Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende 1 beden büyük giydim canım emzirirken 2 beden buyuktu :bicak:
2 beden mi:bicak::KK14: sag ol cnm :KK200:

Yok burdayimm mezun olcam ama kaptanligi birakmicam ensenizdeyimm

:KK70::KK70: ay güldüm keşke dün olaydı :KK70:

Merak etme düğün den sonra bende alır geri dönerim :KK70:

Dort goz bekleyecemmm :D
Ben degisik kullanmadim canim her zamankinin biraz büyüğünü aldimdi:anne::anneadayı::KK200:
sag ol cnm benim :KK200:

Gunaydin kizlar mutlu pazarlar :KK36: takımımızdaki bütün melek annelerin anneler günü kutlu olsun :KK36: munter munter seni de unutmadim:anneadayı::anne:seninde anneler gunun kutlu olsun bebegim:KK200:
Oyyy beni deunutmamis tatlisimmm cok tesekkur ederim seninde anneler gunun kutlu olsunnnn :anne:u

Gunaydin kizlar regl oldum karnim cok agriyo ve cooookk şişim bu sefer :dua: spor yapiyorum karin ağrisina cok iyi geliyo spor:spor:
Haftasonum iyi geciyodu diyet olarak aslinda:110: ama dün anneler gununde kizim babasiyla dışarı çıkıp hediye diye dondurma ve pasta almislar :deli: beni mi düşünmüşler kendi bogazlarini bilemiyorum artik:D kizim kendi biriktirdigi bozuk paralardan aldi ve cok mutluydu kendi parasiyla bana hediye aldigi icin:KK36: yidik ictik tabi:KK53:
Cuma kilom: 52.8
Guncel kilom:54.8:oha:

Aç aç mi geziyon yoksa neden oyle oldun:dua:canimm dikmat et kendine:KK74:
hafta sonu biraz yetersiz beslendim galiba sabahta kahvaltı yapmayınc böyle oldu cok kötü oldum:bicak:ama şimdi geçti iyiym :KK15:
Gunaydin kizlar regl oldum karnim cok agriyo ve cooookk şişim bu sefer :dua: spor yapiyorum karin ağrisina cok iyi geliyo spor:spor:
Haftasonum iyi geciyodu diyet olarak aslinda:110: ama dün anneler gununde kizim babasiyla dışarı çıkıp hediye diye dondurma ve pasta almislar :deli: beni mi düşünmüşler kendi bogazlarini bilemiyorum artik:KK70: kizim kendi biriktirdigi bozuk paralardan aldi ve cok mutluydu kendi parasiyla bana hediye aldigi icin:KK36: yidik ictik tabi:KK53:
kurban olurum kııız büyümüşte anasına hediyeler mi alıyoo:KK200::KK200:
bnde bildirim yapim dur :D:D::D

kocaman gobusum var benimm :KK59:

Ohh masallah yarasin bebise:anneadayı:
:KK59::KK22:

Haftasonum iyi geciyodu diyet olarak aslinda:110: ama dün anneler gununde kizim babasiyla dışarı çıkıp hediye diye dondurma ve pasta almislar :deli: beni mi düşünmüşler kendi bogazlarini bilemiyorum artik:KK70: kizim kendi biriktirdigi bozuk paralardan aldi ve cok mutluydu kendi parasiyla bana hediye aldigi icin:KK36: yidik ictik tabi:KK53:
:D
Yerim ben minik prensesiikendi paraciklariyla neler almiss prensesss :KK23:

hafta sonu biraz yetersiz beslendim galiba sabahta kahvaltı yapmayınc böyle oldu cok kötü oldum:bicak:ama şimdi geçti iyiym :KK15:

kurban olurum kııız büyümüşte anasına hediyeler mi alıyoo:KK200::KK200:
bnde bildirim yapim dur :KK70::KK70:::KK70:
Dikkat it bayilip kalacan:tokat::dua: hep benden zayif olabilmek icin yapiyon biliyom:tokat::KK70:
Hee kiz bi mutlu bi heycanli görecen ben aldim anne benn diyerek :KK70:

kocaman gobusum var benimm :KK59:

:KK59::KK22:

:KK70:
Yerim ben minik prensesiikendi paraciklariyla neler almiss prensesss :KK23:
ne güzel bişeydir dimi bende evleneyim hemen dogurcam karar verdim yaşım zaten 25 olcak tam zamanı bence :D30 da da patlatırım bi tane daha ohhh miisss :D:D:D:DD
Gecmis olsunnkuzu ac kalma yersin tohatiii:tokat:
sağol bebekimm aç değildim aslında sinir stresten oldu zaar daha dikktli olrum artıkınn:KK15:

Dikkat it bayilip kalacan:tokat::dua: hep benden zayif olabilmek icin yapiyon biliyom:tokat::KK70:
Hee kiz bi mutlu bi heycanli görecen ben aldim anne benn diyerek :KK70:
yönetim binasının kapısının önüne oturup kaldım sonra ofise geldim kendimden geçmişim kustum falan :kusmuk:
revire götürdüler bini iğne baptılar bana anniii:110::emir_bebek:

beenn bennnn en güzel hediyeyi ben aldııımmm:KK53::KK53::KK53:

Back
X