- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.341
Açım diyeayy bozulmasın canım ya niye az gidiyor diye mi açsın diye mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açım diyeayy bozulmasın canım ya niye az gidiyor diye mi açsın diye mi![]()
toplarsin yaa makinan varsa dolduruverirsinNapin misafirim var onlarla takılıyorum mutfak toplanacak ben oturuyorum ama![]()
Köfte pilav çorba salata yaptım zaten pilav yemiyorum ben dört köfte yedim çorba salata var ama doymadım kii niye böyle oldu anlamadım ama ara öğünü az mı yedim acep neyse coook acikirsam yoğurt yer yatarım akşam artık :)toplarsin yaa makinan varsa dolduruverirsinneler yaptin misafirlerine cıslı şiyler mi yaptin yoksa
![]()
aslında az da değilmiş çorba salata sisirirdi ama çok mu az yedin doymadin olmadı öyle yaparsın artıkKöfte pilav çorba salata yaptım zaten pilav yemiyorum ben dört köfte yedim çorba salata var ama doymadım kii niye böyle oldu anlamadım ama ara öğünü az mı yedim acep neyse coook acikirsam yoğurt yer yatarım akşam artık :)
Çok az yedim ya salatayi çok ymedim çorba yedim ama doymadım ya bide kabızlık başladı gene o canımı sıkıyor yaş onun yüzünden az cikmam gereken yerde çıkamıyorum bu sabah 63 görmem gerekiyordu akşam 64.300 tartı yatmadan ama kabızlık yüzünden o da olmadı 64.200 gösterdiaslında az da değilmiş çorba salata sisirirdi ama çok mu az yedin doymadin olmadı öyle yaparsın artık![]()
kayısı çayı da iyi geliyor canım normal kayısı varsa ondanda yiyebilirsin yesillikte iyi olur tekrardan salata yap kendine ye istersen misafirlerin gittikten sonra hem b8raz daha doyarsin hemde kabizligina iyi gelirÇok az yedim ya salatayi çok ymedim çorba yedim ama doymadım ya bide kabızlık başladı gene o canımı sıkıyor yaş onun yüzünden az cikmam gereken yerde çıkamıyorum bu sabah 63 görmem gerekiyordu akşam 64.300 tartı yatmadan ama kabızlık yüzünden o da olmadı 64.200 gösterdi
Ay öykede zor dimi milmete ver kendine yok:))) olsun mükafatini alcaz insallahbende dun yoğundum canım annemlerdeydim yakın bize 5 dakikalık mesafede misafiri vardı yemekli ordaydim yemek temizlik falan aksam misafirlere cayla baklava verdik tabiki ben yemedim![]()
Misafirde yorgunluk oluo... ben bugün tüm gün tembellik yaptim vallah dün tüm evi basdan asaya temizledim ölmüsüm resmenBakalım tatlım bende de misafir var bugün doğru dürüst giremedim hiç diye nasıl gidiyor
Yok yok yatılı canım misafirim bakalım ilerleyen saatlerde yapscaz birşeyler :)kayısı çayı da iyi geliyor canım normal kayısı varsa ondanda yiyebilirsin yesillikte iyi olur tekrardan salata yap kendine ye istersen misafirlerin gittikten sonra hem b8raz daha doyarsin hemde kabizligina iyi gelir
Aynen tatlım yatılı bide öyleMisafirde yorgunluk oluo... ben bugün tüm gün tembellik yaptim vallah dün tüm evi basdan asaya temizledim ölmüsüm resmen
Ben bugün ne yediğimi anladım ne de doydumMerbaha hanımlar menum
Sabah yumurta küçük bir tost o kadar küçüktü ki ikinciyi yememek için zor tuttum kendimizeytin peynir çay
Ara iki yeşil elma huplettim
Akşam çorba salata dört köfte anam hiç doymadım yaaaa![]()
Bende öyleyim gerçekten çay falan içerim bakalım ama yemicem yaSabah
1.kase nestle nesquik
Ara yok
Öğlen
Yok
Ara
Erik çay
Akşama doğru 4 gibi 1 tbk sebzeli bulgur pilavı yogurt
soda içtim su içtim halen açım ama yemicem birşeyBende öyleyim gerçekten çay falan içerim bakalım ama yemicem ya
Eline sağlık tatlımSlm kızlarben bugun temizlik yaptim gelemedim ramazan öncesi camlar perdeler falan onlari hallettim yemek yap temiZlik yap anca bu zaman oldu simdu de kuruyan camasirlari düzleyip ekmek yapicam yarin sabah icin
![]()