- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.021
PATLICANLI YOĞURT YİCEM 1 KASEakşamı hafif geçir kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PATLICANLI YOĞURT YİCEM 1 KASEakşamı hafif geçir kuzum
SÜT YERİNE NE İÇİCEM SADECE KAHVE İÇEYİM OLMAZSAsüt şişrmez miacaba zaten şişlik var diyosunn
aynennn eve gitmek istiyorummm![]()
olabilir ya da gündüz yeşil cay içmediysen o da olabilir hem ödem varsa giderSÜT YERİNE NE İÇİCEM SADECE KAHVE İÇEYİM OLMAZSA
afiyet olsunPATLICANLI YOĞURT YİCEM 1 KASE
afiyet olsunben ne yicem
patronum geldi karşımda çay iciyo
sevabın artsın diyo
![]()
YEŞİL ÇAY İÇEMİYORUM DİKKAT ETTİYSEN LİSTEMDE KİMYON SUYU DIŞINDA BİTKİ YOKTUR ..olabilir ya da gündüz yeşil cay içmediysen o da olabilir hem ödem varsa gider![]()
he yürü spor olur ama duruma göre yürü kendini iyi hissediyosan yaniihe yavaçım
eve giderken yürücem
![]()
aa dimi yeşil cay içmiyodun sennn o zaan maden suyu falan iç kuzum yada sen bilrsin bende seçenek tükendiYEŞİL ÇAY İÇEMİYORUM DİKKAT ETTİYSEN LİSTEMDE KİMYON SUYU DIŞINDA BİTKİ YOKTUR ..
AY ÇOK KÖTÜYMÜŞ AYNI ODADAMI MASANIZafiyet olsunben ne yicem
patronum geldi karşımda çay iciyo
sevabın artsın diyo
![]()
kaç gündür yürümüyorum bugün iyi hissediyorum kendimi yürüyeyim barihe yürü spor olur ama duruma göre yürü kendini iyi hissediyosan yanii
aa dimi yeşil cay içmiyodun sennn o zaan maden suyu falan iç kuzum yada sen bilrsin bende seçenek tükendi![]()
AY ÇOK KÖTÜYMÜŞ AYNI ODADAMI MASANIZ
SON SEÇENEKTE TUTTURDUN MADEN SUYU İÇMEDİM BUGÜN İÇEBİLİRİMhe yürü spor olur ama duruma göre yürü kendini iyi hissediyosan yanii
aa dimi yeşil cay içmiyodun sennn o zaan maden suyu falan iç kuzum yada sen bilrsin bende seçenek tükendi![]()
SEN NERDE ÇALIŞIYORDUN Kİ KUZUMonun masası yok geliyo cayını kahvesını ıcıyo oturuyo gidiyo![]()
YÜRÜME GÜZÜN VARSA YÜRÜ BİZDEN ÖNDELER YİNE CUMARTESİ HAVUZA GİTCEM 2 3 SAAT YÜZCEM ÖNE GEÇELİM DİYEkaç gündür yürümüyorum bugün iyi hissediyorum kendimi yürüyeyim bari![]()
SEN NERDE ÇALIŞIYORDUN Kİ KUZUM
bende cok bitkin hissediyoum ama belki yürüyebilirimmm niye olmasınnnkaç gündür yürümüyorum bugün iyi hissediyorum kendimi yürüyeyim bari![]()
SON SEÇENEKTE TUTTURDUN MADEN SUYU İÇMEDİM BUGÜN İÇEBİLİRİM![]()
HM MESLEKDAŞ BİZ SENLE YANLIZ OLMAK İYİDİR BENDE OFİSTE YANLIZ KALIYORUM GENELLİKLEküçük bi firmada çalışıyorum ofisteyim önmuhasebeye bakıyorum genelde yanlızım
bende cok bitkin hissediyoum ama belki yürüyebilirimmm niye olmasınnn
te allaammm ne zekiyim
![]()