Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aramıza psikologta katılmış ay ne mutlu oldum :KK70: hanginiz olduğunu anlayamadım yanlız mersinde var mıdır bildiğin psikolog bebiş grup terapisi alıyorum hafta da bir 3 haftam kaldı psikolog arayisindayim da Velvette Velvette sensin sanırım ilk günden yardımını bekliyorum kaçırmam umarım seni :KK70:

Hahah evet canım benim psikolog olan

Mersinde tanıdığım yok maalesef ya ama arkadaşım evlenirse Mersine yerleşecek onu tavsiye ederim evlenince :P

Anlatın, dinliyorum efenim :kahve:

Hiç öyle düşünmemiştim :oops:

Yıllar önce Kazen haftalık yarışmalar yapıyordu

Sitedeki kızıl saçlı kadın sayısını doğru bilerek kazanmıştım

(Tüh tüm havası kaçtı şimdi :-))

Şimdiden iyi hissediyorum, sporuma başladım, şekeri kahveden çaydan çıkardım

Destek grubumu da buldum

Hedefe doğru koşuyorum :rolleyes:

Bir yıldır evde yan gelip yatıyorum

Günlerdir de ne yapsam diye düşünüyorum boşluktan

Ne safım ya şimdiye 20 kilo verirdim valla :işsiz:
Zararın neresinden dönsek kardır

Hahah evet canım benim psikolog olan

Mersinde tanıdığım yok maalesef ya ama arkadaşım evlenirse Mersine yerleşecek onu tavsiye ederim evlenince :p

Anlatın, dinliyorum efenim :kahve:
Ne zaman evleniyor :D burda birine gitmiştim orta yaşlıydı verim alamadım .... çalışıyor musun yoksa direk yurtdışı mı bende hep psikolog olmak istedim kısmet muhasebeci olmakmış

Ne zaman evleniyor :KK70: burda birine gitmiştim orta yaşlıydı verim alamadım .... çalışıyor musun yoksa direk yurtdışı mı bende hep psikolog olmak istedim kısmet muhasebeci olmakmış

Çalışmıyorum valla sadece sınavlara hazırlandım 1 yıl evdeydim
Ondan böyle oldum zaten :27:
Arkadaşımın evlenmesine daha en az 2 yıl var ona çok da ümit bağlamamak lazım :D
Başka birini deneseydin keşke
Şimdiki grup terapisinden memnun musun?

Seni görmedim aktif olduğun görünmüyo :KK70:

Doğru ya onu gizlemiştim :D

İyi akşamlar kızlar :) bugün çok yoğun bir gündü adeta öldüm öldüm diyebilirim.

Biraz az yedim bugün :KK70: kendime şaşırıyorum artık nasıl bir psikolojiye girdiysem :KK70:

Kahvaltı :

bir kaşarlı tost ve çay

Ara: Bir adet nescafe

Öğlen :

Bir yarım tavuk göğüs ve ayran

Ara: Bir avuç antep fıstığı

akşam:

Bol salta ve bir kasecik çorba
Maşallah maşallah tatlım harika menun

Neden öyle oldu ki bugün kuzum
Canım sabah pazara çıktım burda kermes varmış annemler burda yiyelim dedi e hepsi hazır ben yiyemedim bir buçukta evde idim bu elma yedim ses çok yordu beni ondan sonra kapsam yemeği geldi zaten babam kızartma istedi Allah'tan salata çorba vardı sadece onu yedim misafir olunca olmuyor yani bir elma çorba salata oldu bugün yaaa

Çalışmıyorum valla sadece sınavlara hazırlandım 1 yıl evdeydim
Ondan böyle oldum zaten :KK53:
Arkadaşımın evlenmesine daha en az 2 yıl var ona çok da ümit bağlamamak lazım :KK70:
Başka birini deneseydin keşke
Şimdiki grup terapisinden memnun musun?

