Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oruç tutuyorum ya ezan 20:15 gibi okunuyorr ee o saatte yiyorum üstüne yatmadan önce bidaha yiyorum su içiyorum şişiyorum + yım yarında tutcam yarın akşam da geç yiceğim icin muhtemelen cumada + cıkıcam en iyi ihtimalle sabit çıkarım
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: suan mutluyum dua et bunu cuma konusuruz:sinirli:

SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik @ParteMoralll @SekerPancarii @keptinn ve daha etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ben yarismadan ayrılıyorum şimdilik içinizde üzdüğüm kırdığım. Varsa hakkınızı helal edin isteyerek olmadigina emin olabilirsiniz

İnşallah en kısa zamanda ideale kavuşursunuz ..

Herkese hayırlı kilo vermeler..
Iznemi ayrildin yani tamamen mi gidiyosunn.
Aslinda bu surede diyet yapmani onermem sadece saglkli beslenirsen cok guzel kilo verirsin bence. Bebisin biraz buyudun 7 8 aylikken gel tekrar aramiza olurmu

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
(95)SekerPancarii:95
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(140)sarraf:140

PEMBE TAKİM:215
MOR TAKIM:140

kız hındıstan cevızı dedın de :KK53: geçende ben kıramamıştım ya kırdıktan sonrada kabuklarıyla parça parça kapaklı bi kaba koymuştum nerdeyse 1 ay olcak hala duruyo bozulmadı :deli: evde kimse sevmedi kimse yemiyo :kusmuk: anneme dedim bari rendeleyelimde toz olarak kullanalım olur mu ki :deli:
menu ayarlamıyorum kuzum ben lokantada ne yemek varsa hafıf dıyete uygun onu yıyorum bıde yanımda salata getırıyorum:kk77:
ay en sevdiğim kv :deli: benimkide bazen benden önce arıyo :dondurma:
yok canım ben beceremedim rende işini ama kek yap içine koy belki olur hoş tadını kimse beğenmemiş keki nasıl yiceksiniz spora giderken yanına al arkadaşına ikram et patrona ikram et ziyan olmasın ben çok seviyorum bugün suyunu içerim dolaba koydum ya da çilekle rondadan geçerim değişik bişi olur ....
bende ayarlayamıyorum genelde ama dün bugün şans benden yana yarın köz tavuk bulgur günü büyük ihtimal ile yanına salata ayran eklerim ..
benim kv iyi annem der allahtan başka ne istiyorsun elini öp başına koy kadın çok iyi sen betersin der :D hiç sıkıntı vermez bize hep beni destekler oğluna kızar gelinimi üzme diye yardım et der :KK37::KK37:

yok canım ben beceremedim rende işini ama kek yap içine koy belki olur hoş tadını kimse beğenmemiş keki nasıl yiceksiniz spora giderken yanına al arkadaşına ikram et patrona ikram et ziyan olmasın ben çok seviyorum bugün suyunu içerim dolaba koydum ya da çilekle rondadan geçerim değişik bişi olur ....
bende ayarlayamıyorum genelde ama dün bugün şans benden yana yarın köz tavuk bulgur günü büyük ihtimal ile yanına salata ayran eklerim ..
benim kv iyi annem der allahtan başka ne istiyorsun elini öp başına koy kadın çok iyi sen betersin der :KK70: hiç sıkıntı vermez bize hep beni destekler oğluna kızar gelinimi üzme diye yardım et der :KK37::KK37:

sen beceremedıysen ben hıc beceremem zaten evde rondoda yok :KK53: caağnım hındıstan cevızı heder oldu bizim dolapta :KK53: bide o kadar para verdik ya :kızgın: Eve gelenlere ikram etcem artık tek tek cumartesı mısafırler gelcek :dondurma:

Masallah kız :nazar: herkese anlatma nazar değer :21:

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
(95)SekerPancarii:95
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(140)sarraf:140

PEMBE TAKİM:215
MOR TAKIM:180

40 dk öğlen sonra yürüyüşü :rapci:

sen beceremedıysen ben hıc beceremem zaten evde rondoda yok :KK53: caağnım hındıstan cevızı heder oldu bizim dolapta :KK53: bide o kadar para verdik ya :kızgın: Eve gelenlere ikram etcem artık tek tek cumartesı mısafırler gelcek :dondurma:

Masallah kız :nazar: herkese anlatma nazar değer :21:
yok kimseye anlatmam ilk sizsiniz :D nazar değmesin diye hiç gidip gelmem derim konu getirn olursa :D
5 tlye aldık biz bazen 3 4 tlye düşer bizim burda

Back
X