Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak o SIkinti bizdede var Sabah cok erken kalkar esim hafta ici sorun olmuyorda hafta sonu 7 dedimi ayakda tepemde kivranir uyanayim diye:) mutfaga gider ses yapar nebilim cay demler hani duyarimda kalkarim umuduyla:mad::mad:
keşke benimkide kalksa dürdeterek uyandırıyorum ben :D hafta sonuda içi de gözler erkenden pörtler benim 5 6 gibi :D

kaptinn kaptinn hiç iş yaptığımı hatırlamam ama sofraya hep yardım ederimdim bulaşıklar hep bendeydi evde olduğumda ama cam kapı falan nadir
bende bulaşık yıkamam kolay kolayda diğer işleri hep yaparım sofra kur kaldık yatakları hazırla falan :KK51::KK51:

üst komşu hafta içi hafta sonu fark etmez sabah 7 8 gibi süpürge makinesi hep çalışır ona uyandığımı bilirim hep
ayy bizim de alt komsu her pazar cocugu kapı onunde aglardı standartt o büyüdü şimdi tadilat yapıyolar zabaan körü:tokat:

evet sabah 7 8 arasi uyaniyoruz :uykucu: ben cok uyumayi sevmem. 2 den oncede yattigimi bilmem ancak hastaysam falan :KK70: aliskanlik:KK54: uyku zaman kaybi bence.
bende erkenden uyurum uykusuzluga hiç tahammül edemem ramazanda bu yüzden cok cekiyorum sahura kalkmak dengemi boziyi:deli: ama uyku diyette de önemliymiş öle diyo uzmanlar Hoppa

bende erkenden uyurum uykusuzluga hiç tahammül edemem ramazanda bu yüzden cok cekiyorum sahura kalkmak dengemi boziyi:deli: ama uyku diyette de önemliymiş öle diyo uzmanlar Hoppa
Ivit oyleymiss napiyim uyuyamiyorm saga don sola don. Bazen saat 3 de yatip sabah 6da kalkiyorum. Ogun evde degl yogun bir gun geciriyorum yola yada biyere gidiyosak aksama dogru hafiften bi yorgunluk cokuyo sonra geciy.. eve geliyoruz gece hala 2 de falan yatiyorum bende bi tuhafim :D :D

Ivit oyleymiss napiyim uyuyamiyorm saga don sola don. Bazen saat 3 de yatip sabah 6da kalkiyorum. Ogun evde degl yogun bir gun geciriyorum yola yada biyere gidiyosak aksama dogru hafiften bi yorgunluk cokuyo sonra geciy.. eve geliyoruz gece hala 2 de falan yatiyorum bende bi tuhafim :KK70: :KK70:
zombi gibi o ne öyle :D:D:D:D:D yaş geçtikce uykuya gerek duymazmış insanlar yaşlandınmıkine :p:p

Ben bıraksalar sonsuza kadar uyurum uykuyla aramdaki ilişki mükemmeldir :deli: ama kimsenin bıraktığı yok her gün 8 de kalkıyorum :110:

:işsiz: uufff cook hostirr

Oo yapyap banada gel:temizlik:

Ben cok yapardim eskideeeen coook severmm ama eskidennn
bende bekarken isten gelir serilirdim odamda yataga onumde pc :KK70: geeberiyodum zaten en fazla bazen bulask mak yerkestiriyodum:KK45: hafta sonu gezmelere zatiii :KK47: neyse alis evlenince mecbur zati:KK51:
Bek yoruldum:KK51:

Back
X