Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta sonum biraz kötü geçti akrabamın çocuğunun lösemi olduğunu öğrendik daha 8 yaşında..yazın benim evde doğum gününü kutlamıştık..ah yavrum ahh..iki gün onlardaydık destek için evini bıraktı tedavi için buraya geldiler..
Herşey Rabbimden..çok dua edin kızlar atlatsın en yakın zamanda..
Aaa çok üzüldüm rabbim ya şafi ismi ile şifasını versin

Bu hafta sonum biraz kötü geçti akrabamın çocuğunun lösemi olduğunu öğrendik daha 8 yaşında..yazın benim evde doğum gününü kutlamıştık..ah yavrum ahh..iki gün onlardaydık destek için evini bıraktı tedavi için buraya geldiler..
Herşey Rabbimden..çok dua edin kızlar atlatsın en yakın zamanda..
oy kuzucuk yaaa:110: cocukların hasta olmasına cok üzülüyorum ben hele böyle byük hastalıklarsa.. rabbim şfa versin tez zamanda iyileşsin inşallah:dua:

ahhhaaaa çok güldüm :KK70: :KK70:
:işsiz::işsiz::işsiz: bende okuyunca utandım sen o kadar veda et git sonra tığış tıpış dön :KK51: :D:D
gunaydin keptin :KK15:aa ama yüzde 80 ni mi verince 90 ini mi verince olunuyirdu diye biliyorum benimkindede 60 yazıyor :KK17:hesaplamistim ben 63 olduktan sonra olabiliyordum tabi dogruysa:KK70:
günaydın kuzuum bnde 53.8 olunca mezun olabiliyomuşum ben şu an 53.4 üm:dondurma::dondurma: bu hafta kesin mezunum :D
kaç kg ile başladın sen bebeğim hedefin kaçtı hemen hesaplayalm sonra sende benim gibi olma :D

Back
X