Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla canısı öyle bir tuhaf birşey oldu kız anlatamam sana sabah kermes vardı misafirleri oraya götürdüm onlar orda yedi geldi eve bir buçuktu saat ben yemedim hepsi hazırdı yani ondan sonra ev işini yaparım ben tek yerim dedim oda olmadı akşam altıda yedim desem yeridir yani kızma kızma :)

Yeni gördüm birine cevap yazdım aboovvv topa tutacak beni tobelerim olsun :KK70: misafir var kız giremiyorum doğru dursurt :KK70:
bence sen sagliksiz besleniyosunnn. Cogu insanin yaptigi buyuk hata zayiflicam diye hirs yapip yememek. Valla kilo iner ama vucud ne alemde olur bilmem

ah keşkeeee :dua::dua::dua: ama bu azimle bence rahat 1 2 ay sürkli vericeksin gibi geliyo bana :KK50:

Ben de inanıyorum
Çok hırslı bir insanım zaten bir kez motive oldum mu kafaya koydu mu yapıyorum yapacağım işte :KK34:

hadi bakalım :KK8::KK8::KK8:
bnmde pantolonlarım vardı öyle şimdi içine giriyorum hepsinin ama bacaklarım kalın durdugu için daha giymiorum:KK35::KK35:

Senin kilo 54 aslında nası hala kalın duruyor ki o_O

listeye girsende girmesende burda bizimle olmalısın cok faydası olcak senin için :KK19:

iftardan sonra yaparım kuzum:KK23: oruclu oruclu kimse yaptıramaz bana onu :KK57::KK57:

Bence de iftardan sonra yapabilirsin canım gerçi birden yiyince insana çökebilir ama üzerine yorulup mışıl mışıl uyursun :KK15:

Mesela ne alabilirim cansii

Mesela elma olabilir
Ya da kendine küçük kapta salata benzeri hafif yiyecekler hazırlayabilirsin
Veya da meyveli yoğurt yaparsın evde kendi yaptığın hem daha az kalorili ve besleyici olur :süslü:
Boşver onlar kermeste yesin sen bir köşede yersin sağlıklı sağlıklı :kahve:

Back
X