Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz sen hep ya annendesin ya kv nedennnnn ki kiziyolarmii gitmesenn yazik sende yoruldu nnn
Annemle aynı binada oturuyoruz hasta olduğundan bir ayağım orda:) kv yi de eltim bakiyo yardim amaçlı gidiyorum sadece anasına gidiyo bize gelmiyo demesinler diye..ama ben alıştırdim suç bende..

oyy gitmeden ağrı kesici içte öle git bari düğünlerde başladı millet haldır haldır evleniyo :KK51::KK51:
Orayi bosver simdi evi hallediceeeem sonra yemek yapicammmm hatunlargeliyo aksam beraber gecicez kinaya...
Aynen dugun sezonu acilmistrrrrr
Annemle aynı binada oturuyoruz hasta olduğundan bir ayağım orda:) kv yi de eltim bakiyo yardim amaçlı gidiyorum sadece anasına gidiyo bize gelmiyo demesinler diye..ama ben alıştırdim suç bende..
anladim canmmmm ne diyimmm..senin icin de yorucu

:KK70::KK70::KK70: yemiceksiniz demedim mi ben size :tokat::tokat:
piyanist bağırır 14.takımı pist e davet ediyoruzzz :KK53:
Allaaah diridi diriri :D
Ben yakinlarimin dugunde oturmamm oynarim.biguzel :)
Ama aslinda dahada cilginca oynamak istiyorum :D hunharca hahahaahahhaahahahhaahah ama iste yapamiyosun :D sende yapariz kmse tanimiyo diye :$
Şu gobegini attiran teyzeler varya salvarli oylr cosaruz hahaahahahhah

Canim zatem gidisati icin bunu istiyoduk kaptenn ikimiz. Ama senle noldu ki hemen bakiyorum
Yok kizz benle ilgili değil diger topikte ayrildim falan kimse benim begime benden iyi düşünemez ,ben esimle kötü olsam bebegim iyimi olcak,biz çocuk icin 9-10 yil beklemedik vs gibi herkesin farkli sikintisi var suc bizim gibimi cumler ima etmesi canimi sıktı sağlıklı bir insan böyle dusunemez işte allah yolunu açsın zaten o topikte bu şekil millet gerildi uyardilar burasi streslenme yeri degil diye ..ben bu durumu esim ailedede gordum ya lafi tersine ceviriyler ondan gicik oldumm :) yoksa cok onemli birşey değilll..

ay alıştırdın mı uzaklaşmak zor oluyor bende evlendikten sonra bir anneme yatılı kv alınmasın yanlız kızı uzakta yazık tek diye ona yatılı artık her gittiğimde kal diyorlardı bize sonra bir rest çektim haftasonları benim kocamla zaman geçiremiyorum beklemeyin hafta içi 1 gün gelirim diye diye 4 sene de zor alıştılar .. tek şansımda çalışıyor olmam yoksa mesafe koyamazdım hiçbirine sen yavaştan alıştır az az hep annelerde olmuyor

Yok kizz benle ilgili değil diger topikte ayrildim falan kimse benim begime benden iyi düşünemez ,ben esimle kötü olsam bebegim iyimi olcak,biz çocuk icin 9-10 yil beklemedik vs gibi herkesin farkli sikintisi var suc bizim gibimi cumler ima etmesi canimi sıktı sağlıklı bir insan böyle dusunemez işte allah yolunu açsın zaten o topikte bu şekil millet gerildi uyardilar burasi streslenme yeri degil diye ..ben bu durumu esim ailedede gordum ya lafi tersine ceviriyler ondan gicik oldumm :) yoksa cok onemli birşey değilll..
Seni de cildirttiysa zatennnnnn...
Ben hic yanilmiyorum arada bi kac numune cikiyor nedense uyusamiyorum onlarlada. Bosver senn

Back
X