Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah kıyamam kaptinn kaptinn etma yapma tamam daha yapmaz geçende bana da yaptı tobelerim olsun iyi giydirdi bana :KK70:

1 ay sonra tamamen döneceğim inşallah canım sınavlarım falan bitiyor artık :halay:

Hoşbuldum bebeğimmm napıyosunn:KK68::KK68:
o zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm :KK31::KK31:
demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz :KK8::KK8:
hoşbulduk canım :ıslık: bittii prova isim nişandan 1 hafta önce gidicem boyunu ayarlıcak bide kilo alıp verdiysem düzeltme yapıcak :KK51: ben bitmiş elbiseyi denemeyi bekliyodum ortada hiçbişey yok:KK70::KK70:
o konuya girmeyelim :olamaz:
nasıl yok :oha: ay en tedirgin oldugum sey kıyafet konusu :ukala::ukala:
Grubu açıyorum herkese günaydın....
günaydın beybisiiiii:KK36::KK36:
gunaydin kızlar 61.9 eksi 1.100gr :halay: kaptinn kaptinn mezunummm bu hafta
hay maşallahhhh :KK9::KK9::KK6::KK6: beraber mezun oluyoruzzz :KK74:

işim var program pert halen bdv ye bakıyorum darısı başıma artık sıkıldım kilo düşünmekten
bende aynı durumdayım :D kv ile ilgili bütün konular dikkatimi cekiyo :deli:
kuzu krc nın wedding serisine bi baksana ben onun su bardagını ve mesrubat bardagını almak istiorum su takımı olarak olur mu sence :KK51:

aynen kuzum misafir için kullancam kadeh istemiyorum bn o yüzden takım almıcam temek tkımıma da uyuyo güzel dimi
evet güzel .. yanlış anlm beni ben birşey alırken kendi kullanabilirliğini düşün kirada oturcaksın sonuçta ne kadar az borcun olursa o kadar iyi sizin için

beyanlar uzadı cuma gününe azcık rahatladım :KK70: maşalah y 61,90 olmussun devam mı tamam mı ?
cumaya kadar ne verirsem kuzum yeter zaten boyuma göre gayet iyi duruyor suan ondan sonra korumaya calisicam :dondurma:

o zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm :KK31::KK31:

demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz :KK8::KK8:

nasıl yok :oha: ay en tedirgin oldugum sey kıyafet konusu :ukala::ukala:

günaydın beybisiiiii:KK36::KK36:

hay maşallahhhh :KK9::KK9::KK6::KK6: beraber mezun oluyoruzzz :KK74:
evet keptincim beraber mezunuz bu hafta :KK5::KK5:

günaydın kızlaarrrr :KK37::KK37::KK37::KK36:
gunaydin tatlım :KK36:

Back
X