- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.681
hoş geldin poncikyohzabaaanan ekmek ve sağlam kahvaltı öğlende düzgünce yemek doyurucu
geldim kuzumgüzel geçtiiiiii
sen nasılsın
![]()

tebrik ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin poncikyohzabaaanan ekmek ve sağlam kahvaltı öğlende düzgünce yemek doyurucu
geldim kuzumgüzel geçtiiiiii
sen nasılsın
![]()
tebrik ederim canım
İnşallah bir salata falan yemişsindir kuzum az geldi banaBen çıkıyorum kızlar akşam ne yicem karar veremedim bugün ku menü şöyle
Sabah
1 bardak süt
Ara
Yarım dilim ekmek 4 5 çatal çökelek ve domates 2 lokma saralle
Öğlen
Küçük çiğ köfte dürüm bol yeşillikli
Ara
Yok
Akşam
Ne yicem bilmiyorum tek başımayım bugün açım ama canım yemekte.istemiyor yersem yazarım
Öğlen sabah olsa on numaraymış kuzumKızlar menum
Sabah dört kayisi Ilık su
Öğlen yumurta menemen çay zeytin Peynir
Ara elma çay
Akşam çorba bamya yemeği canlar
Kirazları saymaniyi akşamlar canlar bugün sabah kahvaltimizi ettik geldim baktim buralara keptinin nuffiunun poncikin gunaydin mesajlarını alintiladim tam cevap yazıyodum Annem aradı oraya gittik ara ara baktim ama yazmaya fırsatım olmadı
menumu de yazayim
sabah
2 haslanmis yumurta
2 lokma ekmek
2 3 çatal peynir
1 tk tahin
domates salatalık biber
ara
15 kiraz
öğlen
5 yk taze fasulye
2 yk makarna
ara
12 kiraz
akşam
2 yk kıyma
1 lokma ekmek
şu 2 ye tamamlarim
daha fazla eksi bekliyordum ama yine -500 gr dayim napalim oda yeter şimdilikyarın sabah kac çıkıcam bakalım merakla bekliyim
![]()
domates kahve ve hindistan cevizi suyu içtimİnşallah bir salata falan yemişsindir kuzum az geldi bana
Öğlen sabah olsa on numaraymış kuzum
Kirazları saymanbeğendim kuzum afiyet olsun
![]()
Evet de tatlım kabızlık başladı :) valla hiç sanmıyorum canımsen bu hafta 500 gramdan fazla vereceksin menülerin çok sağlam
ben burdayımKımse yoh mu yaaaa
Evet de tatlım kabızlık başladı :) valla hiç sanmıyorum canım
bana fayda etmedi canısı inşallah sana eder tatlım :)ben burdayımaaa bende kayısı yapacaktım yarına rtık yaparım
kefir iyi geliyor birde akşam yatmadan 1 bardak sütkızlar bu wc sorununa çare nedir ya![]()
aaa sana fayda etti diye yapacaktım süt içerim bende göbişim selülit gibi olmuş canısı nasıl gitcek onlaar yabana fayda etmedi canısı inşallah sana eder tatlım :)
Sporla sanırım kilo gidiyor ama bende de göbek duruyor öyleaaa sana fayda etti diye yapacaktım süt içerim bende göbişim selülit gibi olmuş canısı nasıl gitcek onlaar ya
Yok bacım ona çare yeminle bende çekiyorum çok fazla sıkıntı o konu ile ilgilikızlar bu wc sorununa çare nedir ya![]()
diyetisyen bana göbek en son terk edecek seni dedi çünkğü boşaltım sistemnine en aykın bölge ...koldaki sırttaki yağlar göbeğe birikcek biriktiği kadar wc ile vücuttan gidicek o yüden diyette wc çok önemli ter ile çok az atıyormuşuz yağlarıSporla sanırım kilo gidiyor ama bende de göbek duruyor öyle![]()
Oyle mı doğrudur kabızlık olmamalı ki gitsin bana çok mantıklı geldi valladiyetisyen bana göbek en son terk edecek seni dedi çünkğü boşaltım sistemnine en aykın bölge ...koldaki sırttaki yağlar göbeğe birikcek biriktiği kadar wc ile vücuttan gidicek o yüden diyette wc çok önemli ter ile çok az atıyormuşuz yağları
hoş geldin poncikne ettin canım bittimi prova işlerin kunefede gözümden kacmadi
tebrik ederim canım![]()
Bugün akşam yemedim h.cevizi suyu içtim domates yedim 1 kahve içtim sen dinleme onu yiyo gibi yap kankaSchonerDuft canısı ya şu ev sorunu beni mahvetti annem de a yiyyon ne çıkacak ki dedi ya ben bu hafta 62.800 görmek istiyordum yaa
![]()
Öyle canım hatta ben boynumdan yüzümden sonra sırt ve kollardan vermiştim bu seferde öyle olduOyle mı doğrudur kabızlık olmamalı ki gitsin bana çok mantıklı geldi valla