzık oldu
Yohh o artik yapıştı dilimize gitmezKizimin laflarini çalmaaa![]()
evet görmedim kuzum .. ama et yemiyorum protein ağırlıklı da yemiyorum halbuki dicem ama hergün yumurta yiyorum peynir süt içiyoru kefir içiyorum birde yoğurtCanım mesajımı goremedin galiba..protein fazlası bobreği yoruyo doktora da sorabilirsin yanlış hatırlamiyosam
çinden dardnli çıkar is gibi olurEveeettt marull roka dereotu misir dardanel imhh cok severm :E
benden bir tane varmışSchonerDuft bende yiyemem kavonuzu acitigmda keskin bı kokusu var ya beni bende alıyor resmen
Baaarmaaaa herseyde diyo ya artik boyleyizYohh o artik yapıştı dilimize gitmezkomic ve bana baaarrrmaaaaa
![]()
tamamdır kuzumOlur bence light ton baligi al onu yi yagsiz olmali ya tavik![]()
ton balıklı salata mı![]()
umutlyuum diyelimEvet hanımlar -500 kesin verir diyenler el kaldırsın![]()