Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oruclusun ya isterrr ben de ramazanda babama hep süt helvası aldırırdım malum peeehh meşurr bizim burda bütün ramazan satılıyo :KK70::KK70:

ay evet bi mülaim bi yımışaakkkk :KK51::KK51:ama olsundu dönüş cok yakındı:rapci:

bende bekliyom ki korkardm bu havalardan dicen :KK70::KK70::KK70::KK70:

akşam bende yapaym bol spor da bakam kim kimi yeniyomş mor olmaya devam ediceklerr:KK19:

ne gülüyonnn:tokat: zaten hiç beceremiyom kek yapmayı fırın değişti hp yanıyo sinir oluyom:tokat::tokat:
Yok ya ne korkcam :D
:sus:Gocam evde ya pek gelemiyom:KK53::KK70:
anladim aramizda:sus:

Ben hic süt helvasi yimedim:silah:
Aksama halin kalirsa yap:KK70: ben bek halsiz olduydum bu detoksda:KK70:
Hangi marka firin:sus:
aa cidden miii yapabilrsin aslında cok güzel oluyoooo :dondurma:
davul fırın :D:D eskisi bozuldu anneme ine davul alalım deddm ama bununda izgarası bi değişik yakıyo hemencik :110:
:KK51::KK51: BENCEDE SUS HİÇ YEMEDİM AMA CANIM İSTEDİ İŞTE
kuzu sende dene evde pek güzel oluyo :KK53:
Okudum zati dimeden :KK70:
neyse ki 1 saat 10dk kaldı cıkmama :deli::deli::deli::deli:

UMARIM 2 HAFTADIR DOYMAK BİLMİYORDUM SEN KAÇ KİLO VERMİŞTİN BU DİYETLE
Ayy bende oyle bi zamanda yaptim zaten bu detoksu canim bi türlü doymuyodum 54.7 falan olmustum ben 2 gün yapabildim sonra misafirliğe gidince 3. Gun bozuldu 1.900 gr verdim yinede:halay: sonrada almadim 10 gün falan ama 2 gün üst üste kacamak yapinca 3 kilo almistim:olamaz: dikkat etmek lazim sonrasinda:olamaz:

aa cidden miii yapabilrsin aslında cok güzel oluyoooo :dondurma:
davul fırın :KK70::KK70: eskisi bozuldu anneme ine davul alalım deddm ama bununda izgarası bi değişik yakıyo hemencik :110:

kuzu sende dene evde pek güzel oluyo :KK53:

neyse ki 1 saat 10dk kaldı cıkmama :deli::deli::deli::deli:
Yapmicam:tokat: ama birgun denerim:sus:
Davul firin hic kullanmadim ben anamda yohtu hep normal firin

Ayy bende oyle bi zamanda yaptim zaten bu detoksu canim bi türlü doymuyodum 54.7 falan olmustum ben 2 gün yapabildim sonra misafirliğe gidince 3. Gun bozuldu 1.900 gr verdim yinede:halay: sonrada almadim 10 gün falan ama 2 gün üst üste kacamak yapinca 3 kilo almistim:olamaz: dikkat etmek lazim sonrasinda:olamaz:
UZUN SÜRE DİKKAT ETMEK GEREKLİ SANIRIM BİR ŞU 70 LERDEN KURTULSAM KEŞKE SONRA GRAM GRAM GİTSE RAZIYIM

Yapmicam:tokat: ama birgun denerim:sus:
Davul firin hic kullanmadim ben anamda yohtu hep normal firin
ay cok seviyodum ben eski fırınımızı normal fırını ananeme verdik ondaki davulu aldık cok kullanışlıydı güzelde pişiriyodu ama bu yeni fırın ee piiissss hiç hoşuma gitmiyooo :tokat::tokat:

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan: