- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.461
mevlüd vardı ya orya gitcek ondanniye bize4 de ona 2![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mevlüd vardı ya orya gitcek ondanniye bize4 de ona 2![]()
tamammm ayip ettinnbekliyomgöndercen ni
müsait olunca
![]()
4 gün yapabilirmiyiz sizce ne derseniz bana uyar çok acıkırsam ama yoğurdun içine köz patlıcan atarım![]()
kaptinn
zuzuzuzu1234
heeeee anladımmmmmHayir gostermedim o gordu bakarken instgramima.begenmis oda alacak.
ay valla cok mantıklııııçoh yimedim kiama şiştim
iviiit onu gösterttti bende çoooh beğendimm nişana ondan aldırcam![]()
olur aslında carsamba perşembe yaparım bendeçeneniz düşmüş azcık kaybolmuştum oysaki
poncikbirgelincik paylaştığı hoşuma gitti ne yapsak acaba
kaptinn o listeyi sende yapabilirsin 2 günlük olarak
kıskancsın mıniye bize4 de ona 2![]()
heeeee anladımmmmm
ay valla cok mantıklıııı
olur aslında carsamba perşembe yaparım bende
kıskancsın mı![]()
ben cok begendidim valla cok güzel duruyo maşallahh bişey olmasın şimdisende beğendin mi
he kıskancımnolmuşşşş
![]()
okponcikbirgelincik in paylaştığı listeyi yaparız baktık zorlandık diğer listeden bir iki gün çalarız olar mı
zuzuzuzu1234
kaptinn
ben gidiyore çok konuşmayın az konuşun![]()
bence benım lıste daha saglam diğerinde ekmek var bunda yumurta öğlendeki salata yerine sebze veya et yemeği yesek akşamda salata yesek daha mantıklı degıl mı hem doyurucu olurokponcikbirgelincik in paylaştığı listeyi yaparız baktık zorlandık diğer listeden bir iki gün çalarız olar mı
zuzuzuzu1234
kaptinn
ben cok begendidim valla cok güzel duruyo maşallahh bişey olmasın şimdi
bişi diyemem
![]()
hem sabah yiyemedim hem öğlemaşşallaahhkızın saatinin başını yakmayalım
![]()
o ekmeği yemezsem ölürüm ben kızbence benım lıste daha saglam diğerinde ekmek var bunda yumurta öğlendeki salata yerine sebze veya et yemeği yesek akşamda salata yesek daha mantıklı degıl mı hem doyurucu olurzuzuzuzu1234
kaptinn
Herseyi bilme senheeeee anladımmmmm
ay valla cok mantıklıııı
olur aslında carsamba perşembe yaparım bende
kıskancsın mı![]()
grubu kapatıyorum herkese iyi günler diler grubun 16 da açılacağını duyururuz![]()
olmaz ki öle amaHerseyi bilme sen![]()
çok iyi fikirkeşke
kızlar spor yapan sporunu yazıp beni etiketlesin madem kimse listeye yazmasın ben gördükçe listeye yazayım bu sayede karışıklık olmaz listelerde hemde kimse dönüp dönüp liste aramak zorunda kalmaz?
kaptinn @sarraf E elaalemi @selcanmehmetcan
SchonerDuft
zuzuzuzu1234 @SekerPancarii @senad @Alina_
@Alina_ canım sen yapamıyor musun ?
ben öğün atlayınca diğer öğünde aşırı yiyorumhem sabah yiyemedim hem öğleçok asabiyim şu an he
![]()
aynen bulanlarda yanlış liste buluyo zaten geneldeçok iyi fikirbende listeyi çoğunlukla bulamıyordum
![]()
Hahaha seni parte ruzgari carpmis bebmmhem sabah yiyemedim hem öğleçok asabiyim şu an he
![]()
hahaha hadi ordanolmaz ki öle amaadım atsanız haberm olcak kaptanım ben
![]()