Doğru ya onu gizlemiştim :KK70:
Ben tirlatirim o zamana kadar :D
Internet üzerinden psikolog tez hazırlıyor 9 kişi kadarız inferlite ile mücadele eden 9 kişi bir arada.. basladigimdan bu yana güzel gidiyor çok ilerleme kayıt ettim tek sorun 9 haftalık olması bayan mersinde olsa ona gidicem de başka sehirde o da
En iyisini yapmışsın is ve sınav bir arada olmuyor tecrune ile sabit

Ben tirlatirim o zamana kadar :KK70:
Internet üzerinden psikolog tez hazırlıyor 9 kişi kadarız inferlite ile mücadele eden 9 kişi bir arada.. basladigimdan bu yana güzel gidiyor çok ilerleme kayıt ettim tek sorun 9 haftalık olması bayan mersinde olsa ona gidicem de başka sehirde o da
En iyisini yapmışsın is ve sınav bir arada olmuyor tecrune ile sabit

9 hafta sonunda memnun kalırsan devam etmek istediğini konuşabilirsin bence
Belki özel görüşmelere devam etmeyi kabul eder :)
İnfertilite problemi mi var?
Kilo da zorlaştırıyor gebe kalmayı diye biliyorum
Şu an zayıflamaya çalışarak çok iyi yapıyorsun

Canım sabah pazara çıktım burda kermes varmış annemler burda yiyelim dedi e hepsi hazır ben yiyemedim bir buçukta evde idim bu elma yedim ses çok yordu beni ondan sonra kapsam yemeği geldi zaten babam kızartma istedi Allah'tan salata çorba vardı sadece onu yedim misafir olunca olmuyor yani bir elma çorba salata oldu bugün yaaa
Ay benim hedefte bugün öyleydi tavuk geldi öğlen eşimde döner dedi protein ağırlıklı oldu :D

Bende de.öyle oldu sabah süt öğle tavuk akşam et döner sen neler yidin bugün
Sabah tarçınlı süt bir saat sonra peynir yedim , bonfile yanına yine peynir sonra yine ince bir dilim bonfile daha akşamda bir tabak çorba ile bir avuç ceviz yedim bitirdim günü çorbayla ceviz olmasa protein olacaktı full hiç ekmek yemiyorum iki gündür bir tek bu iyi sanırım :deli: kefiri de içemedim yarın içeceğim sınırım :KK51:

9 hafta sonunda memnun kalırsan devam etmek istediğini konuşabilirsin bence
Belki özel görüşmelere devam etmeyi kabul eder :)
İnfertilite problemi mi var?
Kilo da zorlaştırıyor gebe kalmayı diye biliyorum
Şu an zayıflamaya çalışarak çok iyi yapıyorsun
Evet malesef 3 tüp tedavisi gördüm dr psikolojimi alt üst etti olmaz diyor donasyon ile bile olmaz dedi ... inandırdı yani onu yenmeye çalışıyorum şuan... sanmıyorum 2 grup var diğeri bizden sonra birde yüzyüze daha iyi olur

Evet malesef 3 tüp tedavisi gördüm dr psikolojimi alt üst etti olmaz diyor donasyon ile bile olmaz dedi ... inandırdı yani onu yenmeye çalışıyorum şuan... sanmıyorum 2 grup var diğeri bizden sonra birde yüzyüze daha iyi olur

Nasıl yani
Bir tedavisi yok muymuş o_O

Hiç öyle düşünmemiştim :oops:

Yıllar önce Kazen haftalık yarışmalar yapıyordu

Sitedeki kızıl saçlı kadın sayısını doğru bilerek kazanmıştım

(Tüh tüm havası kaçtı şimdi :-))

Şimdiden iyi hissediyorum, sporuma başladım, şekeri kahveden çaydan çıkardım

Destek grubumu da buldum

Hedefe doğru koşuyorum :rolleyes:

Bir yıldır evde yan gelip yatıyorum

Günlerdir de ne yapsam diye düşünüyorum boşluktan

Ne safım ya şimdiye 20 kilo verirdim valla :işsiz: