Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e o kadar gittin bişey yok ortada niye bitirmemis ki canim:eek:

geçende prova yapmamıştı sadece ben bı kıyafet denemıstım olculerı falan almamıstı kılo verce demıstım ben :KK53: zannettim ki mesela 38 bedene uygun dıkerler falan ama dıkmemısler :KK1: sımdı aldılar olcumu 20sınde dıkımını bıtırıcek sadece arkadakı ıncılerını bıde boyunu ayarlıcak son olarak :halay: kaptinn kaptinn

o zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm :KK31::KK31:

demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz :KK8::KK8:

nasıl yok :oha: ay en tedirgin oldugum sey kıyafet konusu :ukala::ukala:

günaydın beybisiiiii:KK36::KK36:

hay maşallahhhh :KK9::KK9::KK6::KK6: beraber mezun oluyoruzzz :KK74:

bende korkardım da tanıdık o yüzden güveniyorum Hoppa inşallah güvenimi boşa çıkarmazlar:KK36::dua:

evet güzel .. yanlış anlm beni ben birşey alırken kendi kullanabilirliğini düşün kirada oturcaksın sonuçta ne kadar az borcun olursa o kadar iyi sizin için
bende öyle düşünüyorum kuzum o yüzdn set almıcam böyle 12 kişilik su abrdagı mesrubat bardagı yeter gibi geliyo

Hanim foti atıcaktın:sus: bende iyyim kuzum bu saate kadar uyumuşum dinlendim bek gizil oldu:rapci:

atarım ama ortada fotoğraf yok ki :KK1: olsaydı simdi suracıkta öncelikle @ParteMoralll olmak üzere kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft hepinize göndermistim :deli: sadece saten bi kumaş giydirip iğneyle ölcü aldılar üstüme yapıstı azıcık daha dar dık dedım ben zayıflıcam :işsiz: temem dedi :işsiz:

cumaya kadar ne verirsem kuzum yeter zaten boyuma göre gayet iyi duruyor suan ondan sonra korumaya calisicam :dondurma:

evet keptincim beraber mezunuz bu hafta :KK5::KK5:

gunaydin tatlım :KK36:
bibiğiiiimmm :KK36::KK36::KK36: günaydıınnn :KK15:

geçende prova yapmamıştı sadece ben bı kıyafet denemıstım olculerı falan almamıstı kılo verce demıstım ben :KK53: zannettim ki mesela 38 bedene uygun dıkerler falan ama dıkmemısler :KK1: sımdı aldılar olcumu 20sınde dıkımını bıtırıcek sadece arkadakı ıncılerını bıde boyunu ayarlıcak son olarak :halay: kaptinn kaptinn
o zaman istediğigin kadar zayıflayabilirsin yani sevindim buna :KK53::KK53::KK53:
bende korkardım da tanıdık o yüzden güveniyorum Hoppa inşallah güvenimi boşa çıkarmazlar:KK36::dua:
inşallah yaa :dua::dua: içine sinsinde geisi önemli değil :KK37:
bende onu aldım sana olur demiştim :tokat:
he seninkide mı bu seridendi :D güel mi kuzu genişliği falan iyi mi mesrubat bardagı rakı bardagı gibi duruyo :ıslık::eek:
günaydın kızçeler :işsiz: -100 :ruh:
eksiye düşmen bile güzel bence :deli:

atarım ama ortada fotoğraf yok ki :KK1: olsaydı simdi suracıkta öncelikle @ParteMoralll olmak üzere kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft hepinize göndermistim :deli: sadece saten bi kumaş giydirip iğneyle ölcü aldılar üstüme yapıstı azıcık daha dar dık dedım ben zayıflıcam :işsiz: temem dedi :işsiz:
Heaa temem giyinince atarsin o zamam :sus: hee iyi dimisin iyce sıkın nefes alamayim diyeydin nasilsa zayifliycun:KK8:

bende öyle düşünüyorum kuzum o yüzdn set almıcam böyle 12 kişilik su abrdagı mesrubat bardagı yeter gibi geliyo
yeter kuzum ben 12 adet izmir desenli su bardağı almıştım yanına da set şeklinde 21 kişilik sanırım rakı ve su bardağı vardı incecik yetmişti desende uyuyordu takıma 12 adet 10 tl idi

bibiğiiiimmm :KK36::KK36::KK36: günaydıınnn :KK15:

o zaman istediğigin kadar zayıflayabilirsin yani sevindim buna :KK53::KK53::KK53:

inşallah yaa :dua::dua: içine sinsinde geisi önemli değil :KK37:

he seninkide mı bu seridendi :KK70: güel mi kuzu genişliği falan iyi mi mesrubat bardagı rakı bardagı gibi duruyo :ıslık::eek:

eksiye düşmen bile güzel bence :deli:

rakı bardağı gibi küccük duruyo biraz :KK48: ama olsun güzel yine :KK53: ucuz :KK53:

Back
X