- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.381
Benim 1 kilo fazlam varpazartesi tartimi da bildireyim
cuma 63.0 pazartesi 62.5 500 gr eksim var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 1 kilo fazlam varpazartesi tartimi da bildireyim
cuma 63.0 pazartesi 62.5 500 gr eksim var
olsun listeye destek bu hafta ... şimdi ben hedefi 65 gösterdim 64 olsam bile mezun olabiliyor muyum istersem şaka bir yana 6 kilo kaldı hedefime debende okuyunca utandım sen o kadar veda et git sonra tığış tıpış dön
![]()
günaydın kuzuum bnde 53.8 olunca mezun olabiliyomuşum ben şu an 53.4 ümbu hafta kesin mezunum
kaç kg ile başladın sen bebeğim hedefin kaçtı hemen hesaplayalm sonra sende benim gibi olma![]()
kuzum hedef başlangıç kilonla hedef kilon arasındaki farkın %80 ini vermen gerekiyomusolsun listeye destek bu hafta ... şimdi ben hedefi 65 gösterdim 64 olsam bile mezun olabiliyor muyum istersem şaka bir yana 6 kilo kaldı hedefime de![]()
buraya girerekn 76.2 di kuzum hedefte de 60 yaziyibende okuyunca utandım sen o kadar veda et git sonra tığış tıpış dön
![]()
günaydın kuzuum bnde 53.8 olunca mezun olabiliyomuşum ben şu an 53.4 ümbu hafta kesin mezunum
kaç kg ile başladın sen bebeğim hedefin kaçtı hemen hesaplayalm sonra sende benim gibi olma![]()
63,24 te mezunsunburaya girerekn 76.2 di kuzum hedefte de 60 yaziyi![]()
benim burda başlangıç kilom kaçtı kuzum ya neyse bu mıotive etti beni 64 te pes derim sanırımkuzum hedef başlangıç kilonla hedef kilon arasındaki farkın %80 ini vermen gerekiyomus
yani bnm 9 kilo vermekti hedefim ama ben 7.2 kg verdim mi mezun olabiliyorum![]()
ay onu hiç bilmiyorum ki ben kuzuumm valla su an kafam cok karısıkbenim burda başlangıç kilom kaçtı kuzum ya neyse bu mıotive etti beni 64 te pes derim sanırım![]()
günaydın canııımmgünaydın. sabah yulaflı sütümü yedim bir de çay içtim. iştahım yok pek.
ZORDAYSA BOŞ VER ÖNEMLİ DEĞİL KIZay onu hiç bilmiyorum ki ben kuzuumm valla su an kafam cok karısıkdur ben onu bil bulayımm
nuffiun ► 20.02.17 ► 75,90 ► 72,40 ► 3,50 ► 4,61%ZORDAYSA BOŞ VER ÖNEMLİ DEĞİL KIZ
GÜNAYDIN sende yulaf severlerdensin demek .. bugün granola bar yapayım bende kahvaltım olsun bu hafta sen yazınca canım istedigünaydın. sabah yulaflı sütümü yedim bir de çay içtim. iştahım yok pek.
burya katılmadan önce de 77,90 idim sanırım şubat başında başladım şimdi 71 4 ayda 6,90 kg vermişim biraz daha sıkı davransaydım 10 kilo olabilirmiş neyse en azından fazla fazla almadım verdiklerimi o da bişiydir teşekkür ederimnuffiun ► 20.02.17 ► 75,90 ► 72,40 ► 3,50 ► 4,61%![]()
bence hayet iyi vermişsin kuzuum![]()
Cok üzüldüm canimm benimmm yaBu hafta sonum biraz kötü geçti akrabamın çocuğunun lösemi olduğunu öğrendik daha 8 yaşında..yazın benim evde doğum gününü kutlamıştık..ah yavrum ahh..iki gün onlardaydık destek için evini bıraktı tedavi için buraya geldiler..
Herşey Rabbimden..çok dua edin kızlar atlatsın en yakın zamanda..
Gunaydin tatliş omzumu sakatladim sporda galiba agriyogünaydın kızlaarr![]()
burya katılmadan önce de 77,90 idim sanırım şubat başında başladım şimdi 71 4 ayda 6,90 kg vermişim biraz daha sıkı davransaydım 10 kilo olabilirmiş neyse en azından fazla fazla almadım verdiklerimi o da bişiydir teşekkür ederim
vee size iyi mi kötü mü bilemediğim bi haberim varben mezun olamamışım hedef kilom 52ymiş
![]()
günaydın kuzumGunaydin tatliş omzumu sakatladim sporda galiba agriyo![]()