Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay alıştırdın mı uzaklaşmak zor oluyor bende evlendikten sonra bir anneme yatılı kv alınmasın yanlız kızı uzakta yazık tek diye ona yatılı artık her gittiğimde kal diyorlardı bize sonra bir rest çektim haftasonları benim kocamla zaman geçiremiyorum beklemeyin hafta içi 1 gün gelirim diye diye 4 sene de zor alıştılar .. tek şansımda çalışıyor olmam yoksa mesafe koyamazdım hiçbirine sen yavaştan alıştır az az hep annelerde olmuyor
Aman aman ben yaptım siz yapmayın..eşim de kızıyo sen alıştırdin diye haklı..

hahahaha yok kiz dugunde vurmam yiyin garrri derim :KK70: :KK70:
düğün özel gün sayılır haftalık kacamak hakkımızı orda kullanırız :D
İstek şarkımız bu fasulyaa 2 bucuk liraaa..yeşillik olsun :KK70:
yemekle ilgili bişi olsun diyosun :D:D:D dam üstünde uneler diye düşünmüştüm ben :D:D:D
Allaaah diridi diriri :KK70:
Ben yakinlarimin dugunde oturmamm oynarim.biguzel :)
Ama aslinda dahada cilginca oynamak istiyorum :KK70: hunharca hahahaahahhaahahahhaahah ama iste yapamiyosun :KK70: sende yapariz kmse tanimiyo diye :$
Şu gobegini attiran teyzeler varya salvarli oylr cosaruz hahaahahahhah
hafif hafif hoplıcn hiç bişi yapmadn :D:D:D:D ayy ne şahane olur ama ben eşlik edemem işte kıskanırım :tokat:

Allaaah diridi diriri :KK70:
Ben yakinlarimin dugunde oturmamm oynarim.biguzel :)
Ama aslinda dahada cilginca oynamak istiyorum :KK70: hunharca hahahaahahhaahahahhaahah ama iste yapamiyosun :KK70: sende yapariz kmse tanimiyo diye :$
Şu gobegini attiran teyzeler varya salvarli oylr cosaruz hahaahahahhah
Hahahhahah:D:D

bende iyiyim diyetin son günün deyim ama devam etmek istiyorum yediklerimi arttırarak dayanabilirsem tabi
Supersin canim cok guzel sonuc alicaksin eminim:eğlence: bu diyeti uygulayan kiz bitince tekrar yapmis devam etmis bırakmadan ama bu sefer cok az gitti falan demis iki gün beslenme seklini degisirip sonra mi yapsan alismasin vucut

Back
X