Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun patlican yapicaaaaammm karniyarik gibi icine et sote yapcammm imhhh patlicaan caaan be:KK200:
patlıcan cok severim gercekten sadece patlıcan yemekleriyle bile yaşayabilirim :kk77::kk77: cocukken hiç yemezdm şimdi baylıyorum:KK50:
Çamaşır suyu döktüm , cif döktüm telledim banamısın demiyolar anam ne pis şey :KK34::KK34::KK34:
bizim kilim serili oldugundan yıkayınca çıkıyo :KK53::KK53:
Benimki de dolabı açıp saatlerce bakıyo alsam çığlık kopuyo dolapla aşk yaşıyo resmen :deli:
ahahahahaha :D:D:D:D cok sevimliler yaaa değişik değişik huyları avr hepsinin :KK53:

hee yagsız yapıyon hemi öle kalorili değilll:tokat:

:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

güzel olmus canım ara öğünlerinide ekledin mi menün düzeldi demektir :KK51:

:tokat::tokat::tokat: sen yoksun diye eklemedimdi :tokat: sen uycaasınn olmaz öle ayrı gayrı o_O

olur tabi kuzuuum sen tut orucunu allah kabul etsinn:dua:

:KK53::KK53::KK53::KK53:oldu mu bari :KK70:D:

kuzuuum rabbim size bagıslamış annenizi cok sevindim:KK36: insanı böyle stresler yiyip bitiriyo resmn:ruh:

dukan ekek nasıl oluyo:KK64:
kiraz çıktı mı:KK57::KK57:
o pasta nerden cıktııı:eek:

ah kuzum rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahhhh :dua::dua::dua:

amin inşallahhh :dua::dua:
tabiki olmadı çekilmiş fıstık oldu olsundu çay kaşığıyla atıyom ağzıma :dondurma: bütün olsaydı hepsini yemek isterdim böyle gene iyi oldu :kk77:

patlıcan cok severim gercekten sadece patlıcan yemekleriyle bile yaşayabilirim :kk77::kk77: cocukken hiç yemezdm şimdi baylıyorum:KK50:

bizim kilim serili oldugundan yıkayınca çıkıyo :KK53::KK53:

ahahahahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: cok sevimliler yaaa değişik değişik huyları avr hepsinin :KK53:
bendee cok ozlemistim haftada bir yaparim artik :)

amin inşallahhh :dua::dua:
tabiki olmadı çekilmiş fıstık oldu olsundu çay kaşığıyla atıyom ağzıma :dondurma: bütün olsaydı hepsini yemek isterdim böyle gene iyi oldu :kk77:
he kaşık hesabı yersin hem daha kolay sindirir mide öle :KK50:
bendee cok ozlemistim haftada bir yaparim artik :)
severek tüketiyoruz :KK53::KK53::KK53:
kaptinn kaptinn ben oluyor diye biliyorum o da protein ben bı ara iscvec diyeti yaparken orda öyle diyordu
diyosuunnn öyle yaparım madem ki :KK51::KK51::KK51:
Kızlar bu arada 65.800 gördüm Allah gelsin 64'artik :KK70:
cumaya inşallahhhh :dua::dua::dua::dua:
ben elmamı ve eriğimi + olarak 1 cevizimi yiyorum :kk77:
bende şimdi yarım elma yicem yeter o bana :kk77:

Back
X