• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet görmedim kuzum .. ama et yemiyorum protein ağırlıklı da yemiyorum halbuki dicem ama hergün yumurta yiyorum peynir süt içiyoru kefir içiyorum birde yoğurt :KK53::KK53: azalatayım bari
Annem tek böbrekli doktoru hep derdi tahlilleri yüksek çıkınca ordan aklımda kalmıs özellikle yoğurt ve yumurtaya dikkat et

Baaarmaaaa herseyde diyo ya artik boyleyiz:ruh:
Simdi seye takti ne yapsan. Napiyooon annee
Naaapiyon annee heeiii
Soyluyosun halaa naaapiyoooon annee heei
:KK70:
:KK70: bide noodu annee niyee öleeeeee :KK35:
.tamam kizimm evet anladim kizimm tamammm :KK70::KK30:
Ahahahhahahahahahhh:D:D:D gercekten komic civciv ya:D:D

sen ne zamn istersen işlerim bitti tm gercelten başlıyorum dersen o zaman girişini yapar başlatırız :super:
bizim balkonda aynı kombinin borusuna konuyolar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Çamaşır suyu döktüm , cif döktüm telledim banamısın demiyolar anam ne pis şey :KK34::KK34::KK34:

Annem tek böbrekli doktoru hep derdi tahlilleri yüksek çıkınca ordan aklımda kalmıs özellikle yoğurt ve yumurtaya dikkat et
bileydim yemezdim yumurta zaten canımda hiç istemeden yedim tiksine tiksine ... annen tek böbrekli mi ... zor oluyordur

Baaarmaaaa herseyde diyo ya artik boyleyiz:ruh:
Simdi seye takti ne yapsan. Napiyooon annee
Naaapiyon annee heeiii
Soyluyosun halaa naaapiyoooon annee heei
:KK70:
:KK70: bide noodu annee niyee öleeeeee :KK35:
.tamam kizimm evet anladim kizimm tamammm :KK70::KK30:
çirkin ördek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bnm yegenimde tede bu ne tede bu ne tede bu ne diyodu ama sürekli diyodu yni her cevabıda kabul etmiyodu işine geldiği gibi cevap verirsen o zaman heeee tamam diyodu :D:D
cvb yazdım mı kı sana :deli:
yazdındı galiba :D:D:D:D
Ben tavuk göğüsü baharatlarla yagsiz tavada kizarttim yidimdi:kk77:
du bakim akşam amrkete gidince karar vercem ne yiceme :ruh::ruh::ruh:

Belli olmas yani:anneadayı::deli::KK200:
Kizz susun bee:tokat::tokat:
Vallaa yaa sabah kalkio besikten atliyo lastik kiz :D sonra ben izliyom hic beni takan yok gidiyo mutfaga oturuyo sandlyeye ekmegi acip yiyo :D hahaahababababab
Benimki de dolabı açıp saatlerce bakıyo alsam çığlık kopuyo dolapla aşk yaşıyo resmen :deli:
o kac ayliktii unuttummmm..
Cocuuk demekki biseyler ariyo napsin :D

Back
X