• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Borek yapcam ama yemek yapicam tabi

Hahahaha kiz sen beni neyleeee itham ediyorsunnnn:tokat:

Oyooyoyoyoyoy:KK60:

Hahahahaahahah :KK70:
:KK70: sende gelinligin altinda koparsin
Düğünde diyet yapilmaz seninde oyle düşüneceğini düşündümdü:D:D

he 5 ay sonra :KK53::KK53: pasta yiyecuuguuukkk :KK72:
Yasasinn:KK72: yiyecuğukk pastayi:KK72: dün esim dışarı çıktığımızda pasta aliyim didi:tokat: sus ahlını oyuncak itme saglikli besleniyoh dedim:mapus:iyi dimişim mi:sus:

2 günlük gidiyom tartımla geldim derim :KK70::KK70: ay zati bisürü şey götürcem hiç götüremem ben orda bi yolunu bulur tartılrıım :işsiz:
valizin en alta koy ne olcek hem kaç kilo ile provada olduğu görmüş olursun azcık dar da diktir 1 kilo dasha vercem de

yarın perşembe akşam menülerinizi kesin paylaşıyosunuz kızlarrrrr bugünde kimler geliyo kimler gelmiyo üşenmeden akşam sayıcam tek tek mesajları bu hafta uyarı veririm, haftaya diskalifiye haberiniz olsun :mapus:
zayıflamaya niyeti olmayan en azından takımı moddan düşürmesin :işsiz::işsiz:

yarın perşembe akşam menülerinizi kesin paylaşıyosunuz kızlarrrrr bugünde kimler geliyo kimler gelmiyo üşenmeden akşam sayıcam tek tek mesajları bu hafta uyarı veririm, haftaya diskalifiye haberiniz olsun :mapus:
zayıflamaya niyeti olmayan en azından takımı moddan düşürmesin :işsiz::işsiz:
9 gibi yazarım kuzum ders başlamadan .. ama akşam ne yicem bilmiyorum plansızım akşama 1 kase yoğurt yesem az mı olur acaba

9 gibi yazarım kuzum ders başlamadan .. ama akşam ne yicem bilmiyorum plansızım akşama 1 kase yoğurt yesem az mı olur acaba
gündüz neler yediğine bağlı bebekim eğer normal beslenirsen akşam yogurt yeter ama gündüz hafif beslenirsen ben yemek yemeni tavsiye ederim halsiz düşme iyice

Back
X