Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlaar yanlız ben haftaya cuma ıstanbulda olcam orda nasıl tarılıcam :KK43: kuzenimde tartı yok komşusunda var ama sabahın köründe ben tartılmaya geldim cıbıl tartılcam nasıl diyim :KK53::KK53:
tartıyı akşamdan rica edip al sabah geri verirsin :KK58::KK58:
Borek yapcam ama yemek yapicam tabi

Hahahaha kiz sen beni neyleeee itham ediyorsunnnn:tokat:

Oyooyoyoyoyoy:KK60:

Hahahahaahahah :KK70:
:KK70: sende gelinligin altinda koparsin
:KK53::KK53::KK53: cok oynayasım var akşam evde oynayaym dicemde cenazemiz var ayıp olur dimi:olamaz::olamaz:
yaparım varsa tarçın yoksa evde yapayım
evet akşam daha iyi olur :sus::sus:

ben çekinirim istemeye kuzenim isterse verirde oda bilmiyorum der mi sonuçta tartı :KK53: anca gitmem lazım uyanmış olursa gidip tartılmam daha mantıklı :işsiz:
yakınlarda eczane varsa orya geç tartıl zaten kıyafetler ortalam 900 800 gram tutuyor çıkan sonuçtan o kadar az söylersin

ara öğün yediğimde sanki daha çok acıkıyorum gibi sizde de öyle oluyor mu
reglmi olcaksin. Gecen hafta benmde midem agriyodu acikiyodum surekli simdi oyle degilim.
Bide bence kendi dusuncem. Sabah ne zaman canim istemediginde biraz az yesem aksam icin iyi olmuyo
Ama sabahi saglam yaptigimda aksami hafif gecirince doyuyorm

19-20-21 inde herhangi bi gün gidebilirim kuzum belli bigün söylemedi tanıdık zaten sıkıntı olmaz ama ben gitmişken perşembe akşamından gideyim diyorum pazar akşamıda düğünümüz var hepsi birden ciksin
düğünde mi var .. ne gereksiz geliyor bana artık düğünler :D 19 mayıs tatil mi sana

düğünde mi var .. ne gereksiz geliyor bana artık düğünler :KK70: 19 mayıs tatil mi sana

bilmiyorum ki kuzum 1 mayısta tatildi ama 19 mayısı daha sormadım patronuma büyük ihtimal tatil der demezse de ben izin isticem 1 günlük gitmek istemiyorum
kız sorma yaa banada oyle geliyo ama mecbur gidiyorum simdi benim nişan düğün var ona gelsinler diye ahahahhaha :KK70::KK70:

reglmi olcaksin. Gecen hafta benmde midem agriyodu acikiyodum surekli simdi oyle degilim.
Bide bence kendi dusuncem. Sabah ne zaman canim istemediginde biraz az yesem aksam icin iyi olmuyo
Ama sabahi saglam yaptigimda aksami hafif gecirince doyuyorm
regime var daha ... sabah zor yiyorum ama standart 1 tost 1 bardak y.yağlı süt 1 salatalık yiyip çıkıyorum evden ... doymak bilmiyorum zaten havadan sanırım öğlen yeteri kadar ama ara öğünlerde sıkı tutuyor bu ara doymadığım için 1 kahve ile geçiştirmiyorum mesela

bilmiyorum ki kuzum 1 mayısta tatildi ama 19 mayısı daha sormadım patronuma büyük ihtimal tatil der demezse de ben izin isticem 1 günlük gitmek istemiyorum
kız sorma yaa banada oyle geliyo ama mecbur gidiyorum simdi benim nişan düğün var ona gelsinler diye ahahahhaha :KK70::KK70:
ben düğün hiç kaçırmadım ama evlendikten sonra gereksiz geldi sadece :D acaba ben izin kullanabilirmiyim 19 mayısta işlerde yoğun stajerde gelmiyor artık :işsiz:

regime var daha ... sabah zor yiyorum ama standart 1 tost 1 bardak y.yağlı süt 1 salatalık yiyip çıkıyorum evden ... doymak bilmiyorum zaten havadan sanırım öğlen yeteri kadar ama ara öğünlerde sıkı tutuyor bu ara doymadığım için 1 kahve ile geçiştirmiyorum mesela
Tost aslinda doyurur ama iki haslanmis yumurta yesen seni cok tutar bence. Oglende ara yapardin tost ekmek bi sure cikar yads hayatindan

ben düğün hiç kaçırmadım ama evlendikten sonra gereksiz geldi sadece :KK70: acaba ben izin kullanabilirmiyim 19 mayısta işlerde yoğun stajerde gelmiyor artık :işsiz:

tabii artık senin düğünün olmuş bitmiş gelcek gitcek kimse yok evlendikten sonra eminim banada saçma gelir :KK53:
inşallah kullanırsın çok seviyorum resmi tatilleri :rapci:

utanırım ya :olamaz: kuzenime derim inşallah o alır almazsa da dışarda bi yerde tartılırım mecbur
bence ev tartısı daha yi olur senin için diğerleri farklı olabiliyo eczanedekiler falan
ara öğün yediğimde sanki daha çok acıkıyorum gibi sizde de öyle oluyor mu
bnde aynı oluyo o yüzden yemiyorum pek ama keske elma alsaydım yanıma cok iyi olurud hiç aklıma gelmedi

Tost aslinda doyurur ama iki haslanmis yumurta yesen seni cok tutar bence. Oglende ara yapardin tost ekmek bi sure cikar yads hayatindan
proteini yüksek diye yemiyorum demir bağlama ve ürik asit yüksek diye brde haşlama yiyemiyorum has zeytinyağında pişiriyorum tost yerine başka birşey bulurum bol yeşillik domates salatalık az peynir 1 kaşık tahinli pekmez yerim

tabii artık senin düğünün olmuş bitmiş gelcek gitcek kimse yok evlendikten sonra eminim banada saçma gelir :KK53:
inşallah kullanırsın çok seviyorum resmi tatilleri :rapci:
bizde işin durumuna göre .. geçen sene bayram tatillerinde resmi günler sağlam izin yaptık bu sene hep hafta sonuna denk geliyor

Back
X