Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de inanıyorum
Çok hırslı bir insanım zaten bir kez motive oldum mu kafaya koydu mu yapıyorum yapacağım işte :KK34:

Senin kilo 54 aslında nası hala kalın duruyor ki o_O

Bence de iftardan sonra yapabilirsin canım gerçi birden yiyince insana çökebilir ama üzerine yorulup mışıl mışıl uyursun :KK15:

hırs ve irade varsa tamamdır bu iş 3 ay sonra istediğin kiloya gelirsin :super:
o 54 kilonun büyük kısmı bacaklarda işte sorun orda :D:D
ilk günler cok yiyorum ben sonra corbayla doyuyorum kuzum tabi tatlıda yeniliyo arkasından illaki onu bırakmam lazım :tokat:

hırs ve irade varsa tamamdır bu iş 3 ay sonra istediğin kiloya gelirsin :super:
o 54 kilonun büyük kısmı bacaklarda işte sorun orda :KK70::KK70:
ilk günler cok yiyorum ben sonra corbayla doyuyorum kuzum tabi tatlıda yeniliyo arkasından illaki onu bırakmam lazım :tokat:

Ama tüm gün açsın anlaşılır bir şey
Mesela tatlıyı sütlü yersin hafif şekerli yaparsın
Ramazan özel bir durum sonuçta
Mümkün mertebe çok batmadan çıkmak önemli Ramazandan
Sonrasında o 0.7yi havada karada verirsin :KK73:

zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 bir de şimdi aklıma geldi
meyve barı yapabilirsin az pekmezli ve meyveli
bir arkadaşım yapıyordu tarifini unuttum ama internette bulursam paylaşayım
tadı da çok güzel oluyor :süslü:

listeye girsende girmesende burda bizimle olmalısın cok faydası olcak senin için :KK19:

iftardan sonra yaparım kuzum:KK23: oruclu oruclu kimse yaptıramaz bana onu :KK57::KK57:

iftardan sonra ancak olur zaten ama çok efektif gerçekten; ben de jilliana geç,i yapacağım fakat kendime bir hafta daha veriyorum. spora daha alışmaya yeni başladım ve pek esnek de değilim, kilolar zorluyor. ve evet burada olmaya calısıyorum, listemi bildiriyorum, ufak tefek cevap vermeye calısıyorum; çok zamanı olan birisi değilim , az olsa bile öz öz buradayım şimdilik :)

bn şerbetli tatlı seviyorum ekmek kadayıfı künefe baklava tarzı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bn şerbetli tatlı seviyorum ekmek kadayıfı künefe baklava tarzı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

iftardan sonra ancak olur zaten ama çok efektif gerçekten; ben de jilliana geç,i yapacağım fakat kendime bir hafta daha veriyorum. spora daha alışmaya yeni başladım ve pek esnek de değilim, kilolar zorluyor. ve evet burada olmaya calısıyorum, listemi bildiriyorum, ufak tefek cevap vermeye calısıyorum; çok zamanı olan birisi değilim , az olsa bile öz öz buradayım şimdilik :)
hep burda ol vaktin yettiğince :KK51::KK51: bencede biraz daha beklemelisin kendine bi sayı belirle mesela 89 oldugunda başla jillian a hem daha rahat hareket edersin hemde kilo vermen durmaz spor değişikliği oldugu için tam gaz devam edersin:halay:

Back
X