- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.981
60 çıkıyorum sabahları ama asıl kilom değil akşam yediğim icin öyle oluyor 59 lu bişeyimkaç kilosun şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60 çıkıyorum sabahları ama asıl kilom değil akşam yediğim icin öyle oluyor 59 lu bişeyimkaç kilosun şimdi
mercimekli bulgur pilavı ve tavuk yanında turşu var 1 kase yoğurt ile geçiştireyim o zaman çok acıkırsam eğer 1 bardak tarçınlı süt içerimgündüz neler yediğine bağlı bebekim eğer normal beslenirsen akşam yogurt yeter ama gündüz hafif beslenirsen ben yemek yemeni tavsiye ederim halsiz düşme iyice
59 diyelim biz önümüzdeki hafta -2 kg net gidicek60 çıkıyorum sabahları ama asıl kilom değil akşam yediğim icin öyle oluyor 59 lu bişeyim![]()
59 diyelim biz önümüzdeki hafta -2 kg net gidicek
GİDER YA ŞU 3 GÜNLÜK DİYETİ HAFTADA 2 GÜN HER HAFTA OLACAK ŞEKİLDE AYARLARSIN DİĞER GÜNLER KORURSUN OLUR NEDEN OLMASIN ZOR GÖRÜNÜYOR AMA OLCEKgider mi ya58 bile olsam yeticek simdilik nişana kadarda 55 olurum zaten tekrar ayarlancak ustume gore
GİDER YA ŞU 3 GÜNLÜK DİYETİ HAFTADA 2 GÜN HER HAFTA OLACAK ŞEKİLDE AYARLARSIN DİĞER GÜNLER KORURSUN OLUR NEDEN OLMASIN ZOR GÖRÜNÜYOR AMA OLCEK
Tamam canım iftarı yazarım sahura kaçırdım yawyarın perşembe akşam menülerinizi kesin paylaşıyosunuz kızlarrrrr bugünde kimler geliyo kimler gelmiyo üşenmeden akşam sayıcam tek tek mesajları bu hafta uyarı veririm, haftaya diskalifiye haberiniz olsun
zayıflamaya niyeti olmayan en azından takımı moddan düşürmesin![]()
Tamam canım iftarı yazarım sahura kaçırdım yaw
Uyanamadim ki tatlım birşey yiyemedim ki ☺ne yedin canım sahura
Allah kabul etsin inşallah bende bugün de oruçluyum
ben hızlı vermek istiyorum artık gram gram olmuyor soğuttu beni resmenYa sürekli ona da gerek yok şimdi gidene kadar 58 olsam sonra da her ay 1- 1,5 kg versem yeter çok zor değil haftalık 200 300 gram gitse tamamdır
afiyet olsun kuzum ... ama 2 dilim ekmek çok değil mi öğlen için .. hem niye kahvaltısız çıkıyorsun bakim...yemekte patlıcan musakka vardı pek severim hepsini yedim
yarım tabakta corba yedim oh mis 2 dilimde ekmek yedim sabah kahvaltı yapmamıştım baya acıkmışım
aksmda hafif geçirdim mi yarın kesin eksideym![]()
Uyanamadim ki tatlım birşey yiyemedim ki ☺
Seni çok yorar tatlım sabret illa ki gidecekben hızlı vermek istiyorum artık gram gram olmuyor soğuttu beni resmen
ben hızlı vermek istiyorum artık gram gram olmuyor soğuttu beni resmen
Aynen tatlim valla yao zaman bugün çok zorlar seni![]()
Aynen tatlim valla ya
hızlı gitsinde yorulayım haftada 1 kilo hızlı dediğimde o kadarı normalSeni çok yorar tatlım sabret illa ki gidecek