- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.321
Selam kardeş takımım nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok hic tarzim degil benimben te böle kestirdimdi düğünden sonra yine aynısjını yapcam cok seviiim
dene kız cok rahat olyuoooo
![]()
Aha tebrik wtti ay çok sağol önünü hafta 64 olacam ay sağol@nuffiun ikinize de tebriklerrrrrr![]()
Hosgeldin balli kayfeeli kizSelam kardeş takımım nasılsınız
Valla az ama olsun 500 kuralimi gectiginiz icin tesekkurler spor cezanizdan dusulmeyecekAha tebrik wtti ay çok sağol önünü hafta 64 olacam ay sağol
Aaaa ama etmistim zatennn :) demekki icime dogmus :)@ParteMoralll canisi azcik beni tebrik et motivasyon lütfen sen benim idolumsun harika kilo verdin Yaw sen
Ah canısı az dmee az deme canım çıktı verene kadarValla az ama olsun 500 kuralimi gectiginiz icin tesekkurler spor cezanizdan dusulmeyecek![]()
Hosgeldin balli kayfeeli kiz
Balli kahve oldumu hic
Bari karamelli olaydi![]()
:) bunada sukurAh canısı az dmee az deme canım çıktı verene kadar![]()
karamel severim ama diyetteyken değil
Seni hatirlayamadim demek ki adaydin gittin yoksa hatirlardim.Merhabalar,
Uzun aradan sonra aranıza tekrak katıldım beni kabul edermisiniz. Bu sefer kararlıyım bu kilolara veda edicem bana yardımcı olabilirmisiniz.
uzun süre kalmak ve kiloları vermek için geri döndüm beni aranıza kabul edermisinizSeni hatirlayamadim demek ki adaydin gittin yoksa hatirlardim.
Grup icin kararli olmak ve surekli aktif olmak gerekiyor
Tabi ederiz neden etmeyelim. Deneme surecinde kilo verir kurallara uyarsan evetuzun süre kalmak ve kiloları vermek için geri döndüm beni aranıza kabul edermisiniz
Tabi ederiz neden etmeyelim. Deneme surecinde kilo verir kurallara uyarsan evethosgeldinn
sağolun bu arada tşkTabi ederiz neden etmeyelim. Deneme surecinde kilo verir kurallara uyarsan evethosgeldinn
hoşgeldin tatlım hep birlikte zayıflıcaz sen merak etmeuzun süre kalmak ve kiloları vermek için geri döndüm beni aranıza kabul edermisiniz