Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gündüz neler yediğine bağlı bebekim eğer normal beslenirsen akşam yogurt yeter ama gündüz hafif beslenirsen ben yemek yemeni tavsiye ederim halsiz düşme iyice
mercimekli bulgur pilavı ve tavuk yanında turşu var 1 kase yoğurt ile geçiştireyim o zaman çok acıkırsam eğer 1 bardak tarçınlı süt içerim

GİDER YA ŞU 3 GÜNLÜK DİYETİ HAFTADA 2 GÜN HER HAFTA OLACAK ŞEKİLDE AYARLARSIN DİĞER GÜNLER KORURSUN OLUR NEDEN OLMASIN ZOR GÖRÜNÜYOR AMA OLCEK

Ya sürekli ona da gerek yok şimdi gidene kadar 58 olsam sonra da her ay 1- 1,5 kg versem yeter çok zor değil haftalık 200 300 gram gitse tamamdır

yarın perşembe akşam menülerinizi kesin paylaşıyosunuz kızlarrrrr bugünde kimler geliyo kimler gelmiyo üşenmeden akşam sayıcam tek tek mesajları bu hafta uyarı veririm, haftaya diskalifiye haberiniz olsun :mapus:
zayıflamaya niyeti olmayan en azından takımı moddan düşürmesin :işsiz::işsiz:
Tamam canım iftarı yazarım sahura kaçırdım yaw

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(30)Hedef52:30
(150)Senad:150
(95)SekerPancarii:95+ 120
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
(185)selcanmehmetcan:90+35+60
(140)sarraf:140

PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:365

yemekte patlıcan musakka vardı pek severim hepsini yedim:kk77:
yarım tabakta corba yedim oh mis 2 dilimde ekmek yedim sabah kahvaltı yapmamıştım baya acıkmışım
aksmda hafif geçirdim mi yarın kesin eksideym:rapci:

yemekte patlıcan musakka vardı pek severim hepsini yedim:kk77:
yarım tabakta corba yedim oh mis 2 dilimde ekmek yedim sabah kahvaltı yapmamıştım baya acıkmışım
aksmda hafif geçirdim mi yarın kesin eksideym:rapci:
afiyet olsun kuzum ... ama 2 dilim ekmek çok değil mi öğlen için .. hem niye kahvaltısız çıkıyorsun bakim...

Back
X