- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.421
he ben bunu unuttumdu kıızzzzzdüzenlediydk dimi
o sabit ben söylyiim![]()
iviit düzenlediydik cohhh aradımdı ama buldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he ben bunu unuttumdu kıızzzzzdüzenlediydk dimi
o sabit ben söylyiim![]()
ayyy pideeeeeRamazan geliyor. Gelsin pidelergitsin tatlilar :) diyet yaparken en zor zaman ramazannnnn
ay cok mantıklı valla yaaa bnm bu hafta 30+40 vardı baskada yok düzenlerken göz onunde bulundurrusunkeşke
kızlar spor yapan sporunu yazıp beni etiketlesin madem kimse listeye yazmasın ben gördükçe listeye yazayım bu sayede karışıklık olmaz listelerde hemde kimse dönüp dönüp liste aramak zorunda kalmaz?
kaptinn @sarraf @elaalemi @selcanmehmetcan
SchonerDuft
zuzuzuzu1234 @SekerPancarii @senad @Alina_
@Alina_ canım sen yapamıyor musun ?
ayyy pideeeeetatlılarrrr
sahurda yapılan böreklerrrr
ay cok mantıklı valla yaaa bnm bu hafta 30+40 vardı baskada yok düzenlerken göz onunde bulundurrusun
her hafta ver her hafta şımartırız biz seni bölekaptinn bunlar hep kilo vermekten oluyor coook uzun zamandır 65 görmedim mutluluktan havalara ucuyorum e verilen hedefi de geçince çok mutlu oldum ay ama çok simardim demi durdurayim azıcık kendimi
![]()
napıyosun tatlışş nasıl takımda durumlarhoşbuldummm
kaptinn hangi listeyi yapacağı z biz pazartesi ona karar verildi mı ki
evet denenmiş olumlu sonuclar alınmıs![]()
yardımcı olmak büle bişiiviit düzenlediydik cohhh aradımdı ama buldum![]()
offf..geçen oruçluyken aklımdan geçiriyorumyumurtalı
sıcacık
pide
arasına
tereyağ
nys bşy dmyrm
tamam kuzum![]()
Sevindim :)@ParteMoralll evet tatlım kendi adıma soylim bana hep söyleyebilirsin tatlım beni gaza getirdi vs çok fazla
Ilk degil oncekilerde 1600 1500 da yaptim. Ama bu rakam fazla yemelerden sonra.oha
onu nasıl yaptınnnnn
![]()
dusunmem lazimonu aldırcam karar verdimtebi izin verirsen
bide bişey daha isticem
izin verirsen
![]()
☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(70)Hedef52:30+40
(150)Senad:150
(215)SekerPancarii:95+ 120
()Alina_:
(180)zuzuzuzu1234:120+60
MOR TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
(185)selcanmehmetcan:90+35+60
(250)sarraf:140+110
PEMBE TAKİM:615
MOR TAKIM:535
@poncikbirgelincik
çok sağolun okey yarın sabahtan listelerimi atmaya başlarım inşallaholabilirrr denenmiş mi kiiiii
cok tebrik ediyorum canıımmm bi şimardıns en nie böyle oldu
sana olmaz bu listeeeee senin önce menüleri görelim ne yiyosun ne içiyosun nasıl besleniyosunnn sonra en sonlara dogru çgeçebilrisin bu listelere duraksama dönemlerinde
![]()
Gece borek yersek oluruz 100kiloayyy pideeeeetatlılarrrr
sahurda yapılan böreklerrrr
ay cok mantıklı valla yaaa bnm bu hafta 30+40 vardı baskada yok düzenlerken göz onunde bulundurrusun
Yoo herkese acik degil artk gelenleri listeye girmesi icin benden gecmesi gerekiyor.gidenin yeri boş kalmaz burdaihtiyacı olanaa kapımız hep açık :
![]()
ayyy cok severizzzz ramazanda aksamlari biz kahvalti aparatf mutlaka cayimiz oluyor immmh ne kiymetli oluyor o an yemekkkk ozledim ramazaniigeçen oruçluyken aklımdan geçiriyorumyumurtalı
sıcacık
pide
arasına
tereyağ
nys bşy dmyrm
tamam kuzum![]()
Sevindim :)
Ilk degil oncekilerde 1600 1500 da yaptim. Ama bu rakam fazla yemelerden sonra.
dusunmem lazim
Ne isticen yinesoyle evet dinliyorum
![]()
Kiz gecen bilegimde cekip attim yaakordonununda fotoğrafını atabilir misinn zahmet olmazsaaaaa![]()
Çok iyi canım toparlandık sizin durumlarınız nasılher hafta ver her hafta şımartırız biz seni böle
napıyosun tatlışş nasıl takımda durumlar
siz karar verinde banad ahaer edin bn uyarım hepsine![]()
Gece borek yersek oluruz 100kilo
Yoo herkese acik degil artk gelenleri listeye girmesi icin benden gecmesi gerekiyor.
ayyy cok severizzzz ramazanda aksamlari biz kahvalti aparatf mutlaka cayimiz oluyor immmh ne kiymetli oluyor o an yemekkkk ozledim ramazanii![]()
kaç günlük bu çorba salata doyurur bizi he yanında yoğurtta var bunu da denerin