- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.481
14. grup kapanıyor mugrubu kapatıyorum herkese iyi günler diler grubun 16 da açılacağını duyururuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. grup kapanıyor mugrubu kapatıyorum herkese iyi günler diler grubun 16 da açılacağını duyururuz![]()
yapamadım kiben öğün atlayınca diğer öğünde aşırı yiyorum
sakın sen öyle yapma![]()
Hahaha seni parte ruzgari carpmis bebmm
hahaha hadi ordan![]()
Huuu liste nolduuuyapamadım kisabah kahvaltı yetiştiremedim 1 dilim ekmek yedim zeytinle öğle de yemekler bozuk cıktı bi tek corba yiyebildim içine ekmek dogradım doyayım diye
akşam allah kerim
![]()
sakın sonra pişmanlık geliyor, sonra pişmanlıktan yiyordun tam bir çıkmazyapamadım kisabah kahvaltı yetiştiremedim 1 dilim ekmek yedim zeytinle öğle de yemekler bozuk cıktı bi tek corba yiyebildim içine ekmek dogradım doyayım diye
akşam allah kerim
![]()
konuyu takip edemedim detayı nedir bu olayın?? tam bir fransızımkimse konusmasın diye yapıyo uyanık![]()
yedim kızdım, kızdım yedim ..sakın sonra pişmanlık geliyor, sonra pişmanlıktan yiyordun tam bir çıkmaz![]()
Poncikmi yapcakti listeyi mi?***14. TAKİM 517. ETAP***
nuffiun(72,30/71.50/0.8/%1,11)
zuzuzuzu1234 (66/65.3/0.7/%1.06)
elaalemi( 56.7/56.7/0/%0)sabit
Alina_ (59.3///%)bildirimsiz izine ayrıldı
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8/66.6/0.2/%0.30)
poncikbirgelincik(59.3///)sabit
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5/63.3/0.2/%0.06) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%0,428
budurrrrrr @ParteMoralll paylaştım kızzz unuttum @poncikbirgelincik yapcaktı bu hafta![]()
konuyu takip edemedim detayı nedir bu olayın?? tam bir fransızım![]()
he onu unutmuşum paylaşım alanında düzelttim denicekti hesaplamayı falan ama tabi ben balık hafiza unuttum hesaplayip paylaşıverdimPoncikmi yapcakti listeyi mi?
Aylini nye yazmadin yanina ? Devammi ediyo?
Anladimhe onu unutmuşum paylaşım alanında düzelttim denicekti hesaplamayı falan ama tabi ben balık hafiza unuttum hesaplayip paylaşıverdim![]()
hem sabah yiyemedim hem öğleçok asabiyim şu an he
![]()
Niye canım tiksinecek bişey mi olduo ekmeği yemezsem ölürüm ben kızyumurta
yiyemiyorum ki midem almıyor bu ara
çok iyi fikirbende listeyi çoğunlukla bulamıyordum
![]()
Şimdi bunu son öğün olarak mı yedin canımAyyy yemek yedim sistim![]()