- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.641
ayyy kayısı ye kuzum bol bollbugün wcden önce öyleydim kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy kayısı ye kuzum bol bollbugün wcden önce öyleydim kuzum
regliden kaynklı bu kuzum evde kayısı var olmazsa kynatır içerim regliden kynaklı olduğu için sorun etmiyoruz wcyide +1i deayyy kayısı ye kuzum bol boll![]()
Aynen tatlım o konuda çok mutluyum üç ay bitene kadar 10 kilo gidecek inşallah :)79 . zuzuzuzu1234 ► 16.03.17 ► 70,00 ► 64.3 ► 5,7
mart ayından beri 5.7 kilo vermişsssiinn![]()
zuzuzuzu1234
Bana kayisi da fayda etmiyor yawayyy kayısı ye kuzum bol boll![]()
bende anı düşünüyorum kötü bigün zaten ben salı günlernin hiç sevmemçok berbat bir gün bitmk bilmedi progrmlarda sorun vr beynlar yetişmedi kayıt yapamıyorum üstelik dışarda yağmur var
Aynen tatlım o konuda çok mutluyum üç ay bitene kadar 10 kilo gidecek inşallah :)
Bana kayisi da fayda etmiyor yaw![]()
bnmde tansiyonum düştügünden beri sürekli yemeğe maruz kalıyorumAy annem habire birşey yedirmek istiyor yaw stres ediyor beni![]()
kız yeme demelerinden iyidir boşverAy annem habire birşey yedirmek istiyor yaw stres ediyor beni![]()
ahahah o dha zor ciddenkız yeme demelerinden iyidir boşver![]()
sen suskızlarr offf sıkılıyorum ne kötü bi gün![]()
bna yapan var seni anlıyorum çok iyiahahah o dha zor ciddenkardeşim yapıyodu bana bin kilo olmuşun hala yiyon diyodu
![]()
kız canın isteiyse ye çeyrek porsiyon ne olcaksen sussabah beri künefe fotosuna bakıp duruyom senin yüzünden
![]()
evet berbat bir günkızlarr offf sıkılıyorum ne kötü bi gün![]()
benimde bugün acayip seyler canim cekio sürekli birseyler yememek icin zor tutuom kendimiAy annem habire birşey yedirmek istiyor yaw stres ediyor beni![]()
bna yapan var seni anlıyorum çok iyi
yok kuzum olmaz öle yemem şimdi daha yeni 54 oldum zaten eksiye inmem lazım mezun olmak içinkız canın isteiyse ye çeyrek porsiyon ne olcak
sen sussabah beri künefe fotosuna bakıp duruyom senin yüzünden
![]()
yok kuzum olmaz öle yemem şimdi daha yeni 54 oldum zaten eksiye inmem lazım mezun olmak için![]()
künefe yiyosan hakkını verceksin bi kerehiç bakma benim yediğim hiç güzel değildiiçinde kaşar vardı
ev yapımı
şerbetide az şekerliydi ve çok ıslanmamıştı
keşke yemeseydim
![]()
ben çeyrek porsiyondan bile az yedim sabahtan beri tokat yiyom burdazuzuzuzu1234
tövbeler olsun pişmanım
![]()