Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIZLAR DAHA SPOR YAZACAK OLAN YOK SANIRIM SONUÇ :KK47:
PEMBE TAKİM:2095
MOR TAKIM:2062

BUDA SON:işsiz::işsiz::işsiz:KIZLAR DUYDUNUZ MU :mad::mad: SchonerDuft SchonerDuft @selcanmehmetcan @elaalemi @sarraf @Aylnaylm1

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

:duduk::duduk::duduk::duduk:
Ama ben bugunku sporumu yazmadim:silah: esim ise gidince akşam yapicam sabah 30 dk yaptim ama aksam da 1 saat falan yaparim ki:mapus:

listeyi bulamazsan sporunu yazıp beni etiketle canım, ben akşamları ve pazar günleri giremiyorum ben güncel listeye sporunu yazarım sende unutmamış olursun

Pazartesiden pazartesiye salı günleri yenileniyor
Ayy ben bugunku sporumu yazmadim didim ya:deli:bugunu pazartesi sandimdi:deli:bugunun sporunu yeni listeye eklicem zati ya:deli:dimi:deli:

oruclusun ya isterrr ben de ramazanda babama hep süt helvası aldırırdım malum peeehh meşurr bizim burda bütün ramazan satılıyo :KK70::KK70:

ay evet bi mülaim bi yımışaakkkk :KK51::KK51:ama olsundu dönüş cok yakındı:rapci:

bende bekliyom ki korkardm bu havalardan dicen :KK70::KK70::KK70::KK70:

akşam bende yapaym bol spor da bakam kim kimi yeniyomş mor olmaya devam ediceklerr:KK19:

ne gülüyonnn:tokat: zaten hiç beceremiyom kek yapmayı fırın değişti hp yanıyo sinir oluyom:tokat::tokat:

offf ben süt helvasını çooook seviyom bizim burda lokanta yapıyo ama hıc guzel olmuyo begenmıyorum :cry:

Ayy ben bugunku sporumu yazmadim didim ya:deli:bugunu pazartesi sandimdi:deli:bugunun sporunu yeni listeye eklicem zati ya:deli:dimi:deli:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
SÜT HELVASI NERDEN GELDİ AKLINA ŞİMCİK :işsiz:

offf ben süt helvasını çooook seviyom bizim burda lokanta yapıyo ama hıc guzel olmuyo begenmıyorum :cry:
bizim ramazanda her marketin önünde satılır sıcak sıcak:KK51: bende ezan saatine yakın hem sıcak ekmek hemde helva almaya giderim markete :KK51: babama sipariş edince o gidip şerbetli tatlı alıyo o da agır geliyo ay neyse susayım ben :ruh:

bakim yirim ben onu ziyan etmem sen merak etme :deli: yulaflı kurabiyeler yapmak istiyom onların icine katsam nasıl olur :KK64: tarif söylesene bana :KK60:
Yulafli mi :KK64:hmmm:kahve: cekilmemis yulafli bi tarif isteyon demi:kahve: arastirma yapmam lazim:kahve:olmas hemen oyle:kahve:

oruclusun ya isterrr ben de ramazanda babama hep süt helvası aldırırdım malum peeehh meşurr bizim burda bütün ramazan satılıyo :KK70::KK70:

ay evet bi mülaim bi yımışaakkkk :KK51::KK51:ama olsundu dönüş cok yakındı:rapci:

bende bekliyom ki korkardm bu havalardan dicen :KK70::KK70::KK70::KK70:

akşam bende yapaym bol spor da bakam kim kimi yeniyomş mor olmaya devam ediceklerr:KK19:

ne gülüyonnn:tokat: zaten hiç beceremiyom kek yapmayı fırın değişti hp yanıyo sinir oluyom:tokat::tokat:
Ben hic süt helvasi yimedim:silah:
Aksama halin kalirsa yap:KK70: ben bek halsiz olduydum bu detoksda:KK70:
Hangi marka firin:sus:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bizim ramazanda her marketin önünde satılır sıcak sıcak:KK51: bende ezan saatine yakın hem sıcak ekmek hemde helva almaya giderim markete :KK51: babama sipariş edince o gidip şerbetli tatlı alıyo o da agır geliyo ay neyse susayım ben :ruh:
:KK51::KK51: BENCEDE SUS HİÇ YEMEDİM AMA CANIM İSTEDİ İŞTE

Back
X