- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HM MESLEKDAŞ BİZ SENLE YANLIZ OLMAK İYİDİR BENDE OFİSTE YANLIZ KALIYORUM GENELLİKLE
aman boşverevet napah gelen giden yoh![]()
aman boşver
yarın ne cıkcaz acaba tartıdaakşamına ekmek yeme sakın
sabit cık yoksam biliyon
![]()
FARKINDA OLMAMI YA HERKES NAPYO ACABA
ÖRGÜ MÜ DERS ÇALIŞ DERS SINAVLARIN YOK MU OKUYON NE GÜZEL BOŞ ZAMAN OHyanlızlık güzelbazen örgü örüyorum
![]()
en cok senden korkuorumezan 20 15 te okunuyoama ekmek yemıcem yarın oruc tutmucagım ıcın yatmadanda yemıcem inşallah sabit cıkarım
![]()
yeme skaın spordan sonra yenen yemek kilo yapıyomşşşşşSpordan geldim şimdi anneme yapmış fındiklı kekkendimi tutmam lazım Allahımmm..deli gibi tepindim spirda boşa gitmesin şimdi
![]()
bilmiyom herkes cok mesgul biz cok boşuz galibaFARKINDA OLMAMI YA HERKES NAPYO ACABA![]()
KAYISILI SU GİBİ ŞEYLER İÇ WCYE ÇIKARIR BELKİ SABİT ÇIKARSINezan 20 15 te okunuyoama ekmek yemıcem yarın oruc tutmucagım ıcın yatmadanda yemıcem inşallah sabit cıkarım
![]()
AHAHAH İŞ BAŞIMI AŞTI BEN BURDA ÇENE YAPIYORUM HAVA ÇOK GÜZEL DIŞARDA OLMK VARDI ŞİMDİen cok senden korkuorum
yeme skaın spordan sonra yenen yemek kilo yapıyomşşşşş
bilmiyom herkes cok mesgul biz cok boşuz galiba![]()
ONLAR CIZ ONLAR KÖTÜ ONLAR EĞĞ YENMEZSpordan geldim şimdi anneme yapmış fındiklı kekkendimi tutmam lazım Allahımmm..deli gibi tepindim spirda boşa gitmesin şimdi
![]()
ayy ben balkonda hayal ettim kendimi kulaklıklarımı takıp güneşe karşı oohhhhAHAHAH İŞ BAŞIMI AŞTI BEN BURDA ÇENE YAPIYORUM HAVA ÇOK GÜZEL DIŞARDA OLMK VARDI ŞİMDİ
BALKONDA GÜZEL OLURDU AMA SAHİLDE BANKTA OTURMAK MİSayy ben balkonda hayal ettim kendimi kulaklıklarımı takıp güneşe karşı oohhhh![]()
ay ne güzel oluuurrbakayım yarın kaç olcam ona göre hedef belirlerizHAFTAYA BİRİNCİLİĞE OYNAYALIM YA HERKES 1 KİLO VERMEYE BAKSIN GÜZEL OLMAMI
ÖRGÜ MÜ DERS ÇALIŞ DERS SINAVLARIN YOK MU OKUYON NE GÜZEL BOŞ ZAMAN OH
sahil vardıda biz mi gitmedikBALKONDA GÜZEL OLURDU AMA SAHİLDE BANKTA OTURMAK MİS![]()
en cok senden korkuorum
yeme skaın spordan sonra yenen yemek kilo yapıyomşşşşş
bilmiyom herkes cok mesgul biz cok boşuz galiba![]()
KAYISILI SU GİBİ ŞEYLER İÇ WCYE ÇIKARIR BELKİ SABİT ÇIKARSIN